ars01 je napisao/la:A sad malo o Igokei, ekipi koja zajedno sa Bosnom je najkvalitetnija ekipa u BiH.
Igrači kao što su Taylor, Castle, pa i Bocka na bekovima, ili Vuksanović , Amal i Mišanović na KC ili C, su sigurno bolji od Širokog, ali očigledno je da se radi o igračima koji se apsolutno ne trude dovoljno i ne igraju , što se posebno odnosi na Amere kolektivnu košarku, već igraju samo za sebe i svoju statistiku(Castle i Taylor) ili su prilično indiferentni i nezainteresirani za rezultat (Amal).
Samo ovim ŠB predlažem da se malo manje raduju , jer po meni šanse u polufinalu između Širokog i Igokee su barem 50/50, s tim ako Igosi budu igrali kolektivnu košarku onda su i pored prednosti domaćeg terena Širokog u prednosti.
Pored prvaka lige 8 i finalista ide u NLB, tako da se previše ne radujete![]()
![]()
.
Meni je apsolutno svejedno ko će igrati pored Kk Bosne u NLB , kad veće ne može Sloboda, a i jedni i drugi imaju max 2 igrača sa BiH koš pasošom, Široki samo jednog, pa me čude ove izjave ljubavi prema Širokom navijača-forumaša KK Bosne, osobito kad se ima u vidu ponašanje igrača i uprave Širokog tokom svake finalne serije.
Finalna serija protiv Igokee prošle godine je bila puno više sporski regularnija i sa PUNO BOLJIM ODNOSOM I SUDIJA i igrača Igokee i Bosne, kao i rukovodstava dva kluba uključujući i Mileta , tako da ovim fanovima Kk Bosne treba malo pameti doći iz stražnjice u glavu i da shvate da sa Širokim ćemo i ove sezone ako se plasiraju u finale imati isti CIRKUS KAO I PRIJE 3, 3, 4 I SVIH ONIH GODINA KAD SMO SE BORILI ZA PRVAKA BiH SA ŠKRIPARIMA(ŠKRIPA znači na bosanskom pećina, pa sami napravite IZVEDENICU OD ŠKRIPAR).![]()
![]()
Postoji samo ljubav prema Bosni, i nama je sasvim svejedno ko ce biti drugi. Al mislim da Bosna ima vece sanse protiv Sirokog, mada je i to nevazno. Jer se zna kolika je prednost domaceg terena kod nas, i da je vrlo tesko uradit nesto u gostima, bar u doigravanju. A neznam koliko si ti upoznat, al u prosloj finalnoj seriji izmedju Igokea-e i Bosne, dvije utakmice su bile prekinute. Sto zbog rasistickog ponasanja navijaca u Aleksandrovcu, sto zbog nacionalistickog ispada Bocke u Sarajevu.