Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nadao sam se duzem mecu, ali sve osim pobjede Noleta je cista glupost.
18 and counting...
18 and counting...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Al' ga je lik rutinirao, kao da si gledao prvi krug takmičenja, a ne finale
O yebem ti ovakve rahljave nasljednike i "mlade snage".

O yebem ti ovakve rahljave nasljednike i "mlade snage".
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Po proračunu bi to trebalo izgledati na kraju godine:
Nadal 21
Federer 20
Đoković 20
Vrijeme je da i Nadala malo popusti na Roland Garrosu..
Nadal 21
Federer 20
Đoković 20
Vrijeme je da i Nadala malo popusti na Roland Garrosu..
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 21 feb 2021, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svaka cast majstoru
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
Nema sta, sampionski odradjen turnir. Nakon onakvih mentalnih problema tokom prve sedmice, vratit se i ovako rutinski odigrat zavrsnicu, mogu samo veliki sampioni, a Novak je definitivno jedan od najvecih. 

GOAT, tata tenisa

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Herojski turnir, strašno je izvadio ovo. Svaka mu čast na mentalnoj stabilnosti koja nikad nije bila upitna pa se ovako fajterski borio.

Čestitke svima. Potpuno zasluženo.

"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Neka pita Stana kako se yebe Novak u glavu .bodi123 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 11:42
Nema Medvedev sposobnost momentalnog resetovanja kad se iznervira, vrela glava. A ovo nije meč u kojem možeš sebi priuštiti da se ugasiš i počneš glupirati. On je u glavi prokuhao već poslije prvog brejka u drugom setu, nedopustivo za najveći nivo. To je ono što pravi najveću razliku između šampiona poput Novaka i odličnih igrača kao što je Medvedev. Novak je finale odigrao maestralno, na najvećem mogućem nivou, onako kako to šampiončine rade.
Čestitke na 18. slemu njemu i navijačima, možda je mogao i prošle godine doći da ne bi nesreće na USO, tako da je potpuno zasluženo.![]()
Ne znaš izaći na mrežu, volej na nivou amatera i nijednom nije prošao Novaka na mreži ...
Definitivno se pokazalo još jednom , NAJJAČA KONKURENCIJA IKAD

Novak na 50-60% snage i još povrijeđen rutinski uzme , strašna konkurencija .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kakvo brisanje sa centralnog terena 
Medo svaka cast na skoro savrsenom turniru, ali danas te je docekao bolji protivnik koji je svaku tvoju manu iskoristio i napravio da izgledas kao samo solidan teniser. A sta mozemo zamjeriti Danilu? Pa ovakve predstave je imao Nole i protiv Rafe, a i Feda je znao dovoditi na prosjecan nivo...tako da ovako je stanje samo i iskljucivo zbog Novaka i njegove mentalne snage, jednostavno najbolji je kad je najpotrebnije. Nema poklon poena, protivnik sve nervozniji, a takav sampion to ne oprasta.

Medo svaka cast na skoro savrsenom turniru, ali danas te je docekao bolji protivnik koji je svaku tvoju manu iskoristio i napravio da izgledas kao samo solidan teniser. A sta mozemo zamjeriti Danilu? Pa ovakve predstave je imao Nole i protiv Rafe, a i Feda je znao dovoditi na prosjecan nivo...tako da ovako je stanje samo i iskljucivo zbog Novaka i njegove mentalne snage, jednostavno najbolji je kad je najpotrebnije. Nema poklon poena, protivnik sve nervozniji, a takav sampion to ne oprasta.
⚽FK Garaže⚽
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Od početka do kraja je Medvedev odigrao meč bez ikakve taktike a tako se Nole dobiti ne može. Nole je taktički genije, apsolutno u svakom momentu zna šta da treba da radi. Ovi klinci na najvećim turnirima ovu trojku neće nikad dobiti, inferiorni su u svakom segmentu svoje igre.
Svaka čast Novače, gazda AO turnira.
Svaka čast Novače, gazda AO turnira.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Čari nextgen igrača.....
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

zamisli kako bi tek bilo da nije bio povrijeđen
tenis je postao skroz za podvoz, ovu trojicu treba pod hitno slati u penziju. svake godine isto sranje na GS i sve je apsurdnije i apsurdnije da sve lakše i lakše osvajaju ta “svoja” finala, a kako i ne bi kad imaju više finala nego ovi drugi godina
tenis je postao noćna mora i sve je apsurdniji i apsurdniji i sve više i više se svodi samo na tri igrača. sve je češće i češće negledljivo ko ovo danas ... grozomorno!
- LlullSergio
- Kontakt:
S ovakvim servisom favorit broj 1 na Wimbledonu sigurno.
Vidjet ćemo još Feda ali uzimajući skor tamo Novaka u zadnjih 6-7 godina definitivno se možemo nadati tituli.
Vidjet ćemo još Feda ali uzimajući skor tamo Novaka u zadnjih 6-7 godina definitivno se možemo nadati tituli.
- invincible1921
- Kontakt:
Steta dosovalidikacije i korone...99% da bi vec sad imao 20 gs al nea veze ide to vec naredne godine
=\_1921_/=
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Wimbledon pješke uzima, nije realno šta je uradio sa servisom, neće mu niko brejk na travi napravit.LlullSergio je napisao/la: ↑21 feb 2021, 11:49S ovakvim servisom favorit broj 1 na Wimbledonu sigurno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
hehebodi123 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 11:51Wimbledon pješke uzima, nije realno šta je napravio sa servisom, neće mu niko brejk na travi napravit.LlullSergio je napisao/la: ↑21 feb 2021, 11:49S ovakvim servisom favorit broj 1 na Wimbledonu sigurno.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Vidis da sam bio u pravu.bodi123 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:28..
Nadam se da te je ovaj meč natjerao da promijeniš mišljenje, i počneš više cijeniti ruskog bullshiteraValencia je napisao/la: ↑18 feb 2021, 17:41Mislio sam ono sto sam napisao.![]()
Cipi je dobio protiv Nadala skoro svaku duzu razmjenu a znamo da od Nadala nema niko jaci u dugim razmjenama. To je pokazatelj da ima raznovrsne udarce i ekstremno ubrzanje i izdrzljivost.
Da slikovito objasnim, Medvedev je u stanju vratiti 2 Noletova ubitacna forhenda a Cipi moze vratiti 3, jer je brzi igrac.
Smatram da su u ovom trenutku Cipi i Medo tu negdje u pet deka, ali bi Noletu malo vise odgovarao Medo radi stila igre.
Moja prognoza za titulu:
Nole 50%
Cipi 30%
Medo 20%
Cipi vs Medo 50-50
Nivo iznad Cicipasa je i ostalih next-genovaca, Thiem i on su dostigli otprilike nivo trojke.

Naravno, niko nije ocekivao da ce ga devastirati i poharati, ali sam znao da su Medine sanse u finalu prilicno male.
Ne moze on sa svoja dva metra i sporim nogama parirati ovako brzom Djokovicu u njegovoj kuci. Noleta su ovdje mrcvarili brzi igraci, pocevsi od Bagdatisa, Hjuita i mnogih drugih eksplozivnih igraca. Dvometarski poput Mede, Zvereva ili Raonica ovdje nisu prijetnja, makar ne dok je Nole pri snazi.
Da je ovdje bio Cipi, siguran sam da bi mec, ako nista drugo, traja 3.5 - 4 sata. A da je bio Tim, otislo bi u 4+.
Medo ima potencijal za GS titule ali mora jos napredovati. Mora biti ofanzivniji. Ne moze defanzivom pobjedjivati Noleta, Rafu, Tima. On mora biti agresivan kako bi nadomjestio manjak brzine.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Opet mi ne vjeruješ.

AO završava kad Novak uđe u polufinale. Fakt.

A sad za kraj:
Skinite "dresove"!

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.