Kapitalni napadač za našu ligu, prezadovoljan sam.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:58Kome Mesanovic nije dobar napadac taj nema pojma o fudbalu ili se je stvarno nadao igracima tipa Ibisevic.
Veliki ce biti upgrade u odnosu na Handzica. Sjetimo se koliko nam je Ahmetovic valjao prije godinu, dvije gdje nas je nekad sam nosio do pobjeda. Mesanovic je meni po kvalitetu u rangu sa Ahmom.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Molim? Dva dana i niko nije spomenuo Hajrovića?
....Iziiiiiii

....Iziiiiiii

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:20Jel istina ovo što reče Husara za Avaz da je večeras prilikom potpisa zamalo izmaknut papir Mešanoviću od strane Hadžića, navodno pokušao neofirno valute da izmijeni?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Što se tice zamjena za štoperski dvojac i Pidru, tu smo baš tanki, a i ubi ova neizvjesnost oko Miličevića.feniksptica je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:01Jucer se pisalo za one nase u Rumuniji, ne znam jesu l rijesili to al da je kako jednog dobrog stopera jos za rotacije u vidu Graovca.
Zaboli me qrac ko mu je menadzer,momak je profesionalac i igra za najveći klub u državi i ima da se bori za sveti grb...
Nece nam Husara tracati po terenu i zabijati golove...
DOBRO DOSAO JASMINE...
Nece nam Husara tracati po terenu i zabijati golove...
DOBRO DOSAO JASMINE...
-
- Kontakt:
Tebi nobele mora da sam na neki nacin nabio komplekse!
Ne moras bolan svaki dan misliti na mene, opusti se i uzivaj i molio bih te da me ne spominjes ni u kojem kontekstu!
Ne moras bolan svaki dan misliti na mene, opusti se i uzivaj i molio bih te da me ne spominjes ni u kojem kontekstu!
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jesi, iskreno.Ahmoveliki je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:11Tebi nobele mora da sam na neki nacin nabio komplekse!
Evo izvinjavam se, neću više. Korektno od tebe.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ado pratio avione, @roma prati auta.
Organizovaniji smo od SIPA-e

FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Ti pratiš autobuse Kakanj - Sarajevo.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Rahmanovic nam je bio najbolji igrac, Tatar odmah iza njega.
Dakle, ne mozemo. Ali imamo dovoljno za odbranu titule.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Ja sam ovim super zadovoljan, tako da u svoje ime ti to

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sa JM smo nadoknadili odlazak Tatara, odnosno realizaciju koju je imao Tatar jesenas.
JM ima veliki radijus kretanja i već je izgrađen napadač i smatram da sa njim i TSS titula neće doći u pitanje.
Sjajan posao je završen.
A onog štrumfa Juriša ni pod razno ne dovesti.
Imamo na toj poziciji Zidana, Dala i Salčina.
JM ima veliki radijus kretanja i već je izgrađen napadač i smatram da sa njim i TSS titula neće doći u pitanje.
Sjajan posao je završen.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Momci, molim vas bez prozivanja i prepucavanja, ne budite djeca.
@Historičar, još ću ti jednom oprostiti psovanje prema drugom forumašu ali sljedeći put ti ide ban. :Historicar: ti ne treba biti nikakva provokacija a ako ti stvarno smeta onda imaš opciju ignore.
@Historičar, još ću ti jednom oprostiti psovanje prema drugom forumašu ali sljedeći put ti ide ban. :Historicar: ti ne treba biti nikakva provokacija a ako ti stvarno smeta onda imaš opciju ignore.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zaista vrhunsko pojačanje za naše uslove.
Svaka čast Hadžija, skidam kapu!
Svaka čast Hadžija, skidam kapu!

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Pa ako pogledamo i konkurente, možda uz Borac smo jedini zadržali taj kvalitet iz prvog dijela sezone.Red1946 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:23Sa JM smo nadoknadili odlazak Tatara, odnosno realizaciju koju je imao Tatar jesenas.
Sjajan posao je završen.
- ElCartel11
- Kontakt:
Previse si mekan Morto. Ja da sam na tvom mjestu odmah bi ban dijelioMortemHz je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:26Momci, molim vas bez prozivanja i prepucavanja, ne budite djeca.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, johntravolta123, n0dix, Pantelija, rimljanin90, Seipronto i 92 gosta.