30% manje je dobio od nas nego od vijetnamaca.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Nisam lud. Bio sam na svakom treningu kako su se vratili u Sarajevu i ne dam ni tebi ni mambi da od mene pravite nekog izmisljenog neprijatelja kluba. Obojica su povrijedjeni, nisu spremni 100% ni jedan ni drugi i tako je bilo svaki trening do danas.
I ove prilike da nabijem na onu stvar administraciju kluba koja pojedinima dopusti na stadion, a pojedinim ne.
Mene ovaj @SSR podsjeca na @Majstora i furanje postova o Seadu Kolasincu. Mislim na Sea, dakle postojim
Drug nemoj mi zamjeriti, ali raja se dosta opekla u zadnjih par godina. Tako da pusemo i u jogurt. Vjeruj da niko ne bi bio sretniji od mene da se ispuni sve sto pises.

Drug nemoj mi zamjeriti, ali raja se dosta opekla u zadnjih par godina. Tako da pusemo i u jogurt. Vjeruj da niko ne bi bio sretniji od mene da se ispuni sve sto pises.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kakva je situacija sa Ikicem i Blazevicem i njihovim radnim dozvolama.Je li to samo kod nas problem ili kod svakoga?
Ne pravim te budalom i neprijateljem kluba, ali ljudi su igrali. Znači nisu povrijeđeni jer su igrali cijelo drugo poluvrijeme. Erić nije igrao, jer je povrijeđen. Demantuj me ako nisu igrali ili ako Meša nije zabio golMrkiMedo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 19:47Nisam lud. Bio sam na svakom treningu kako su se vratili u Sarajevu i ne dam ni tebi ni mambi da od mene pravite nekog izmisljenog neprijatelja kluba. Obojica su povrijedjeni, nisu spremni 100% ni jedan ni drugi i tako je bilo svaki trening do danas.
I ove prilike da nabijem na onu stvar administraciju kluba koja pojedinima dopusti na stadion, a pojedinim ne.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Osmanovic ostaje u Igmanu
Uzet cu varijantu da je istina da ce doci.
Njegove prednosti su u tome sto mu ne treba 100 godina na adaptaciju jer sa vecinom igraca je igrao i Amar ga zna. S obzirom da je kraj priprema to je bitno da ne mora sad proci vrijeme i vrijeme da se on upozna sa drugima, da ga trener analizira i ostalo. Amar je izdvojio Veselinovica, Osmankovica i njega zimus kad smo bili u boljoj financijskoj situaciji za produzenje, a nije npr. Zajmovica, Pavica, Kjosevskog. Cim ga je izdvojio vjerovatno vidi nesto sto odgovara njegovom stilu, a znam da je i u Antaliji prosle godine rekao da mu "treba novi igrac kao Sinan" jer onda jos ga nije vratio u tim. Nije krilo momak, ali klasika nasa da guramo na krilo ili pogresne pozicije. Tako i Stilic postao napadac.
Ali, onako iz sjecanja dobro se slagao sa Stilicem, tadasnjim Veselinovicem. Znam da je na proljece bez priprema zabio Zvijezdi, izborio onaj crveni protiv TC i iz tog prekida dao Stilic gol. U ovakvoj situaciji kad su pripreme vec prosle mislim da prije svega zbog prvog navedenog razloga je dobra opcija. Prikasnili smo sa nekim novim igracima, ali sta ces. Trebalo je sve ranije zavrsavati ne 7 dana pred pocetak.
Negativno moze biti sto je bilo vjerovatno zategnuto kad ga je odstranio iz tima, ali ako pristane i Osim i on onda tu ne bi trebalo da postoji problem. Sumnjam da ce Badzak samo reci Amaru da ce doci Sinan, tj. da nije aminovao Osim.
Njegove prednosti su u tome sto mu ne treba 100 godina na adaptaciju jer sa vecinom igraca je igrao i Amar ga zna. S obzirom da je kraj priprema to je bitno da ne mora sad proci vrijeme i vrijeme da se on upozna sa drugima, da ga trener analizira i ostalo. Amar je izdvojio Veselinovica, Osmankovica i njega zimus kad smo bili u boljoj financijskoj situaciji za produzenje, a nije npr. Zajmovica, Pavica, Kjosevskog. Cim ga je izdvojio vjerovatno vidi nesto sto odgovara njegovom stilu, a znam da je i u Antaliji prosle godine rekao da mu "treba novi igrac kao Sinan" jer onda jos ga nije vratio u tim. Nije krilo momak, ali klasika nasa da guramo na krilo ili pogresne pozicije. Tako i Stilic postao napadac.

Ali, onako iz sjecanja dobro se slagao sa Stilicem, tadasnjim Veselinovicem. Znam da je na proljece bez priprema zabio Zvijezdi, izborio onaj crveni protiv TC i iz tog prekida dao Stilic gol. U ovakvoj situaciji kad su pripreme vec prosle mislim da prije svega zbog prvog navedenog razloga je dobra opcija. Prikasnili smo sa nekim novim igracima, ali sta ces. Trebalo je sve ranije zavrsavati ne 7 dana pred pocetak.
Negativno moze biti sto je bilo vjerovatno zategnuto kad ga je odstranio iz tima, ali ako pristane i Osim i on onda tu ne bi trebalo da postoji problem. Sumnjam da ce Badzak samo reci Amaru da ce doci Sinan, tj. da nije aminovao Osim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Čovjek je bez priprema bio bolji od Veselog i Mustafe na krilu.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Imao je i on neku povredu zgloba, bar po TM-u.. Nadam se da je to sanirao.. Dobro je sto je igrao konstantno u tom klubu.. Nije bio standardan sa vecom minutazom ali opet je bio u takmicarskoj formi..
Pročepit će negdje.
Do danasnje utakmice su bili povrijedjeni i vidjelo se na treningu da nisu spremni. Znam sta sam vidio i vise vjerujem sebi nego nekom drugomMamba21 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 19:58Ne pravim te budalom i neprijateljem kluba, ali ljudi su igrali. Znači nisu povrijeđeni jer su igrali cijelo drugo poluvrijeme. Erić nije igrao, jer je povrijeđen. Demantuj me ako nisu igrali ili ako Meša nije zabio golMrkiMedo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 19:47Nisam lud. Bio sam na svakom treningu kako su se vratili u Sarajevu i ne dam ni tebi ni mambi da od mene pravite nekog izmisljenog neprijatelja kluba. Obojica su povrijedjeni, nisu spremni 100% ni jedan ni drugi i tako je bilo svaki trening do danas.
-
- Kontakt:
Mozemo li mi Ermina gurnuti na jedno od krila ako je spreman kako neki tvrde da jeste?
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Iritira samo raju,nema potrebee za ovim.TMovac je napisao/la: ↑21 feb 2021, 19:49Mene ovaj @SSR podsjeca na @Majstora i furanje postova o Seadu Kolasincu. Mislim na Sea, dakle postojim![]()
![]()
![]()
Nek uradi uprava nesto pogresno **** ce njemu sve.
A da ne govorim o ovom kurcenju sto gleda utakmicu..
Off:Igraca kao Ramovic nemamo,valjat ce nam.Covjek koji je do sad u Želji imao dobrih partija.U fudbalu nije sve u golu i asistenciji,a on ih je imao 5 odnosno 17.Sto nije lose..
Ja se samo nadam da ce Ikić moci igrati na derbiju...
Mi sa komsijama ne možemo ni blizu sa parama. Dobro je što smo ga uspjeli premuntati, ako je tačno naravno.
p.s. drago mi je da navijači manjeg i mlađeg sarajevskog premijerligaša prate šta pišem. Pozdrav za fanove
Ja fkt mislim da Ikic nema nikakve veze sa tim dozvolama nego samo novi igraci. Mozda sam pogresno skontao, vidjet cemo uskoro aBd
Ljudi dragi problem sa dozvolama bio pretprosle sedmice, samo sto je neko poslije saznao pa plasirao kao aktuelni problem 

Sinan je kod nas najbolje i igrao na desnom krilu. Posebno sad kad nemamo bolje krilo moze dati doprinos tu. Ukoliko se zaista vrati meni ce biti drago. Dobar je Sinan igrac. Valjda je i vidio za ovo malo vremena sta prolazi vani i da cemo ga cesce gledati na terenu nego u bolnici.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Ja bih ga volio vidjeti na toj poziciji i jos Sinan na drugom krilu aBd, to bi bilo top uz Stilu iza i Luku u napadu.MojaMalenkost je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:13Mozemo li mi Ermina gurnuti na jedno od krila ako je spreman kako neki tvrde da jeste?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.