Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kakva smirenost Minamina u završnici 
Japanac u 10 dana u sotonu zabio vise golova nego nas lazni napadac u 3 mjeseca.
Odlicno se lik krece i vec pocinje da lici na igraca iz salzburga
Odlicno se lik krece i vec pocinje da lici na igraca iz salzburga
Minamino proigra 3 utakmice 2 gola 
Brat bratu za nas kad bi igrao neb imao ovoliko prostora protiv 80 posto ekipa kad ih vecina ima 10 igraca iza lopte.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Izgleda da je neki Keita na klupi, jel akademac?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fakat smo majstori u dovodjenju injury prone igraca.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Divan start.
Fck
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
MA DAJ VIŠE
17 razlicit stoperski duo na terenu ako nat udje, pa ovo nije moguce
Konacno normalan par cb-ova. Ne mozes forsirat covjeka svaki mec da ti pokriva cb, kriv si saam kloppe.
Sezona je presla iz levela lose na gore!
Sezona je presla iz levela lose na gore!
CPOJ
Iskreno me zanima kakav smo ugovor sa đavlom potpisali za protekle dvije sezone.
-
celikmilan
- Kontakt:
Znam da se tek privikava na novu sredinu ali glavni štoper ekipe koja prima 2,3 gola po utakmici nikako ne može biti pojačanje za jedan Liverpool.
Ubaci Keitu umjesto Thiaga, ne moze gore biti nikako. **** Everton vodi protiv nas kuci. Sramota.
Sto smo samarali Everton samarali smo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ima jos 45 minuta nade za makar remi.
Al' VRATI PARE HASANE, KAKO PETKOM NA DŽUMU IDEŠ ČISTA SRCA?
Mane i Firmino kradu platu ove sezone
Nas defanzivni napadac je uspio zasmetati maneu u prodoru, to mu je hajlajt prvog poluvremena
Kakav god da je radije cu gledati origija na krilu a manea na 9ici, keita ako se nije raspao treba uci.
Onaj vezni red s spearingom je bolje funkcionisao nego ova trojica zajedno.
Jos ovi rtdi da nas uzmu poslije 20 godina
klopp je pravi robinhood
Kakav god da je radije cu gledati origija na krilu a manea na 9ici, keita ako se nije raspao treba uci.
Onaj vezni red s spearingom je bolje funkcionisao nego ova trojica zajedno.
Jos ovi rtdi da nas uzmu poslije 20 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.