Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Juventini vjerovatno čekaju kakav penal za nas pa da kažu kako i nas sudije guraju kao i njih. A @BuffonGigi je negdje na aparatima sad vjerovatno
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- FabioParatici
Cekamo sesnaesti maj. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Očekujem da čak i Roma mlatne ovaj Milan 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Selammeepo je napisao/la: ↑18 feb 2021, 00:13Zenga je napisao/la: ↑18 feb 2021, 00:02Kao da manji klub iz Milana ima prednost od +18 poena, a ne da ste tragali za istom ekipom vec 21 koloMi cemo biti razocarani svime osim pobjedom, pa makar zavrsili sesti - treba Intera dobiti, i onom malom magarcu zacepit usta
A o Scudettu, otom potom, prerano se lozite na te price, iako imate najbolju squadru uz Juve.
![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ta utakmica će biti jako bitna. Vidjet ćemo kako će reagovati nakon serije loših rezultata
Il Club più titolato al mondo!
Od scudeta do EL na kraju ce biti
ni LP nece vidjeti

Mislim da 2 pozicija vodi u LP
Cestitke na zasluzenoj pobjedi

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kessie pokusaj Seedorfa hahaha rijetko glup igrac
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- invincible1921
- Kontakt:
I sta tu negdje timovi igracki
Titula sad il nikad a tako smo i isli od poctka, ne bude li titula raspast cemo se

Titula sad il nikad a tako smo i isli od poctka, ne bude li titula raspast cemo se

=\_1921_/=
Čestitke simpatizerima i fanovima Intera zasluzeno dobijena utakmica.
-
- Kontakt:
sad kad ih drkavi cigani izmetlare u četvrtak 

Ovo je nekad bilo popularno #kulaodkarata
sta bi od najboljih stopera, veznih igraca lige 

Dobar Milan. Ovu su uspjeli napravit koju sansu. Cestitke navijacima!
Hahahahahahahahahhaha.
Hahahahahahahahahhaha.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Inter je dobio ovu tekmu na jaku odbranu i individualni kvalitet koji je neupitan. Hakimijev prodor po desnoj strani za 0-2 je zlata vrijedan i naprosto nisam racunao da ce proci. Dalje perfektno dodavanje u sredinu a ne neki traljavi i besmisleni sut.
Eriksen pravovremeno daje pravom igracu loptu koji onda lagano asistira za 0-2.
Treci gol je jednostavno veci kvalitet nasih napadaca od milanovih odbrambenih igraca. Tu se sva prica zavrsava. Nadam se da je Barella ok i da ce ga se odmoriti protiv genove i parme kako bi bio spreman za uvijek nezgodnu atalantu.
Eriksen pravovremeno daje pravom igracu loptu koji onda lagano asistira za 0-2.
Treci gol je jednostavno veci kvalitet nasih napadaca od milanovih odbrambenih igraca. Tu se sva prica zavrsava. Nadam se da je Barella ok i da ce ga se odmoriti protiv genove i parme kako bi bio spreman za uvijek nezgodnu atalantu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Interovci, čestitke od mene na derbiju.
Milan zaslužio koji gol, ali definitivno i više nego zaslužena pobjeda Intera.
Milan zaslužio koji gol, ali definitivno i više nego zaslužena pobjeda Intera.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
lazio je odigrao bolju tekmu od milana, mi smo bar izgubili spletom nesretnih/nespretnih okolnosti
Nego, imal đe Ronalda? (čuj Ronaldo, a za Milan navija
) Vazda je bio najglasniji i najpametniji.
Meepo, oldfashioned, muxa@
Meepo, oldfashioned, muxa@

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Kad sam ja govorio da nema nista od Milana jer nemaju dovoljno dobar roster ovdje me se ismijavalo. Ekipa kojoj se navlacilo i sakom i kapom penali kartoni i ostalo. Tek sad dolazi na vidjelo da kvalitetom nisu ni za LP. Juve ih nabi, Atalanta ih nabi, Inter ih nabi. Ocekujem jos par kikseva i da stvari dodju gdje im je i mjesto. Puno vise LP zasluzuju Inter Juve Atalanta i Roma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.