Toliko nas bude u ligi prvaka, daj ba

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Toliko nas bude u ligi prvaka, daj ba
Kako su rijesili za ove odlaske, nije bilo na portalu informacija?
Tako je, sa titulom se najvjerovatnije nećemo više patiti sa praćenjem drugih liga, ali do tada ostaje iščekivanje Dudelanga, Alashkerta i tako tih vrsnih klubovahordasDoboj je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:16Mi vucemo jos uvijek onu godinu kad nismo izasli uopste u Evropu, mislim da je ovo zadnja godina?
Ispravite me @Foste i @Forza ako grijesim
Fakat. Kad se pocnu lupati ovim nerealnim ciframa, a dodje derbi i bude 12 000 na tribinama, zajedno sa anamo onim.
Naš.MortemHz je napisao/la: ↑21 feb 2021, 11:01
Amer Dupovac: “Odlične dvije sezone su iza nas, sada nastavljamo samo dalje. Ponosan sam što mogu reći da u svom Sarajevu dijelim svlačionicu sa ovim momcima, da nas bodre ovakvi navijači. Svjestan sam odgovornosti i naših ciljeva, te obećavam da ću i dalje svaku utakmicu davati sve od sebe na terenu”.
Dvadesetdevetogodišnji igrač upisao je ukupno 188 nastupa za FK Sarajevo, a postigao je ukupno osam pogodaka.
Emir Hadžić: “Dupovac odlično funkcioniše sa ekipom, kako sa iskusnim tako i mlađim igračima. Jako smo sretni što smo uspjeli dogovoriti nastavak saradnje. Siguran sam da će još jednom opravdati povjerenje navijača i stručnog štaba u nastavku sezone.”
Prvi profesionalni ugovor za Bordo klub Amer je potpisao 2010. godine, a debitantski nastup uslijedio je iste godine protiv ekipe Sloge. Sa Sarajevom je osvojio ukupno pet pehara - dva Kupa BiH i tri titule šampiona BiH.
Pored Sarajeva Dupovac je nosio dres Sheriffa, RNK Split, te Borca iz Čačka.
Da da, sa ovom dobrom euro-sezonom (PO EL tj. grupe UCL ) od sl sezone ne bi vise pratili druge lige bili bi sigurno nosioci u prvom kolu LŠSarajevoForza je napisao/la: ↑21 feb 2021, 10:49Tako je, sa titulom se najvjerovatnije nećemo više patiti sa praćenjem drugih liga, ali do tada ostaje iščekivanje Dudelanga, Alashkerta i tako tih vrsnih klubovahordasDoboj je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:16Mi vucemo jos uvijek onu godinu kad nismo izasli uopste u Evropu, mislim da je ovo zadnja godina?
Ispravite me @Foste i @Forza ako grijesim
Mešanović, duplo bolji. Od Irfana je i Cmiljanić bolji.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 11:43Ko vam je bolji Mesanovic ili Irfan Hadzic? Meni iskreno Mesanovic.
Mesanovic bez dileme,iza sebe ima solidnu karijeru za razliku od Irfana.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 11:43Ko vam je bolji Mesanovic ili Irfan Hadzic? Meni iskreno Mesanovic.
al iskrenoElCartel11 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 11:43Ko vam je bolji Mesanovic ili Irfan Hadzic? Meni iskreno Mesanovic.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, bosnas_, Google Adsense [Bot], keli, Lecler, nedimmmm1337, rimljanin90, Rule_hz i 56 gostiju.