Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Cristante kapiten, povrijedi se on pa predaje traku Manciniju. 
link??
Bogotac
-
Swanfilter
- Kontakt:
Pokenjo se ko vidra, prvo po Fonseki, a onda i po forumskoj balavurdiji ...
Najveci bosnjak ikad.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ovaj kup kao bitan za Romu 
Babo 
'Ta će Džeko, Majoneza je očito bolji. Nego ajte forumski štakori malo o Amri, kostobranima i djeci.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Braga je jadna ekipica ribara, ovdje bi se Specija prosetala 
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Babuka mjesec dana bez utakmice, prva prilika i odma gol. 
Udje Majoral pred kraj, odma ga zakuca 
Bilo teze promasiti 
Džeko postao najbolji strijelac Rome svih vremena u Evropskoj ligi
Bio je to njegov 13. gol u takmičenju koje se nekada zvalo Kup UEFA i prestigao je legendarnog Nijemca Rudija Völlera, koji je dugi niz godina držao rekord s 12 golova.
- Beduin
- Kontakt:
On je samo malo NE PISMEN.
I da, @babino misljenje je bitno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Edin ponovo na klupi, doista nejasna odluka Fonsece, mene Mayoral nije oduševio, a pogledao sam svaku utakmicu Rome ove sezone.
Mayoral je naravno agilan, brz i fleksibilan, ali se nikada nije pokazao na jednoj "malo većoj" utakmici (Cluj, Young Boys, Crotonj, Spezia, Verona i Braga), od ovih ekipa najbolja je Verona. Ali ukoliko uđete na neki romin forum, pa čak i na stranicama simpatizera Rome vidi se ogromno svršavanje na Mayorala, po meni bez ikakvog smisla.
Fonseca onako solidan trener, sa luzerskim mentalitetom, ali baš čudna stvar našao se kao i Koeman da trenira strogoću na jednom od najvažnijig igrača ekipe, tako da iskreno smatram da bi Edinu bilo najbolje da na kraju sezone pokupi kofere i ode igrati, pa što da ne i u neku egozotičnu ligu.
A Roma ukoliko planira Mayorala naredne sezone (a to je očigledno ukoliko trener ostane Fonseca) promovirati u prvog napadača, neće se dobro provesti, jer je to jedan tipični igrač bez damu, a već je pokazao da nije neka gol-mašina, već i njemu treba nekoliko prilika da postigne gol (još jedan njegov ogromni nedostatak je (ne)doprinos odbrani i sredini terena, što je Romina boljka još od perioda kada je ekipu napustio Rudiger).
Mayoral je naravno agilan, brz i fleksibilan, ali se nikada nije pokazao na jednoj "malo većoj" utakmici (Cluj, Young Boys, Crotonj, Spezia, Verona i Braga), od ovih ekipa najbolja je Verona. Ali ukoliko uđete na neki romin forum, pa čak i na stranicama simpatizera Rome vidi se ogromno svršavanje na Mayorala, po meni bez ikakvog smisla.
Fonseca onako solidan trener, sa luzerskim mentalitetom, ali baš čudna stvar našao se kao i Koeman da trenira strogoću na jednom od najvažnijig igrača ekipe, tako da iskreno smatram da bi Edinu bilo najbolje da na kraju sezone pokupi kofere i ode igrati, pa što da ne i u neku egozotičnu ligu.
A Roma ukoliko planira Mayorala naredne sezone (a to je očigledno ukoliko trener ostane Fonseca) promovirati u prvog napadača, neće se dobro provesti, jer je to jedan tipični igrač bez damu, a već je pokazao da nije neka gol-mašina, već i njemu treba nekoliko prilika da postigne gol (još jedan njegov ogromni nedostatak je (ne)doprinos odbrani i sredini terena, što je Romina boljka još od perioda kada je ekipu napustio Rudiger).
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, Bosnjo22, cutura, dark44, dedo26, ebi46, emir79, Helemnejse, lumani, Micron, Rio12345, Shevko, trunks1946 i 109 gostiju.