Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

enco81
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la enco81 » 05 maj 2009, 10:20

ars01 je napisao/la:A sad malo o Igokei, ekipi koja zajedno sa Bosnom je najkvalitetnija ekipa u BiH.
Igrači kao što su Taylor, Castle, pa i Bocka na bekovima, ili Vuksanović , Amal i Mišanović na KC ili C, su sigurno bolji od Širokog, ali očigledno je da se radi o igračima koji se apsolutno ne trude dovoljno i ne igraju , što se posebno odnosi na Amere kolektivnu košarku, već igraju samo za sebe i svoju statistiku(Castle i Taylor) ili su prilično indiferentni i nezainteresirani za rezultat (Amal).
Samo ovim ŠB predlažem da se malo manje raduju , jer po meni šanse u polufinalu između Širokog i Igokee su barem 50/50, s tim ako Igosi budu igrali kolektivnu košarku onda su i pored prednosti domaćeg terena Širokog u prednosti.
Pored prvaka lige 8 i finalista ide u NLB, tako da se previše ne radujete :lol: :lol: :lol: .
Meni je apsolutno svejedno ko će igrati pored Kk Bosne u NLB , kad veće ne može Sloboda, a i jedni i drugi imaju max 2 igrača sa BiH koš pasošom, Široki samo jednog, pa me čude ove izjave ljubavi prema Širokom navijača-forumaša KK Bosne, osobito kad se ima u vidu ponašanje igrača i uprave Širokog tokom svake finalne serije.
Finalna serija protiv Igokee prošle godine je bila puno više sporski regularnija i sa PUNO BOLJIM ODNOSOM I SUDIJA i igrača Igokee i Bosne, kao i rukovodstava dva kluba uključujući i Mileta , tako da ovim fanovima Kk Bosne treba malo pameti doći iz stražnjice u glavu i da shvate da sa Širokim ćemo i ove sezone ako se plasiraju u finale imati isti CIRKUS KAO I PRIJE 3, 3, 4 I SVIH ONIH GODINA KAD SMO SE BORILI ZA PRVAKA BiH SA ŠKRIPARIMA(ŠKRIPA znači na bosanskom pećina, pa sami napravite IZVEDENICU OD ŠKRIPAR). :roll: :lol: ;)

Postoji samo ljubav prema Bosni, i nama je sasvim svejedno ko ce biti drugi. Al mislim da Bosna ima vece sanse protiv Sirokog, mada je i to nevazno. Jer se zna kolika je prednost domaceg terena kod nas, i da je vrlo tesko uradit nesto u gostima, bar u doigravanju. A neznam koliko si ti upoznat, al u prosloj finalnoj seriji izmedju Igokea-e i Bosne, dvije utakmice su bile prekinute. Sto zbog rasistickog ponasanja navijaca u Aleksandrovcu, sto zbog nacionalistickog ispada Bocke u Sarajevu.
Zadnja izmjena: enco81, dana/u 05 maj 2009, 10:27, ukupno mijenjano 1 put.

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 05 maj 2009, 10:42

ipsa je napisao/la:
enco81 je napisao/la:Ovim porazom se moze pozdravit ne samo od prvog mjesta nego i od NLB-lige. Vise srece slijedece godine.
it's not over untill it's over......svasta se jos moze desit...ko moze garantovat pobjedu bosne protiv igosa u zadnjem kolu...da ne spominjem gostovanje bosne zrinjskom i dolazak uvijek neugodne ekipe borca...
Ja mogu garantovati :mrgreen:

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 05 maj 2009, 13:58

ars01 je napisao/la:A sad malo o Igokei, ekipi koja zajedno sa Bosnom je najkvalitetnija ekipa u BiH.
Igrači kao što su Taylor, Castle, pa i Bocka na bekovima, ili Vuksanović , Amal i Mišanović na KC ili C, su sigurno bolji od Širokog, ali očigledno je da se radi o igračima koji se apsolutno ne trude dovoljno i ne igraju , što se posebno odnosi na Amere kolektivnu košarku, već igraju samo za sebe i svoju statistiku(Castle i Taylor) ili su prilično indiferentni i nezainteresirani za rezultat (Amal).
Samo ovim ŠB predlažem da se malo manje raduju , jer po meni šanse u polufinalu između Širokog i Igokee su barem 50/50, s tim ako Igosi budu igrali kolektivnu košarku onda su i pored prednosti domaćeg terena Širokog u prednosti.
Pored prvaka lige 8 i finalista ide u NLB, tako da se previše ne radujete :lol: :lol: :lol: .
Meni je apsolutno svejedno ko će igrati pored Kk Bosne u NLB , kad veće ne može Sloboda, a i jedni i drugi imaju max 2 igrača sa BiH koš pasošom, Široki samo jednog, pa me čude ove izjave ljubavi prema Širokom navijača-forumaša KK Bosne, osobito kad se ima u vidu ponašanje igrača i uprave Širokog tokom svake finalne serije.
Finalna serija protiv Igokee prošle godine je bila puno više sporski regularnija i sa PUNO BOLJIM ODNOSOM I SUDIJA i igrača Igokee i Bosne, kao i rukovodstava dva kluba uključujući i Mileta , tako da ovim fanovima Kk Bosne treba malo pameti doći iz stražnjice u glavu i da shvate da sa Širokim ćemo i ove sezone ako se plasiraju u finale imati isti CIRKUS KAO I PRIJE 3, 3, 4 I SVIH ONIH GODINA KAD SMO SE BORILI ZA PRVAKA BiH SA ŠKRIPARIMA(ŠKRIPA znači na bosanskom pećina, pa sami napravite IZVEDENICU OD ŠKRIPAR). :roll: :lol: ;)
ovo zato što ste dobili, a naravno da ti široki ne paše kad vas "mane" u sred sarajeva :lol: :lol:
(ovdje mislim na primjere iz prošlosti), vjerojatno tebe i dan danas boli kad netko spomene imena tipa martin vanjak ili darren mclinton :lol: :lol:

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 05 maj 2009, 14:53

Realno, kao sto se i pokazalo dosada u prognozama znaci bez emocija Ars01 je u pravu. (da ne ulazimo u pecine :mrgreen: )
S tim da bih dodao da se Sloboda ne treba prije vremena iskljucivati pogotovo sto imaju odlicnu timsku igru.
Siroki je napravio par senzacija u proslosti i to je ustvari sto ih do danas nosi i cime se hrane ali realno nisam odusevljen njihovom igrom. Igokea ima mnogo vise boljih pojedinaca i ako ih se ustima sigurno su drugi.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 maj 2009, 15:00

košarkaš je napisao/la:
ovo zato što ste dobili, a naravno da ti široki ne paše kad vas "mane" u sred sarajeva :lol: :lol:
(ovdje mislim na primjere iz prošlosti), vjerojatno tebe i dan danas boli kad netko spomene imena tipa martin vanjak ili darren mclinton :lol: :lol:
a vas bole imena lens vilijams,keno bajramovic,a ovi stariji vas ne mogu ni boliti jer niste imali priliku igrati protiv njih :D :D ...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 05 maj 2009, 19:21

KK Leotar - KK Igokea 14-20 prva četvrtina

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 05 maj 2009, 19:44

KK Leotar - KK Igokea 34-36 poluvreme

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 05 maj 2009, 19:46

mogli bi vi i ovu izgubiti :D :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 05 maj 2009, 20:18

KK Leotar - KK Igokea 56-55 treća četvrtina

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 05 maj 2009, 20:25

Melo15 je napisao/la:mogli bi vi i ovu izgubiti :D :D
valjda necemo ali guravo je :shock:

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 05 maj 2009, 20:27

60-56 :) :)
et pobijedili ste
zbog jedne greske zotovica :S
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 05 maj 2009, 20:42

KK Leotar - KK Igokea 72-77 kraj! :)
Jedva...

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 05 maj 2009, 20:44

al slabi ste na centrima pravo
cim vam je Kordou (koji je u SA ja mislim dao nekih 3-4 poena) dao 20 poena i bio jedan od efikasnijih na citavoj utakmici :S

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 05 maj 2009, 20:47

Melo15 je napisao/la:al slabi ste na centrima pravo
cim vam je Kordou (koji je u SA ja mislim dao nekih 3-4 poena) dao 20 poena i bio jedan od efikasnijih na citavoj utakmici :S
Ma sve je stalo, ne znam sta im je...valjda će proraditi proiv jačih klubova :)

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 05 maj 2009, 21:14

nema nam nesto Tong Poa na forumu...ne znam ima li kakav izvjestaj sa tekme??
I feel devotion!!

Tong_Po
Kontakt:

Post Postao/la Tong_Po » 06 maj 2009, 12:21

Hej raja, nisam ovih dana tu, bio sam na edukaciji ekavskog u PJONG JANGU ha ha. Nemam nikakve informacije iz Trebinja, al kao da gledam, Leotar je sigurno igrao zonu, i to dobru, a jos ako se zna da je tamo uvek neugodno gostovati, mislim pod tim zbog domaceg terena a ne neceg drugog, onda je sasvim jasno sto je bila tako tvrda utakmica nalik na onu iz zadnjeg kola lige kad su Igosi glatko izgubili. Jutros sam bio u dvorani al nisam nikoga nista pitao jer je na okupu bila citava grupa MALO VISIH LJUDI da ih tako nazovem, samo sam cuo da je Zota imao nekakav kiks na samom kraju meca. Videcemo sad u subotu sta ce biti. Mislim da ce domaci pobediti al ne verujem da ce vecom razlikom nego sto su izgubili u Sirokom medjutim sve je moguce, a tada cu vam podneti detaljan izvestaj.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 06 maj 2009, 22:57

Tong_Po je napisao/la:Hej raja, nisam ovih dana tu, bio sam na edukaciji ekavskog u PJONG JANGU ha ha. Nemam nikakve informacije iz Trebinja, al kao da gledam, Leotar je sigurno igrao zonu, i to dobru, a jos ako se zna da je tamo uvek neugodno gostovati, mislim pod tim zbog domaceg terena a ne neceg drugog, onda je sasvim jasno sto je bila tako tvrda utakmica nalik na onu iz zadnjeg kola lige kad su Igosi glatko izgubili. Jutros sam bio u dvorani al nisam nikoga nista pitao jer je na okupu bila citava grupa MALO VISIH LJUDI da ih tako nazovem, samo sam cuo da je Zota imao nekakav kiks na samom kraju meca. Videcemo sad u subotu sta ce biti. Mislim da ce domaci pobediti al ne verujem da ce vecom razlikom nego sto su izgubili u Sirokom medjutim sve je moguce, a tada cu vam podneti detaljan izvestaj.
mora da je skupa ta edukacija, cak u pjong jangu... :)....
I feel devotion!!

enco81
Kontakt:

Post Postao/la enco81 » 07 maj 2009, 09:25

Zajebo sam se, reko sam da ce Bosna oderat Borca 20 razlike :lol:
Kad ono ponizenje +38

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 maj 2009, 13:17

enco81 je napisao/la:Zajebo sam se, reko sam da ce Bosna oderat Borca 20 razlike :lol:
Kad ono ponizenje +38
Bosna je protiv Borca vodila i 43 razlike,a u tim momentima prva petorka nam je bila na klupi!
Igokea nema sta traziti u Sarajevo!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 maj 2009, 13:32

Pobjedom nad Širokim Igokea je pokazala da ima tim koji se može nositi sa vodećim klubovima bh. košarke. Međutim, u Skenderiji protiv Bosne nemaju velikih šansi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.