Svi su dolazili "s vana" nakon nekih avantura, povreda, zasićenja itd. To nije slučaj sa Mijom, on može da bira gdje će.PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 feb 2021, 00:37A što nije realan Caktaš?
Doveli smo Delaća, Benku, Jajala, Sušića, Rahmanovića, Stepanova... Previše ste skeptični.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne pratim hnl, nemam pojma ko je Mijo Caktas, ali se sjecam da je Benko kod nas dosao kao najbolji strijelac HNLa prethodne sezone.
Ili je ono bio najbolji igrac
jedno od to dvoje sigurno
Ili je ono bio najbolji igrac

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- PeakyBlinders
- Kontakt:
ZaganjajEvander je napisao/la: ↑21 feb 2021, 00:46Vec imamo kandidata za post godinePeakyBlinders je napisao/la: ↑21 feb 2021, 00:37A što nije realan Caktaš?
Doveli smo Delaća, Benku, Jajala, Sušića, Rahmanovića, Stepanova... Previše ste skeptični.![]()
![]()
![]()
![]()
Eno i Alaba ima nekih problema u Bayernu, da i njega zaganjamo?
ORIGINAL 1987
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ovaj što je rekao za Caktaša je prekucao i glasine o i Ibiševiću, Hajroviću, Hasselbainku skupa 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ovim videom zelim: 1. da odgovorim pojedinim koji su pricali o statistici (golovi/asisterncije) doticnog.
2. odgovorim pojedinim koji ga smatraju nikakvom nadogradnjom na naš tim.
3. ovo je opis cijele situacije u njihovom klubu, i zasto nisu u zoni ispadanja.
3. ovo je opis cijele situacije u njihovom klubu, i zasto nisu u zoni ispadanja.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ko je ovaj sto je sutao? I Torres iz Chelsea mu zavidi...forgempp je napisao/la: ↑21 feb 2021, 01:25Ovim videom zelim: 1. da odgovorim pojedinim koji su pricali o statistici (golovi/asisterncije) doticnog.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Bh SuarezNisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 01:38Ko je ovaj sto je sutao? I Torres iz Chelsea mu zavidi...forgempp je napisao/la: ↑21 feb 2021, 01:25Ovim videom zelim: 1. da odgovorim pojedinim koji su pricali o statistici (golovi/asisterncije) doticnog.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Lik izvalja pola ekipe, nabaci loptu pod nokat i lik fula sa 2m preko gola...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ja kad sam god upalio rezultate i otvorim hajdukovu utakmicu, Mijo promasio penal...
https://www.inde***x.hr/sport/clanak/caktas-nece-igrati-ni-za-drugu-hajdukovu-momcad-evo-zbog-cega/2255532.aspx
Jedino ovo vidim kso razlog zašto se spominje Caktaš u bilo kakvim kombinacijama.
Ocogčigčedno da vise nece zaigrati u Hrvatskoj pa su ga mozda zvali ovi naši Splićani ds odigra tu, umjesto da lezi 3 mjeseca.
Kad bi mogao odigrati msksr kvalifikacije za evropu bilo bi super, ovako nema nikakvog smisla ni maštati ni ganjati neke kratke posudbe.
Jedino ovo vidim kso razlog zašto se spominje Caktaš u bilo kakvim kombinacijama.
Ocogčigčedno da vise nece zaigrati u Hrvatskoj pa su ga mozda zvali ovi naši Splićani ds odigra tu, umjesto da lezi 3 mjeseca.
Kad bi mogao odigrati msksr kvalifikacije za evropu bilo bi super, ovako nema nikakvog smisla ni maštati ni ganjati neke kratke posudbe.
Kakvi ste sa Mijom Caktašem? 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- feniksptica
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako se je Mijo ismijo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, crnehorde, mnon46, nedimmmm1337, NeSamSafetee, PeppermintSA, Rajvosa4ever, Seipronto i 99 gostiju.