Moglo bi se ovo desiti i malo ranije...
I onda dođe neko i kaže da se ne useru kad im je titula pred očima. Slično su i 2014. pred kraj prosipali bodove.
Samo imaju sreće što Realu bukvalno fali 60% ekipe.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Moglo bi se ovo desiti i malo ranije...
Real nema nikakvu igru u polju, pusti te price ko fali.
To Messi zaradi za 3 mjeseca
Ejs propali. Da nisi to napisao X puta do sada pomislio bih da koristiš Internet Explorer.
Ma daj pa ne navijas za Sevillu pa da se molis za EL
Pa što se ne bih molio kada je realnost u pitanju jbt
Ma kad god se plasiraju u LP proci ce grupu, nema sansi da ne budu drugi minimalno. EL nije za Barcu, nije iskreno ni za Manchester, Milan, Arsenal. Mogu se ja zajebavat i sprdat al draze mi je u zavrsnicama LP gledat Bayern Barca ili Bayern Arsenal nebitno nego da mi dolaze ekipe tipa Lyon Leipzig, smanjuje se draz takmicenja. Jest da dosadi nekad uvijek iste ekipe al ja na to tako gledam.Derdiyok je napisao/la: ↑21 feb 2021, 23:23Pa što se ne bih molio kada je realnost u pitanju jbt
Što im ovo treba ? Idu u LP, prođu grupu da bi bili silovani iz godine u godinu. To je čisti mazohizam, drugačije objašnjenje nemam.
U EL bi se moglo dogurati nekako do finala, i osvojiti na sreću.Mislim, mogu oni igrati i svake sezone grupnu fazu LP, ali pod uslovom da završe treći na tabeli i opet se fajtati po EL. Sve dok ne dođu neka bolja vremena, nadam se da bi tamo bili kraljevi, samo se moliti da se ne naleti na Sevillu i bilo bi sve super.
Od Rome se guraju sezone i prave remonti, a ono u suštini evropske ekipe se takmiče ko će nas poniziti na brutalniji način. Roma, PSG, Juventus, Liverpool, Bayern, PSG... sljedeće godine bi mogli naletiti na Leipzig pa da nas malo i oni zguze, nemam ništa protiv, simpa ekipa.
Za rezultate se ne brinem sve dok su tu Pique, Alba, Busquets. Rezultata neJma.
Za kraj jedna u stilu sarme : Viva Bayern![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.