Grčka Superliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Grčka Superliga
Uprvoj odigranoj današnjoj utakmici Grčke lige Asteras T. je dobio Ergotelis uvjerljivom pobjedom od 3-0

Volou i Panionios igrali 0:0. Domaćini imali mnogo više šansi i na samom kraju Panionios imao zicer za pobjedu. Jakupović bez posla, Cocalić odigrao cijeli meč bez greške, doslovno.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
AEK me razočarao odigrao je 0-0 

- drinin vuk
- Kontakt:
poprilično iznenadjenje,Jahić meč presjedio na klupi. Definitivno i po ovom rezultatu se vidi da su AEK i PAOK dosta daleko od dva vodeća i da će se borit za to treće mjesto.Dok Kerkyra (ne pratim taj tim mnogo) je jedna čvrsta ekipa koja počinje sa 4-5-1 sa isturenim Tsigkasom ,jakom vezom i uspjeli su u namjeri,za njih je nekako sredina najrealnija,mada ima još puno.Dok Volos kao što sam i rekao ipak teško će ostati na ovoj poziciji,Panionios uzeo bod spasa,ako idemo logikom bolje išta nego ništaking1000 je napisao/la:AEK me razočarao odigrao je 0-0

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Olympiakos je pobijedio 2-0,a Paok je na dosta veliko iznenađenje u gostima remizirao 

- drinin vuk
- Kontakt:
Evo i najzanimljivijih detalja sa meča Xanthi-Panathinaikos 0-2
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Kapiten Panioniosa Maniatis prešao u Olympiakos. Potpisao na 3,5 godine, danas prošao ljekarski. Odličan desni bek. Dosta ofanzivan. Čudi me da je Jahić završio na klupi. Imao je mjesto startera i kod ovog Jimeneza. Izgubio je mjesto desnog beka od 34-godišnjaka, Georgeasa.
P.S. Najomiljeniji klub - Panionios
P.S. Najomiljeniji klub - Panionios

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pitanje je koliko je taj transfer pametan sada.Na desnoj strani ima Gallitiosa koji je bolji igrac od Maniatisa,ima Torossidisa koji mu jednako kvalitetno moze igrati na obe strane,te ima Raula koji moze igrati i stopera i desnog beka.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ofanziva23
- Kontakt:
jbš ihDevil je napisao/la:Pitanje je koliko je taj transfer pametan sada.Na desnoj strani ima Gallitiosa koji je bolji igrac od Maniatisa,ima Torossidisa koji mu jednako kvalitetno moze igrati na obe strane,te ima Raula koji moze igrati i stopera i desnog beka.

Inače žao mi Paoka vodili su i na kraju ipak samo bod,drago mi je da se Panionios budi,a Cisse dokazuje klasu,prvi strelac lige sa 13 golova. Panta ga dao za pobedu crvenih

- mitraforza
- Kontakt:
ma nijedne naročito ne pratim,al Olympiacos prije svega zbog navijača mi je drag,ne nešto posebno
al eto .Inače ne pretjerano zanimljivo takmičenje,ali napreduju iz godine u godinu,bar kada je keš u pitanju.
Vidi kontradiktornosti u državi finansijska katastrofa,a liga finansijski nikad jača

Vidi kontradiktornosti u državi finansijska katastrofa,a liga finansijski nikad jača

Odavno losije i dosadnie utakmice nisam gledao kao danas Pao-Aris,odavno mi neka tekma duze nije trajala.
Koliko je bila zanimljiva govori da sam prestao bas gledati oko 60.minute,tada sam seo za komp.
Pao da gol nakon jednog rezantnog centarsuta Cissea,kada Ninis ostaje sam i hvata volej te posprema u mrezu Arisa.

Pao da gol nakon jednog rezantnog centarsuta Cissea,kada Ninis ostaje sam i hvata volej te posprema u mrezu Arisa.
- ofanziva23
- Kontakt:
Ma ove sezone dosta manje neizvesno,dva su se odvojila i oni će se borit za titulu,dosta zanimljivije će bit u borbi za goli život! Nzm zašto ali volio bi da opstane Panionios.A onaj mali Leto je čudo od igrača,p.s. Riera najbolji asistent,doduše svega 5 asistencija.....
Panionios na posudbu doveo Mitrogloua iz Olympiakosa. Obzirom da im je ofanziva glavni belaj(Riera najbolji strijelac sa ukupno 2 gola!), trebalo bi sad krenuti nabolje. Iako i dalje ne vidim ko će da im stvara šanse, al' eto.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- ofanziva23
- Kontakt:
Ma taj Panionios stvarno i bez ijednog pojačanja po imenima ima tim za sredinu!Al jbg ne igra papirŽeljovac je napisao/la:Panionios na posudbu doveo Mitrogloua iz Olympiakosa. Obzirom da im je ofanziva glavni belaj(Riera najbolji strijelac sa ukupno 2 gola!), trebalo bi sad krenuti nabolje. Iako i dalje ne vidim ko će da im stvara šanse, al' eto.

A ovaj Mitrouglou je dobar igrač,za grčku ligu odličan,e sad naravno borba za opstanak traži hitno i golove,a ako se uklopi (a ne vidim razlog) msm da će krenuti i Panioniosu.
- ofanziva23
- Kontakt:
Kavala se isto tako ozbiljno pojačava,iz Bochuma ih je pojačao Marc Pfertzel,dok je Iraklis jači za bivšeg igrača Monaca Sania Kaitu,te igrača Hameura Bouazza.Isto tako big Geremi je napustio Larissu.
- kamiondzija
- Kontakt:
Mitrouglou je odličan igrač,al se još pitam kako ga se tako lako Olymp odrekao,msm nisu ga se odrekli u potpunosti (radi se o pozajmici)ali msm da on ima kvalitet za prve postave,doduše nije u nekoj formi,kao i cjelokupan napadački pogon Olympa?
Čini se da će Djibril ostat prvi strijelac i to onako laganini

Čini se da će Djibril ostat prvi strijelac i to onako laganini

- mitraforza
- Kontakt:
Prošlo je i Njitapovoofanziva23 je napisao/la:Kavala se isto tako ozbiljno pojačava,iz Bochuma ih je pojačao Marc Pfertzel,dok je Iraklis jači za bivšeg igrača Monaca Sania Kaitu,te igrača Hameura Bouazza.Isto tako big Geremi je napustio Larissu.

Ovo je veoma glup potez Marinakisa ako ne planira dovesti nekog napadaca.Sada je ostao samo na Pantelicu,Mirallasu i Nemethu,Matta takodje poslao u Birmingham,ali morace nesta da radi,da li ce da prebacuje malog Diamantakosa u prvi,ali opet nije on jos kokurentan za prvog tima za kompletnu tekmu.
p.s.Jeste Pfertzel je igrao za Livorno 3-4 godine.
p.s.Jeste Pfertzel je igrao za Livorno 3-4 godine.
- kamiondzija
- Kontakt:
ne griješiš igrao je za Livorno i to nekoliko sezona od 2003-2007,te je upravo iz Livorna došao u Bochum i igrao sve do prelaska u grčki klub. 

Trener Panioniosa najavio da u narednim danima očekuje još 4-5 transfera koji će odmah pomoći timu da proigra.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.