Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 06 jan 2011, 00:52

gdjee ste ljudi ????jestel živii :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 jan 2011, 00:56

legenda reala je napisao/la:gdjee ste ljudi ????jestel živii :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :)
Jok iz groba se javljamo :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :P :P :P :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 06 jan 2011, 00:59

LBJ MVP je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:gdjee ste ljudi ????jestel živii :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :)
Jok iz groba se javljamo :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :P :P :P :P
hahahhaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 jan 2011, 01:04

LBJ rasteš li ti imalo ,i šta je sa zglobom ,kad će taj transfer više :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 jan 2011, 01:06

legenda reala je napisao/la:LBJ rasteš li ti imalo ,i šta je sa zglobom ,kad će taj transfer više :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Zglob je dobro trenirao sam nije ko nekad,ali dođe na svoje :) Transfer izgleda da idem u Novi Travnik ko SMBoya kaže on da će se borit za državnu titulu,a mene samo to zanima :mrgreen:
I obećao me upoznat s nekakvim Travničankama tako da još samo treba da se klubovi dogovore oko odštete :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 jan 2011, 01:08

LBJ MVP je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:LBJ rasteš li ti imalo ,i šta je sa zglobom ,kad će taj transfer više :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Zglob je dobro trenirao sam nije ko nekad,ali dođe na svoje :) Transfer izgleda da idem u Novi Travnik ko SMBoya kaže on da će se borit za državnu titulu,a mene samo to zanima :mrgreen:
I obećao me upoznat s nekakvim Travničankama tako da još samo treba da se klubovi dogovore oko odštete :D
sretno ,samo namjesti ruku i sve će biti dobro :)

kolko su sad ćevapi u Travniku ,jesu jeftini ko prije

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 06 jan 2011, 01:10

Odšteta porcija čevapa i sok na račun kluba :)
Državna titula je u pitanju, tako da nam trba što šira klupa. Naravno da čću se ja nekad malo umoriti, pa može uči neko dijete da stiće iskustvo, al samo kad nabijemo dosta razlike. :P :lol:
P.S. Čevapi su najbolji i najjeftiniji u Novom i Straom Travniku, slobodno dođite. 8-)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 jan 2011, 01:12

Sexmachineboy je napisao/la:Odšteta porcija čevapa i sok na račun kluba :)
Državna titula je u pitanju, tako da nam trba što šira klupa. Naravno da čću se ja nekad malo umoriti, pa može uči neko dijete da stiće iskustvo, al samo kad nabijemo dosta razlike. :P :lol:
P.S. Čevapi su najbolji i najjeftiniji u Novom i Straom Travniku, slobodno dođite. 8-)
Ja dolazim da igram playmakera boli me briga za klupu ti ćeš mi biti Ray Allen ja sam Rondo ostali nek se podjele :mrgreen:
Slaba ta odšteta u mene u klubu puno zaposlenih jedno 10 porcija i biće to ionako u vas jeftini ti ćevapi :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 06 jan 2011, 01:14

LBJ MVP je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:Odšteta porcija čevapa i sok na račun kluba :)
Ja dolazim da igram playmakera boli me briga za klupu ti ćeš mi biti Ray Allen ja sam Rondo ostali nek se podjele :mrgreen:
Slaba ta odšteta u mene u klubu puno zaposlenih jedno 10 porcija i biće to ionako u vas jeftini ti ćevapi :D
A gdje ides igrat :D
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 06 jan 2011, 01:15

LBJ MVP je napisao/la: Ja dolazim da igram playmakera boli me briga za klupu ti ćeš mi biti Ray Allen ja sam Rondo ostali nek se podjele :mrgreen:
Čuj ja centar da budem Ray Allen :lol:
Kakav play, našeg pleja nema u državi, doduše svak bi pored mene imao 15 asistencija po meću 8-)
Ne znam može 10 porcija ali sokove sami sebi kupujte. :mrgreen:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jan 2011, 01:15

Lahka i duga noc prijatelji.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jan 2011, 01:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:Lahka i duga noc prijatelji.
Hvala,takodje. :mrgreen:
Odoh i ja valja sutra ispijati pive celi dan. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 06 jan 2011, 01:17

Frutek brate umoci li ti ikad ? :D vidim ne zalis se vise pa reko da nisi slucajno :?

Tetak takodje ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 jan 2011, 01:17

Sexmachineboy je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Ja dolazim da igram playmakera boli me briga za klupu ti ćeš mi biti Ray Allen ja sam Rondo ostali nek se podjele :mrgreen:
Čuj ja centar da budem Ray Allen :lol:
Kakav play, našeg pleja nema u državi, doduše svak bi pored mene imao 15 asistencija po meću 8-)
Ne znam može 10 porcija ali sokove sami sebi kupujte. :mrgreen:
:lol: :lol: Ti centar bjaži brate u nas centar 205 visok :lol: :mrgreen:
Ništa slabi ste ne znam bil došao tamo no možemo se opet nać ja Avery ti Admiral :mrgreen: ili ova novija veza Tony Duncan mada mogu ja i na dvicu 8-)
Takođe OTNYS

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 jan 2011, 01:18

Također prijatelju, tebi neće biti baš lahko zaspati nakon još jednog neuspjeha Liverpoola.
Ili si već navikao na to? :?
Vom Jäger zum Gejagten

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 06 jan 2011, 01:19

LBJ MVP je napisao/la: :lol: :lol: Ti centar bjaži brate u nas centar 205 visok :lol: :mrgreen:
Ništa slabi ste ne znam bil došao tamo no možemo se opet nać ja Avery ti Admiral :mrgreen: ili ova novija veza Tony Duncan mada mogu ja i na dvicu 8-)
Takođe OTNYS
Jbg ja sam krilni centar, a naš vcentar visok "samo" 198 cm. :evil:
Ginobili i Duncan( i on igra krilnog nekad) kako ti se čini a? :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jan 2011, 01:20

geronimo je napisao/la:
Također prijatelju, tebi neće biti baš lahko zaspati nakon još jednog neuspjeha Liverpoola.
PA brate on nikada onda ne bi spavao. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 jan 2011, 01:21

geronimo je napisao/la:
De si geronimo? Sta ima?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 jan 2011, 01:21

geronimo je napisao/la:
Ti izgleda zelis sto prije otici sa foruma/sa lica zemlje/? :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 jan 2011, 01:22

Sexmachineboy je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: :lol: :lol: Ti centar bjaži brate u nas centar 205 visok :lol: :mrgreen:
Takođe OTNYS
Jbg ja sam krilni centar, a naš vcentar visok "samo" 198 cm. :evil:
Ginobili i Duncan( i on igra krilnog nekad) kako ti se čini a? :lol:
Ovo je odlična kombinacija ti bi imao prosjek ko iz najboljih dana,a ja bi te pratio ti si ipak glavna zvijezda ja više volim ostat po strani :mrgreen: :P

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []