Posteno, neocekivano korektno od tebe!AlfredNobel je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:16Jesi, iskreno.Ahmoveliki je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:11Tebi nobele mora da sam na neki nacin nabio komplekse!
Ne moras bolan svaki dan misliti na mene, opusti se i uzivaj i molio bih te da me ne spominjes ni u kojem kontekstu!
Evo izvinjavam se, neću više. Korektno od tebe.
Halaliti ti necu zbog tog nekog animoziteta prema meni i odvratnih rijeci, a ti ako hoces to halali!
Ne mislimo svi isto i prvo i osnovno "niko" se ovdje ne poznaje i ne zna koliko ko ima godina, cime se bavi, gdje je rodjen i gdje zivi, kako spava i spava li uopste... ima li 200 hiljada na racunu ili - 200 hiljada ili marku, koje znanje, poznanstva i koju moc ima i ne kazem naravno da treba da zna ali moramo sa malo vise postovanja pisat!
Znam ja da puno ovdje prculadije ima i da im se ne moze dokazati ali nikad nikog ja necu ubjedjivati samo svoje misljenje iznijeti, pa nismo sekta...
Volio bih stvarno ako imas neku zelju i da mi se javis privatno pa pitaj sta god te interesuje.
A ovoj prculadiji samo da kazem za sat ili par dana covjek za par stoja ili par samara ce vam naci lokaciju gdje ste trenutno gdje ste se najduze zadrzali i kojom se rutom krecete i zato pazite sta pisete i po drustvenim mrezama koje cesto spominjete i ovdje...
Ne bi valjda voljeli da vidite kako vam neko staru il starog zbog vas neizdrkanaca qara