Slažem se. Zna se šta je krilo, on to jednostavno nije.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:06Ma Velkoski je za zadnjih 20 min i to na poziciji AM ili SS i to je to. Kakvo krilo pa to nije igrao kad je imao 25 god i pun snage, a kamoli sad da ga mi tamo tusimo jer nemas nikakve koristi od njega.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ko je stranac??Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:24jel shvatas da imamo stranca viskaNisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:22Eto pogodio sam sastav za generalku, formaciju sam mislio da ce zadrzat 4231, gdje ce Susic biti poluspic, a krila Velkoski i Fanimo. Ali eto ipak se ide na 433,gdje su Susic, Djokanovic i Pejovic kao klasicni veznjaci.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 12:42Kovacevic - Dupovac, Milicevic, Pidro, Oremus - Pejovic, Djokanovic, Susic, Velkoski, Fanimo - Cmiljanic
Na klupi: Dzafic, Besic, Hodzic D.,Hebibovic, Salcin, Mustedanagic, Jukic, Handzic, i kao zadnji Ramic ili Varesanovic.
To je sastav koji ocekujem da ce biti protiv Zeljeznicara. Iz prve polusezone smo slabiji samo za Tatara. Rahmanovica ce zamjeniti Susic. Takodjer, moguce je i da Velkoski zaigra iza napadaca, a Susic zauzme mjesto Pejovica, a Jukic na krilo. Imamo opet najboljih 11 i sa klupe nekoliko igrača koji mogu biti jokeri sa klupe. Tako da razloga za brigu nema. A pojacanja za Europu ce svakako doci na ljeto.
90% ovaj sastav starta protiv Zelje. I na klupi dodat Mesanovica.![]()
Stranci su: Pejovic, Velkoski, Fanimo i Cmiljanic iz te prve postave koju sam napisao. Na klupi nema stranca jer nije uvršten Adukor.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Moramo popravit realizaciju pa vi govorite sta hocete. Jesu pripreme i ove utakmice ne moraju biti nikakvo mjerilo, ali samo se nadam da cemo na derbiju naplatit ove promasaje. Također, nadam se da Krste nece igrat u prvoj, jer covjek ne moze da trci i igrac je manje na terenu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
OremusNisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:32Ko je stranac??Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:24jel shvatas da imamo stranca viskaNisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:22
Eto pogodio sam sastav za generalku, formaciju sam mislio da ce zadrzat 4231, gdje ce Susic biti poluspic, a krila Velkoski i Fanimo. Ali eto ipak se ide na 433,gdje su Susic, Djokanovic i Pejovic kao klasicni veznjaci.
90% ovaj sastav starta protiv Zelje. I na klupi dodat Mesanovica.![]()
Stranci su: Pejovic, Velkoski, Fanimo i Cmiljanic iz te prve postave koju sam napisao. Na klupi nema stranca jer nije uvršten Adukor.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NisamInSajder
- Kontakt:
A da eto on jos. Imas pravo 5 stranca u zapisniku. Toliki ih je i na tom spisku.Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:34OremusNisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:32Ko je stranac??

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
pa znam al 4 na terenu u tebe svih 5 na terenuNisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:35A da eto on jos. Imas pravo 5 stranca u zapisniku. Toliki ih je i na tom spisku.Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:34OremusNisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:32
Ko je stranac??
Stranci su: Pejovic, Velkoski, Fanimo i Cmiljanic iz te prve postave koju sam napisao. Na klupi nema stranca jer nije uvršten Adukor.![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja mislim da ne bi bila losa jos jedna jaka pripremna protiv premijerligasa.
FK SARAJEVO
ma nek treniraju zavrsnicu jbg, ne treba ih handrit da umorni udju u derbi...Dzasmin od prve...
- NisamInSajder
- Kontakt:
Neka ih haha.. Iskoristit sve. Svakako ce kasnije Cmiljanic/Velkoski pasti na klupu, a Mesanovic u prvih 11. Mozda i Pejovica zamjeni Mustedanagic ili Hiros (ukoliko dodje na kraju).
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Slabo je ovo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nije tačno da smiješ imati samo 4 stranca na terenu. Ne znam odakle ti ta glupost.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- legenda reala
- Kontakt:
Hoce li biti kakav izvjestaj na Bordo TV
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I ovaj golman Husaricev sto ga nudi nama se dobro razbanio po ovom textualnom protiv Tuzle City,drze nulu pred kraj tekme.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Pa neka ga na klupi, duga je sezona, mozda pomogne u nekim utakmicama pogotovo sto moze igrati na vise pozicija. Ne znam cemu to neko tjeranje, kao ako ode skroz iz kluba bicemo jos jaci. Ruzno je to pisati. Na kraju krajeva ne odlucuje Velkoski hoce li igrati. Njegovo je, kao i svakog igraca da se trudi i daje sve od sebe na utakmicama i treninzima a trener odlucujeko ce biti u prvih 11 a ko na klupi
Baš ima pravilo da maksimalno 4 na terenu mogu biti, a ne samo 5 među 18 pa kako god, kao i četiri U21?
Kako igra ovaj Osijekov Mierez... 17 nastupa 14 golova u HNL-u, raznosi lik.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nadam se za derbi - Mesanovic i Jukic umjesto Cmiljanica i Velkoskog.
- NisamInSajder
- Kontakt:
5 stranaca i 4 U21 igraca u 18 igraca u zapisniku (iako je ove sezone mislim 9 na klupu, tj. 20 u zapisniku).bodi123 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:50Baš ima pravilo da maksimalno 4 na terenu mogu biti, a ne samo 5 među 18 pa kako god, kao i četiri U21?Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:36pa znam al 4 na terenu u tebe svih 5 na terenuNisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:35
A da eto on jos. Imas pravo 5 stranca u zapisniku. Toliki ih je i na tom spisku.![]()
Kako igra ovaj Osijekov Mierez... 17 nastupa 14 golova u HNL-u, raznosi lik.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, brotherze, Forster, HordasFks, HZbec, J1897, Lavcina, legendarnadruga, muhamedhulk, Rokitansky, ronaldo99, SarajevoAC, Vaya, zagorski i 194 gosta.