FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uz redovna primanja mislim da se imamo čemu nadati,naravno preduslov REDOVNE plate.Znaci danas nije nastupao Subašić od ovih redovnih na pripremama.
Bravo Željo
- svrakino1921
- Kontakt:
Moze li neko objasniti sta se desava sa tim radnim dozvolama zbog kojih Ikic ne moze nastupiti
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Jako dobra igra, šansi bezbroj, da je bilo pribranosti zavrsilo bi dva ili tri razlike
Ne pada mi napamet da detaljišem o igri, ali se vidi htjenje i želja igraca i igranje na top terenu
Zec ako ovako nastavi bit ce top pojačanje, dva tri puta je izigrao komplet zadnju liniju Širokog, Meša odličan, Čeliković stijena
Sistem igre totalno drugaciji od jesenjeg dijela, nema oslanjanja na pojedince niti dugih lopti kao prije, sa tim cu zavrsiti
Vidim kone se namučile i to pravo, siguran sam da na derbiju nece krenuti ofanzivno, jer bi zavrsili ko zadnji put na Grbavici, sa ovakvom igrom i
presingom vjerujem da ih možemo dobiti bez vecih problema
Ne pada mi napamet da detaljišem o igri, ali se vidi htjenje i želja igraca i igranje na top terenu
Zec ako ovako nastavi bit ce top pojačanje, dva tri puta je izigrao komplet zadnju liniju Širokog, Meša odličan, Čeliković stijena
Sistem igre totalno drugaciji od jesenjeg dijela, nema oslanjanja na pojedince niti dugih lopti kao prije, sa tim cu zavrsiti

Vidim kone se namučile i to pravo, siguran sam da na derbiju nece krenuti ofanzivno, jer bi zavrsili ko zadnji put na Grbavici, sa ovakvom igrom i
-
- Kontakt:
SSR je napisao/la: ↑21 feb 2021, 17:15Jako dobra igra, šansi bezbroj, da je bilo pribranosti zavrsilo bi dva ili tri razlike
Sistem igre totalno drugaciji od jesenjeg dijela, nema oslanjanja na pojedince niti dugih lopti kao prije, sa tim cu zavrsiti![]()
Zanima me kako su se ponašali nakon vodstva? Jesmo li se povukli?
Željezničar za život cijeli!
Ko da citam onu slovensku lopinu dok je prenosio live treninge pod Kosticem. Deja vu.
Cuva Bog Zelju svog!
- MocMahale444
Siroki izgubio.MocMahale444 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 20:12Gori ste vi sto se palite na te insajderske.
Znas da nece niko doci i vozdra.
Glasao sam za broj 3. Dupla kruna![]()
Cericu mašnice povedi nas u boj.
Imal ko jaci

Oni maleni su favoriti i male kone uzimaju derbi, samo je pitanje s koliko razlike.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Malo mi je čudno da nekoga može toliko iritirati moje pisanje o Želji, da pišem negativno i hračem možda bi naišlo na oduševljenje i odobravanje
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ne treba se dizati jer smo dobili prijateljsku utakmicu.. navikli smo da ova ekipa varira u formi. U derbi pametno, trezveno, pobjeda nam previse znaci i puno donosi...Ako ih mlatnemo, garantujem da pitari gube jos 1 tekmu (zrinjski ili siroki).
Komsije dajem vam ulogu favorite! Uvijek bolje derbi igrate
-
- Kontakt:
U derbiju nam samo pobjeda odgovara, barem po meni, nije ni remi preloš, ali ova 3 boda su nam prebitna, kako za titulu, tako i za evropu.zeljodogroba je napisao/la: ↑21 feb 2021, 17:30ne treba se dizati jer smo dobili prijateljsku utakmicu.. navikli smo da ova ekipa varira u formi. U derbi pametno, trezveno, pobjeda nam previse znaci i puno donosi...Ako ih mlatnemo, garantujem da pitari gube jos 1 tekmu (zrinjski ili siroki).
-
- Kontakt:
@braco
Čini mi se da je Široki dosta slabiji nego na jesen. Imaš li u kartoteci igrače koji su ih napustili? Ćorić, Pervan, Jović? Sve iz prvih 11.
Čini mi se da je Široki dosta slabiji nego na jesen. Imaš li u kartoteci igrače koji su ih napustili? Ćorić, Pervan, Jović? Sve iz prvih 11.
Željezničar za život cijeli!
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Remi nam je kao poraz ako pricamo o ambicijama..kontramraku21 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 17:37U derbiju nam samo pobjeda odgovara, barem po meni, nije ni remi preloš, ali ova 3 boda su nam prebitna, kako za titulu, tako i za evropu.zeljodogroba je napisao/la: ↑21 feb 2021, 17:30ne treba se dizati jer smo dobili prijateljsku utakmicu.. navikli smo da ova ekipa varira u formi. U derbi pametno, trezveno, pobjeda nam previse znaci i puno donosi...Ako ih mlatnemo, garantujem da pitari gube jos 1 tekmu (zrinjski ili siroki).
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
mimo tih koje si naveo, cipetic, angelov... sve u svemu, po meni su mnogo slabiji nego u prvom dijelu..SudoHusika je napisao/la: ↑21 feb 2021, 17:44@braco
-
- Kontakt:
Kakav pokušaj negative sa pričom da su Štila i Meša povrijeđni, toliko koliko se zna
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!