FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hiros je najbolji igrac lige na svojoj poziciji, a vi pricajte sta hocete. A i nece tamo
-
- Kontakt:
Volio bih kad bi i drugi forumasi napisali neko svoje misljenje o nastavku gdje nas vide jer vidim da jako malo ljudi glasalo za Titulu razumijem da se vecina smatra realistima ako glasaju za Evropu al me zanima zasto je to jel zbog nedostatka finansija ili limitirane ekipe?
Malo o fudbalu da pisemo
Malo o fudbalu da pisemo
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
-
- Kontakt:
Mimo finansija koje bih izdvojio kao presudan faktor, ja smatram da nemamo dovoljno kvalitetnu ekipu za prvo mjesto. Čini mi se da smo ekipa koja će mlatnuti svakoga ali da nemamo dovoljno kvaliteta da održimo visok nivo kvalitetnih igara na duži period, tj da napravimo neki ludi niz pobjeda. Prvenstveno nam škripi na 3 pozicije: desno krilo, zadnji vezni i bar jedna bekovska pozicija. Možda bih dodao i golmansku ali nije kritično kao ove 3.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:49Volio bih kad bi i drugi forumasi napisali neko svoje misljenje o nastavku gdje nas vide jer vidim da jako malo ljudi glasalo za Titulu razumijem da se vecina smatra realistima ako glasaju za Evropu al me zanima zasto je to jel zbog nedostatka finansija ili limitirane ekipe?
Malo o fudbalu da pisemo
Željezničar za život cijeli!
Ja sam glasao za kup. Ni titula nije nedostižna, ali ona nam ovisi od prve utakmice na proljeće. Onda ćemo znati gdje smo.
Ekipa nije limitirana, ona je peh. Ne znam jesu li Štila i Zec 5x igrali u istom sastavu. Ako nas povrede zaobiću, odbrana se malo dozove, možemo se nadati plavom proljeću.
Kad čovjek pogleda kakvo je stanje u klubu i plate da kasne, ovo je dobro
Ekipa nije limitirana, ona je peh. Ne znam jesu li Štila i Zec 5x igrali u istom sastavu. Ako nas povrede zaobiću, odbrana se malo dozove, možemo se nadati plavom proljeću.
Kad čovjek pogleda kakvo je stanje u klubu i plate da kasne, ovo je dobro
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ja bih jos dodao da Uprava nije skinula pritisak sa njih. Mi ulazimo u nastavak sa negativnom atmosferom o cemu sam pisao maloprije. Nisu uspjeli da neke aktivnosti pokrenu, euforiju neku, dovedu nekog tako da je vecina navijaca jos pod utiskom poraza od Krupe i Mladosti. "Na zubu" su navijacima da se ne lazemo svi oni. To se vidi po komentarima, a citaju oni to sve. Nema one neke bliskosti ko sa onom ekipom u prvom dijelu prosle sezone. Tad su navijaci i gotivili te igrace i vjerovali im. Sad je atmosfera dosta napeta.SudoHusika je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:52Mimo finansija koje bih izdvojio kao presudan faktor, ja smatram da nemamo dovoljno kvalitetnu ekipu za prvo mjesto. Čini mi se da smo ekipa koja će mlatnuti svakoga ali da nemamo dovoljno kvaliteta da održimo visok nivo kvalitetnih igara na duži period, tj da napravimo neki ludi niz pobjeda. Prvenstveno nam škripi na 3 pozicije: desno krilo, zadnji vezni i bar jedna bekovska pozicija. Možda bih dodao i golmansku ali nije kritično kao ove 3.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne mozes o fudbalu pricati ako kasni pet plata. Igraci imaju porodice, kredite, auta...i ovo dosad su vadili Amar i Badzak. Dakle, kad se sve momcima isplati onda se moze dati neki precizan sud.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:49Volio bih kad bi i drugi forumasi napisali neko svoje misljenje o nastavku gdje nas vide jer vidim da jako malo ljudi glasalo za Titulu razumijem da se vecina smatra realistima ako glasaju za Evropu al me zanima zasto je to jel zbog nedostatka finansija ili limitirane ekipe?
Malo o fudbalu da pisemo
A ekipa kao ekipa sklepana, u skladu sa mogucnostima. Da je bilo ko drugi trener bili bi sedmi, siguran sam u to. Golman limitiran, lijevi bekovi ograniceni, kad saberes sve stopere imamo jednog od njih cetvorice. Zadnjeg veznog ozivljavamo jer igra za dzabe, a vise je stoper. Vadio nas Tuce, legenda. Krila ne postoje , a dovimo za Zeku da bude zdrav i Stilic nesto da rijesi. Juricic i Mustafa obecavaju. Veseli no comment.
S obzirom na renome lige kvalitet i protivnike, mi kad smo svi na okupu i kad su svi zdravi mozemo svakoga uzeti. U titulu vjerujem dokle god je matematicki moguce, malo vise ce biti ako derbi uzmemo. Ali devet bodova je ogromna prednost. Prirodno je da budemo optimisticni i dajemo podrsku jer nama je Zeljo jedina ljubav. 100 godina mangupluka i prkosa !!!
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ako je ovdje nekakva negativna atmosfera, neznam što to na igrače prebacujete i na stanje u ekipi
moSa ljoŽe
Pod predpostavkom da će klub u drugom dijelu sezone funkcionisati kao u prvom, dakle disanje na škrge, mislim da nećemo ni Europu izboriti. Rijetko sam pesimističan, ali ovaj put ne vidim da imamo ekipu koja može kontinuirano odigrati kvalitetno i ufatiti seriju dobrih rezultata. Igrači nisu zadovoljni, ima im se dužno, i bilo bi to toplo-hladno kao i na jesen.
Takođe mnogo zavisi od prve utakmice protiv bordo kurava. Ako bi njih dobili, svašta je moguće, još da se ozvaniče ugovori o kojima se priča, onda je borba za sami vrh.
Takođe mnogo zavisi od prve utakmice protiv bordo kurava. Ako bi njih dobili, svašta je moguće, još da se ozvaniče ugovori o kojima se priča, onda je borba za sami vrh.
Uprava kluba kako zna i umije da osigura licence, a Amar i igraci na terenu europu.
A oni svi zajedno vjerovatno cekaju Cerica da donese novac u klub.
A oni svi zajedno vjerovatno cekaju Cerica da donese novac u klub.
Mjau !
Jel to pipa zavrnuta JOpet?
Sve i da se to desi mi smo za ovu sezonu zakasnili. Neke stvari je vec u decembru trebalo poceti rjesavati i Skupstine zakazivati da bi ti mogao dovesti neko pojacanje, omoguciti pripreme na iole normalnim terenima, da mozes strance registrovati. Evo neka bude da ne mozes mjesec dana Amarovog uigravanja odbrane Sinisa-Aco-Ikic-Sehic koju je forsirao na 90% utakmica propada. Nije to samo isplati ove igrace i uzet ce 10 utakmica zaredom. Ima tu i do kvalitete koju si trebao dopuniti ovaj prelazni.
- Merakk1921
- Kontakt:
Hiroš je vatreni navijac naseg kluba, na jugu je proveo mnoge utamice navijajuci.. pravi je manijak, ako ode u Sarajevo bas mu je bezveze.. ja bih se rijesio Lendrica i Veselinovica, i doveo njega.. Da ne pricam o fudbalskom znanju, frajer kakvu tehniku ima i šut ..

Hiroš je odličan igrač, kakvih imamo u ekipi. Trebamo brzinu u vezi, to nemamo prilikom tranzicija.
Hiros je bio dobar u Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Bolje je igrao od svih nasih krila, mada je on vise desetka jer je sporiji. Igrati u Zelji ili u Mladosti ogromna je razlika. Takodjer, ako ista imamo , imamo te desetke na bacanje. Njegov nacin zivota je posebna prica. Ja ga zbog toga nikad nisam prizivao, niti mu se radovao. A i hoce Musija nesto da cvakne, da se ugradi u procenat. Sarajevo je primamljivije od nas jer su sampioni, imaju novac i igraju ligu sampiona, te bolju konekciju s njim.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
To sam i ja jutros pisao. Mozemo mi sve njih dobit al me strah da li mozemo povezat dobre rezultate. Ne bi trebali puno bodova izgubit al kako da ocekujem od veselog 4 gola i 2 asistencije. Pospori smo i fali nam taj jedan krilni koji ce pomoc Stilicu i Zecu.SudoHusika je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:52Mimo finansija koje bih izdvojio kao presudan faktor, ja smatram da nemamo dovoljno kvalitetnu ekipu za prvo mjesto. Čini mi se da smo ekipa koja će mlatnuti svakoga ali da nemamo dovoljno kvaliteta da održimo visok nivo kvalitetnih igara na duži period, tj da napravimo neki ludi niz pobjeda. Prvenstveno nam škripi na 3 pozicije: desno krilo, zadnji vezni i bar jedna bekovska pozicija. Možda bih dodao i golmansku ali nije kritično kao ove 3.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:49Volio bih kad bi i drugi forumasi napisali neko svoje misljenje o nastavku gdje nas vide jer vidim da jako malo ljudi glasalo za Titulu razumijem da se vecina smatra realistima ako glasaju za Evropu al me zanima zasto je to jel zbog nedostatka finansija ili limitirane ekipe?
Malo o fudbalu da pisemo
Da bar hoce taj Gasal dobit sansu il Mujezinović poludit kao na pocetku. Fali nam faktor x
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Jeste,moguće je da nama fali kvaliteta, ali isplati im keš, vidjećeš kako se popravljaju. Ne znam mi fakat nemamo krila, odnosno nisu u nekoj formi bili u drugom dijelu jeseni, a i na pripremama nisu nešto posebno pokazali. Neki fale Subašića, ali ako se u njega uzdamo da nam može pomoći u borbi za vrh, onda....
Nadam se da je Zec napokon oporavljen, i da će pokazati zašto je tu. Takođe očekujem i da je Štila spreman, zdrav i izliječen od kurcobolje. Nama fali da Mule ufati formu sa početka sezone, kao i cijela ekipa prije korone. Uz izmirenje finansijskih obaveza, možda i možemo nešto napraviti u nastavku sezone.
Nadam se da je Zec napokon oporavljen, i da će pokazati zašto je tu. Takođe očekujem i da je Štila spreman, zdrav i izliječen od kurcobolje. Nama fali da Mule ufati formu sa početka sezone, kao i cijela ekipa prije korone. Uz izmirenje finansijskih obaveza, možda i možemo nešto napraviti u nastavku sezone.
E upravo to za krila sto si napisao. Da si ti doveo krilo ili dva i zadnjeg veznog da mozes Celikovica umjesto Kosorica ubaciti gdje mu i jeste prirodno mjesto i da je to Amar ukombinovao, uigrao bilo bi dovoljno za nesto vise uz redovnu ili redovnu lovu. U ovakvoj situaciji gdje nisi zakrpio sto je bilo hitno, gdje Amar nije uigravao nesto specijalno nista (@Brko je to fino napisao jednom o nasim pripremama ove zime) i slicno da im sutra isplatis sve do zadnje marke cak i preko nije garant da cemo uvezati 5 pobjeda jer ili ce stekati realizacija ili ce nas zaebat Kosoric, bek. To je ono sto sam ti napisao da je trebalo vec u decembru krenuti da bi sad imao neku nadu, rezultate.
Situacija u klubu iz dana u dan je sve bolja hvala Bogu i polako se sklapaju kockice, sljedece sedmice ce biti kutjevo ozvaniceno i bit ce isplacena plata da se malo podgrije atmosfera pred derbi . Gazi bordo kurve !!!
ferroviere per tutta la vita
Sve momak objasnioVeteranSA je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:01Jeste,moguće je da nama fali kvaliteta, ali isplati im keš, vidjećeš kako se popravljaju. Ne znam mi fakat nemamo krila, odnosno nisu u nekoj formi bili u drugom dijelu jeseni, a i na pripremama nisu nešto posebno pokazali. Neki fale Subašića, ali ako se u njega uzdamo da nam može pomoći u borbi za vrh, onda....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.