Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Edersona najviše zabrinuo onaj šut Kansela. 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
11-ti poraz 
Al ovo je Arteti kao pobjeda, samo naprijed Mikele, idemo da preživimo ovu sezonu, pa ćemo da opet preživimo i narednu, pa i onu tamo jer eto mi nismo kvalitetni za nešto drugo
Samo tabaj
Al ovo je Arteti kao pobjeda, samo naprijed Mikele, idemo da preživimo ovu sezonu, pa ćemo da opet preživimo i narednu, pa i onu tamo jer eto mi nismo kvalitetni za nešto drugo
Samo tabaj
Kakav je pritisak bio na voajera sto zavrsava treci i cetvrti, gledaj ovo ybt led postalo normalno biti deseti i imati 11 poraza u februaru.
Vi izgleda niste gledali Sitija u zadnje vrijeme. Ovoj ekipi ne moze niko ni prismrditi, mi smo i ponajbolje izgledali.
Ali daleko najslabiji igrac je Auba koji je zamijenio Williana po beskorisnosti. Imati ovakvu lijabilnost protiv Sitija je toliko neozbiljno i amaterski, kao i izmjene koje je danas radio.
Izmjene koje su kasnile 15-20 minuta, i takticki uzasne
Ali daleko najslabiji igrac je Auba koji je zamijenio Williana po beskorisnosti. Imati ovakvu lijabilnost protiv Sitija je toliko neozbiljno i amaterski, kao i izmjene koje je danas radio.
Izmjene koje su kasnile 15-20 minuta, i takticki uzasne
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da ispadnemo našli bi opravdanje za ovog kretena na klupi, zamisli kako to fercera
Emerya bi na kolac nabili i pišali po njemu da je kojim slučajem trener.
Ovako jedan je pošteđen kritika, a drugog smo svi ****, jer je bio ****, ali ovaj je tri puta veća ****.
Opet 1-0 za City. Zadovoljan Arteta, zadovoljan Pep.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
This is the first time Arsenal have ever failed to score in four consecutive home matches against a single opponent in their whole league history.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Emery dobio Salzburg u gostima 2 : 0.AA23 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 19:29Da ispadnemo našli bi opravdanje za ovog kretena na klupi, zamisli kako to fercera![]()
Emerya bi na kolac nabili i pišali po njemu da je kojim slučajem trener.
Ovako jedan je pošteđen kritika, a drugog smo svi ****, jer je bio ****, ali ovaj je tri puta veća ****.

Raul hebeni Albiol i Gerard Moreno mu igraju u prvih 11, led te dragi hebo.
Slijedi - Tactically it worked how we wanted
Koji je ovo negativni rekord oboren ove sezone?
Zaista sam nakon prvog poluvremena bio pozitivno iznenadjen kako su se vratili u utakmicu i pokazali dobru igru ocekujuci drugo poluvrijeme i izmjene nakon 10ak minuta.
Mogli smo imati taj voljni momenat uz par rokada u napadu sa pravim izmjenama, ali se Arteta popiša na sve nas sa izmjenama kojima je potvrdio priznanje i poraza protiv svog jarana. Bizarno
Mogli smo imati taj voljni momenat uz par rokada u napadu sa pravim izmjenama, ali se Arteta popiša na sve nas sa izmjenama kojima je potvrdio priznanje i poraza protiv svog jarana. Bizarno
Nismo mi izgleda gledali istu utakmicu, City je povukao gas i igrao termin fudbal do kraja utakmice.Brokula je napisao/la: ↑21 feb 2021, 19:52Zaista sam nakon prvog poluvremena bio pozitivno iznenadjen kako su se vratili u utakmicu i pokazali dobru igru ocekujuci drugo poluvrijeme i izmjene nakon 10ak minuta.
- Ozymandias
- Kontakt:
Slazem se za izmjene, nije prvi put da ceka ovoliko dugo. Ne znam sto je opet zamijenio Saku i Pepea i odluka da potpuno promijeni stoperski tandem protiv najbolje ekipe lige je diskutabilna.
Bez ispaljenog metka, više muda one zadnje ojebine pokažu kući kad igraju, na šta smo mi spali
- Ozymandias
- Kontakt:
Ako nista, Willian nije odigrao ni minute.
Bas to, oni da su htjeli mogli su nam dati 3 komada lagano.Haraldo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:01Nismo mi izgleda gledali istu utakmicu, City je povukao gas i igrao termin fudbal do kraja utakmice.Brokula je napisao/la: ↑21 feb 2021, 19:52Zaista sam nakon prvog poluvremena bio pozitivno iznenadjen kako su se vratili u utakmicu i pokazali dobru igru ocekujuci drugo poluvrijeme i izmjene nakon 10ak minuta.
ARSENAL4ever

Led te dragi hebo kakve su ovo brojke.
000000000000 defanzivnog učinka, 3 puta predriblan, 0 duela osvojenih. Ova taraba je vjerovatno najgori desni bek lige.
Protiv Benfice
Ponovo 3 puta predriblan
Protiv Ville je evo imao nekog defanzivnog učinka. Ali pogledaj duele da ne pričam dalje o ubačajima i driblinzima itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.