Hajde Beciraj u njega bih i mogao povjerovati, ali mi je neshvatljivo da je neko fakat pomislio za ovu drugu dvojicu da bi dosli bilo gdje u nasu ligu.

Hajde Beciraj u njega bih i mogao povjerovati, ali mi je neshvatljivo da je neko fakat pomislio za ovu drugu dvojicu da bi dosli bilo gdje u nasu ligu.
Pa nase maticne tribine cini 70 % folera. Zato nas jednom u kopu ima 5 000, pa za pet dana 48. Ovaj se bas eksponirao.
Stanic dolazio na sjever, pa je znao nositi i traku kod vas. Kleli ste se u njega.
Upravo o tome ja pisem sve vrijeme.
U pravu si. Ja nikad nisam. Cak se i tukao protiv nasih. I to dovoljno govori o nama.
Tad je pricao sa zeljom
Kod Stanica kriza identiteta. Ima i ona slika s njihovog sjevera. Ima i kad ulazi s nama na Pecaru sa Sehom prije deset godina. Nemamo mi taj mentalitet i karakter da se borimo protiv tih stvari.
Dolazio je na sjever. Ne moras vjerovati. Znam ga licno.
Konekcija Sarajeva sa Musijom je pet puta bolja. To je i logicno, sampioni, vise para, liga prvaka, Fanimo ranije...ovdje se Musija pita vise od Hirosa.
Bio je kod vas i u juniorima, to je taj period cini mi se. ali nikad nije bio vas navijac
Samo kazem, sad je tek potegnuta prica i to radi Milanovica, al hajd vidjet cemo da li ce doci uopce
Trenutno korisnika/ca: insimadop, laszlo, svrakino1921, ultrazonfa i 25 gostiju.