FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zec je spreman. Na treningu je redovno najbolji. Lendric i Ikic, kako su se vrstili u Sarajevo, ne treniraju sa prvom ekipom. Takodjer Gasal i Durakovic nisu ni blizu prvih 21.
To je ono sto sam ja zakljucio gledajuci treninge
To je ono sto sam ja zakljucio gledajuci treninge
Gasal i Duraković su propustili pola priprema zbog reprezentacije, a neki od djece će morati biti na klupi zbog U21 pravila
Ne mogu registrovati Ikica zato i jeste mimo onih prvih 11 vjerovatno. Nije ni protiv Krupe bio u prvih 11 nego usao u drugom. Gasal i Durakovic su ove i naredne sedmice opet sa reprezentacijom, vise nisu nego jesu na treninzima nasim.
Brz oporavak, MoKe!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nisam baš najbolje shvatio onaj pravilnik NSBiH zasto se ne mogu prijaviti strani igraci koji su vec igrali npr prošlu polusezonu @LjoZee ako ti nije mrsko da objasniš
Nema to veze sa Savezom. Mislim da je problem radna dozvola. Mada, nisam upucen u tu materiju da bih ti mogao detaljnije objasniti. Moguce da je istekla i da je vise ne mozes zbog nekog duga produziti. Ovo gore sam "sklopio" kockice nakon onog sto je sinoc @Husika napisao. Od stranaca imamo Blazevica i Ikica. Mislim da nemamo vise stranaca.
-
- Kontakt:
Jel samo mi imamo problem sa tim?
Juričić i Lendrić, i nisam siguran za Sinišu...LjoZee je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:51Nema to veze sa Savezom. Mislim da je problem radna dozvola. Mada, nisam upucen u tu materiju da bih ti mogao detaljnije objasniti. Moguce da je istekla i da je vise ne mozes zbog nekog duga produziti. Ovo gore sam "sklopio" kockice nakon onog sto je sinoc @Husika napisao. Od stranaca imamo Blazevica i Ikica. Mislim da nemamo vise stranaca.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Juricic je Hercegovac. Ima nase papire.

Mislim da i Sinisa je nekad prosle godine dobio nase papire jer znam da mu je neko zenu pitao na instagramu preko onih pitanja i da je rekla da ima nas pasos. Stavljao sam to ovdje cini mi se. E za Lendrica ne znam pouzdano. Mislim da je imao i nase i hrvatsko.
Vrlo moguć scenario u narednim danima, sažet u 2 slike:

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Prema Transfermarkt-u Lendric ima nase i hrvatsko a Sinisa ima Hrvatsko i Srpsko.LjoZee je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:06Juricic je Hercegovac. Ima nase papire.![]()
Mislim da i Sinisa je nekad prosle godine dobio nase papire jer znam da mu je neko zenu pitao na instagramu preko onih pitanja i da je rekla da ima nas pasos. Stavljao sam to ovdje cini mi se. E za Lendrica ne znam pouzdano. Mislim da je imao i nase i hrvatsko.
viewtopic.php?f=99&t=85&hilit=Sinisa&start=408440
Evo tu i stranicu ispred smo razglabali o tome. U junu prosle godine smo pisali da su Ikic i Blazevic ostali samo od stranaca.
Podrška bratu horitonzalni-vertikalni pas! Hoćemo ofanzivce koji mogu zabiti više od pet golova za sezonu! 

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
90% sam siguran da Sinisa od prosle godine nije stranac. Koliko se sjecam da je i sam postavio neki papir tad da je dobio drzavljanstvo.VeteranSA je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:55Juričić i Lendrić, i nisam siguran za Sinišu...LjoZee je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:51Nema to veze sa Savezom. Mislim da je problem radna dozvola. Mada, nisam upucen u tu materiju da bih ti mogao detaljnije objasniti. Moguce da je istekla i da je vise ne mozes zbog nekog duga produziti. Ovo gore sam "sklopio" kockice nakon onog sto je sinoc @Husika napisao. Od stranaca imamo Blazevica i Ikica. Mislim da nemamo vise stranaca.
@Ljoze to nema veze sa igracima koji su bili registrovani i igrali proslu polusezonu. Samo novi stranci imaju taj problem.
Ikic nije 100% spreman, koliko sam ja skontao sa treninga
Ikic nije 100% spreman, koliko sam ja skontao sa treninga
Ikić i Blažević su stranci u timu!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
E to nam je veliki hendikep onda za derbi ako nema Ikica
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Ferroviere1987, Laudrup, Napaceni87 i 45 gostiju.