FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
4 3 3 formacija odlicno
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- f0rest1946
- Kontakt:
pa stil igre sam poredio, a i Govedarica je klupa jbg ti...f0rest1946 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:49Pa okey je to ali ne treba pretjerivati i praviti od njeg Iniestu, sa 24 godine prvi put da odigra dobru polusezonu..
Neka ga za klupe, moze nam valjat al pomalo jbt![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kako igra Boris

dje pratite?johntravolta123 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:50Imas da kliknes na postavu i vidis igrace.BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:4612'
Dobar sada pogodak Cmiljanića, brani to golman gostiju.
Za sad znamo da su Cmiljanić i Pejović u prvih 11![]()
Kova,Oremus,Pidro,Mili,Dupe
Aco,Djokanovic,Tino
Fanimo,Boris,Krste
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- hordasDoboj
- Kontakt:
Hrvoje ima i nas pasos
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
https://fksarajevo.ba/utakmica/sarajevo-gorazde/2641Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:55dje pratite?johntravolta123 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:50Imas da kliknes na postavu i vidis igrace.BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:4612'
Dobar sada pogodak Cmiljanića, brani to golman gostiju.
Za sad znamo da su Cmiljanić i Pejović u prvih 11![]()
Aco,Djokanovic,Tino
Fanimo,Boris,Krste
fino su usminkali ovojohntravolta123 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:57https://fksarajevo.ba/utakmica/sarajevo-gorazde/2641Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:55dje pratite?johntravolta123 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:50
Imas da kliknes na postavu i vidis igrace.
Aco,Djokanovic,Tino
Fanimo,Boris,Krste

Logicno
ali isto ce jedan otpast iz ove ekipe
tipujem na Pejovica
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ko će umjesto njega?
Mislim da je siguran bar za prvo kolo Pejović uz Đokanovića i Sušića ispred.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1:1
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
daj Dzasmina!!!
Produzila odbrana ugovore i opustili se odmah 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo će bit ekipa za derbi po mom mišljenju, Mešanović teško da će odmah uletiti u vatru, jedino je dilema Krste ili Jukić.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.