Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Salah ovo okreće u drugom poluvremenu.
Bolji smo, taj početak meča samo košta rezultata.
Bolji smo, taj početak meča samo košta rezultata.
Nema vece prevare u fudbalu od ovog Alcantare. Kreten opet prije gola cistu loptu zakomplikova. Ne uklapa se u ovaj sistem, svaki napad uspori nekim preseravanjima, nema s njim brze tranzicije sto je i zastitni znak ove ekipe. Kreaciju nikad i nisu imali. Prevari ih braco ko zadnje levate.
Cuva Bog Zelju svog!
Ne znam ko se više zajebao ove godine, Barca sa Pjanićem ili mi sa Alcantarom 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gledao sam svaku tekmu i ovo on usporava igru je cista glupost, nista on ne usporava, ja njemu zamjerim samo sto nije nista napredovala igra kako se on vratio jer mi ovako igramo citavu **** sezonuHongKong je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:27Nema vece prevare u fudbalu od ovog Alcantare. Kreten opet prije gola cistu loptu zakomplikova. Ne uklapa se u ovaj sistem, svaki napad uspori nekim preseravanjima, nema s njim brze tranzicije sto je i zastitni znak ove ekipe. Kreaciju nikad i nisu imali. Prevari ih braco ko zadnje levate.
Pa pogledaj kako su igrali hendo gini i fabinjo, cim se lopta uzme u presingu ide pas naprijed gdje ovi mogu nesto na brzinu odraditi. Kad lopta dodje do alcantare stane na nju vrati nazad, ide se na postavljen napad gdje mogu kurcu svirat. Nece ni napredovat dok on carini loptu. Eto pogledaj prije gola cistu loptu na sredini zakomplikova losim pasom isto je i protiv lestera bilo.nerkolfc je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:29Gledao sam svaku tekmu i ovo on usporava igru je cista glupost, nista on ne usporava, ja njemu zamjerim samo sto nije nista napredovala igra kako se on vratio jer mi ovako igramo citavu **** sezonuHongKong je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:27Nema vece prevare u fudbalu od ovog Alcantare. Kreten opet prije gola cistu loptu zakomplikova. Ne uklapa se u ovaj sistem, svaki napad uspori nekim preseravanjima, nema s njim brze tranzicije sto je i zastitni znak ove ekipe. Kreaciju nikad i nisu imali. Prevari ih braco ko zadnje levate.
Cuva Bog Zelju svog!
Ako mi zelis reci da bi zdrav Fabinho igrao ispred Thiaga ma poziciji zadnjeg veznog slozio bih se s tobom brate, ali niko osim njega neb ovo unaprijedio
Joj valja iscekat 70 min da ubaci sakirija 
Ma hocu da kazem da lik nije nikakvo pojacanje, a dosta se ocekivalo posebno u razbijanju bunkera. Jbg
Cuva Bog Zelju svog!
Evo orla herojskog, povedi nas
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako je ovo penal?
Vidimo se naredne sezone. Ne mogu ja ovo podnijeti, niti trpiti. Ovo se Sarajevu na Koševu protiv Olimpika ne sudi. Zapeo za igrača na podu i dobio penal

Ahhahahahhahahahh frajer gleda 1 kadar i kaze penal

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Smiješan penal, ali stvarno smiješan. Na stranu loša igra, pad u formi i sve, ali sudijske odluke su nas takođe unakazile ove sezone.
Što se tiče derbija, dominirali smo cijelu utakmicu, samo što je falila realizacija.
Odron sezona, posle prekinutog niza bez poraza na Enfildu, prekinuti su lijepi nizovi bez poraza na Enfildu protiv City-ja i Evertona.
Što se tiče derbija, dominirali smo cijelu utakmicu, samo što je falila realizacija.
Odron sezona, posle prekinutog niza bez poraza na Enfildu, prekinuti su lijepi nizovi bez poraza na Enfildu protiv City-ja i Evertona.
Jel mi se čini il smo igrali bolje prošle sezone?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Dosli smo do toga da smatram da Origi treba igrati svaku tekmu jer su vece šanse da ce dati gol nego Firmino
9i kad se kompletira kolo, iduce godine evropu pratit cetvrtkom.
5 tekmi zaredom isti sastav u svega 2 sedmice, zasluzili da pocnu i iducu tekmu posebno firmino
5 tekmi zaredom isti sastav u svega 2 sedmice, zasluzili da pocnu i iducu tekmu posebno firmino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.