Ko se bolan tebi obraca?feniksptica je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:30Bravo, haj nadji jos kakve gluposti sto su drugi pisali pa meni prisij..
Ne vrti se svijet oko tebe.
Odbij decko.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko se bolan tebi obraca?feniksptica je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:30Bravo, haj nadji jos kakve gluposti sto su drugi pisali pa meni prisij..
Jesi optimstican.forgempp je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:33Ma Hiros je najbolja desetka lige, niko mu apsolutno sto se tice zadnje polusezone nije ni blizu.
Bas onako kad vidim da ima prenos Mladosti, odmah mi padne na pamet on i pogledam utakmicu, obavezno par slaloma odradi, par kljucnih pasova, ma divota ga je gledati jer na oko to lijepo izgleda, sad takticki koliko je potkovan i disciplinski na terenu, to ne bih da ulazim jer nisam strucnjak.
Ali bio bi super nadogradnja na sve nase 10ke, a sto je najbitnije, polivalentan igrac, dakle pokriva vise pozicija.
Ako ste primijetili, vecinom takve igrace dovodimo, Vinkov rukopis.
Cmilja, Jasko, Hiros eventualno. Svako na 2-3 pozicije moze igrat.
Jos da je rijesit to eventualno i vidjet sta je s Milijem, mislim da je dovoljno da nastavimo gaziti ka tituli kao i dosad.
Cim je doslo pojacanje onakvo kakvo sam ja licno prizeljkivao, dakle jedan pristojan i dobar napadac, bolji od Handzica 2x, odmah sam zadovoljan.ajdohordas je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:35Jesi optimstican.forgempp je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:33Ma Hiros je najbolja desetka lige, niko mu apsolutno sto se tice zadnje polusezone nije ni blizu.
Bas onako kad vidim da ima prenos Mladosti, odmah mi padne na pamet on i pogledam utakmicu, obavezno par slaloma odradi, par kljucnih pasova, ma divota ga je gledati jer na oko to lijepo izgleda, sad takticki koliko je potkovan i disciplinski na terenu, to ne bih da ulazim jer nisam strucnjak.
Ali bio bi super nadogradnja na sve nase 10ke, a sto je najbitnije, polivalentan igrac, dakle pokriva vise pozicija.
Ako ste primijetili, vecinom takve igrace dovodimo, Vinkov rukopis.
Cmilja, Jasko, Hiros eventualno. Svako na 2-3 pozicije moze igrat.
Jos da je rijesit to eventualno i vidjet sta je s Milijem, mislim da je dovoljno da nastavimo gaziti ka tituli kao i dosad.
Valjda ti od mene preslo.
Realnije je da dovedemo Ibiševića i Hajrovića u paketu. Suvišno dalje trošit riječi.extazy je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:18https://www.transfermarkt.com/mijo-cakt ... ler/197032
U kontaktu smo sa njim. Ima problema u Hajduku, sa trenerom, hoce da mjenja sredinu
CAkum pakum.
Hadzija prvo njemu javio. Al nije. Uleti drugi brat napisa i sigurno se sad smije tamo negdje
Ma vidim ko je napisao na temi, ali znam ko inace plasira forumasima na pp ovakve nebuloze.feniksptica je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:49Hadzija prvo njemu javio. Al nije. Uleti drugi brat napisa i sigurno se sad smije tamo negdje
Jedino eventualno posudba do isteka ugovora, ali i to zvuci preoptimisticno.
Nit bi čovjek došao da igra na ovim pašnjacima te time ugrozi budući transfer, nit mi možemo plaćat takvog igrača.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, laznokrilo, rimljanin90, SamoDaKazeem, Seipronto, SHZ82 i 88 gostiju.