ZakaricMojaMalenkost je napisao/la: ↑21 feb 2021, 11:25Sinan bi svakako bio pojacanje u ovakvom rosteru i po kvalitetu 2-3 igrac u ekipi.. Samo kad se sjetim one serije po blatnjavim terenima kada nas je Adzem vodio. Vojo, Lendric i Sinan preorali terene na kojima smo igrali u toj seriji.. Pitare pomnozili sa nulom na Grbavici. Kada bi mogli odigrati i priblizno slicne presinge kao u toj seriji ja se ne bih ni za sta sikirao..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Radnička klasa since 1921
A iza Hajdar i Blagoje. Sa tim igracima smo i mogli presing igrati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Zamislite presing Mesa, Stilic i Bekrija. Auuu
Znači od sutra trka - frka, pojačanja, sponzori, u Sarajevo dolazi Cerić, pa press uprave, ozvaničenje saradnje sa generalnim, biće ovo lijepa sedmica

“Što se tiče trenutne problematike, to nije ništa neobično. Klub ima neke dugove, ima finansijskih problema, ali sa jednom vizijom fokusiranja na omladinske klubove i povezivanje sa omladinskim pogonima klubova zapadne Evrope, vjerujem da ćemo zajedničkim snagam uspjeti da od ove nepogodne situacije uspjeti da napravimo veliku i svjetsku priču”, kaže Cerić.
https://www.federalna.ba/ceric-uprava-j ... ecna-yaksm“U veoma bitnoj jubilarnoj godini, kada klub slavi 100 godina postojanja, donese i navijačima i klubu dvostruku titulu - ja sam optimista po tom pitanju, veoma realan. Nekoliko puta sam rekao navijačima da je Željo jedna velika institucija, da je to najtrofejniji bh. klub, koji treba da ostane najtrofejniji klub i poslije ove i u sljedećim sezonama i da u trenutnoj situaciji, jednog ranjenog lava, može da postane veoma ozbiljan igrač evropskog fudbala”, istakao je Cerić.
-
- Kontakt:
Nemoj me pogresno shvatit drug, al evo ja 6 sijedih dobio u ove 2 sedmice tvojih najava, a tek mi 26. Amin da to sve bude tako, ako bude, mislim da ce se puno toga promijeniti, ako ne bude, nemoj vise najavljivat Bgt 

Erić - Šehić - Ikić - Čeliković - Stevanović - Bojo - Alispahić - Štilić - Zec - Ramović - Jurčić
Najbolje što imamo trenutno uz Ramovića ako dodje
Najbolje što imamo trenutno uz Ramovića ako dodje
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Sljedecih 7 dana su kljucniSSR je napisao/la: ↑21 feb 2021, 11:46Znači od sutra trka - frka, pojačanja, sponzori, u Sarajevo dolazi Cerić, pa press uprave, ozvaničenje saradnje sa generalnim, biće ovo lijepa sedmica
“Što se tiče trenutne problematike, to nije ništa neobično. Klub ima neke dugove, ima finansijskih problema, ali sa jednom vizijom fokusiranja na omladinske klubove i povezivanje sa omladinskim pogonima klubova zapadne Evrope, vjerujem da ćemo zajedničkim snagam uspjeti da od ove nepogodne situacije uspjeti da napravimo veliku i svjetsku priču”, kaže Cerić.https://www.federalna.ba/ceric-uprava-j ... ecna-yaksm“U veoma bitnoj jubilarnoj godini, kada klub slavi 100 godina postojanja, donese i navijačima i klubu dvostruku titulu - ja sam optimista po tom pitanju, veoma realan. Nekoliko puta sam rekao navijačima da je Željo jedna velika institucija, da je to najtrofejniji bh. klub, koji treba da ostane najtrofejniji klub i poslije ove i u sljedećim sezonama i da u trenutnoj situaciji, jednog ranjenog lava, može da postane veoma ozbiljan igrač evropskog fudbala”, istakao je Cerić.
Izdržali bi 5 minuta
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Kao nekad...

-
- Kontakt:
Ali bi zato jedna ovakva ekipa sasvim kvalitetno mogla odraditi presing kada bi trebalo ukoiko bi bila potpuno fizicki spremna..
Eric, Stevanovic, Ikic, Celikovic, Sehic, Bojo, Hajdarevic Stilic, Zec, Ramovic, Lendric ili
Eric, Stevanovic, Ikic, Celikovic, Milicevix, Hajdarevic, Stilic, Ramovic, Veselinovic, Zec Juricic..
Fali nam igrac Sinanovog profila..
Eric, Stevanovic, Ikic, Celikovic, Sehic, Bojo, Hajdarevic Stilic, Zec, Ramovic, Lendric ili
Eric, Stevanovic, Ikic, Celikovic, Milicevix, Hajdarevic, Stilic, Ramovic, Veselinovic, Zec Juricic..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Trebao si umjesto Hajdarevica Tomica staviti.MojaMalenkost je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:01Ali bi zato jedna ovakva ekipa sasvim kvalitetno mogla odraditi presing kada bi trebalo ukoiko bi bila potpuno fizicki spremna..
Od proslosti nista nemamo, treba gledati trenutni sastav ekipe koju mozemo sastaviti... Daj Boze da ih uzmemo, a hocemo aBd
Narednih 7 dana je ključno.
Ti bas na dnevnici Cericevoj, ohani malo nije vrijedna cvaja tolikoSSR je napisao/la: ↑21 feb 2021, 11:46Znači od sutra trka - frka, pojačanja, sponzori, u Sarajevo dolazi Cerić, pa press uprave, ozvaničenje saradnje sa generalnim, biće ovo lijepa sedmica
“Što se tiče trenutne problematike, to nije ništa neobično. Klub ima neke dugove, ima finansijskih problema, ali sa jednom vizijom fokusiranja na omladinske klubove i povezivanje sa omladinskim pogonima klubova zapadne Evrope, vjerujem da ćemo zajedničkim snagam uspjeti da od ove nepogodne situacije uspjeti da napravimo veliku i svjetsku priču”, kaže Cerić.https://www.federalna.ba/ceric-uprava-j ... ecna-yaksm“U veoma bitnoj jubilarnoj godini, kada klub slavi 100 godina postojanja, donese i navijačima i klubu dvostruku titulu - ja sam optimista po tom pitanju, veoma realan. Nekoliko puta sam rekao navijačima da je Željo jedna velika institucija, da je to najtrofejniji bh. klub, koji treba da ostane najtrofejniji klub i poslije ove i u sljedećim sezonama i da u trenutnoj situaciji, jednog ranjenog lava, može da postane veoma ozbiljan igrač evropskog fudbala”, istakao je Cerić.
-
- Kontakt:
Radije bi stavio nekog novog Culuma ili Niemu, a mozda moze i Celikovic ili Vrhovac samo ih nisam nesto upratio.. Kako god nama fali igrac tipa Ramovic..timpramosavePla je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:05Trebao si umjesto Hajdarevica Tomica staviti.MojaMalenkost je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:01Ali bi zato jedna ovakva ekipa sasvim kvalitetno mogla odraditi presing kada bi trebalo ukoiko bi bila potpuno fizicki spremna..
Pročepit će negdje.
- PointBlank
- Kontakt:
Predsjednik piše na forumuPointBlank je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:43Ti ako nisi Samir, glavom i bradom, onda jesi mašnicom na profilnoj slici.
Slucajnost? Ne bih rekao...

Ja sam u Makijatu pa na tekmu abd i to među rijetkim

Napalim se kada slusam Cerica.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot] i 37 gostiju.