Dobro je, brzo si razumio taktiku. Nadam se da si ljevak.LBJ MVP je napisao/la: Ovo je odlična kombinacija ti bi imao prosjek ko iz najboljih dana,a ja bi te pratio ti si ipak glavna zvijezda ja više volim ostat po strani![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: Chat
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- legenda reala
- Kontakt:
hahahha,ma doće valjda vrijema kad će i on moći spavatiDevil je napisao/la:PA brate on nikada onda ne bi spavao.geronimo je napisao/la:Također prijatelju, tebi neće biti baš lahko zaspati nakon još jednog neuspjeha Liverpoola.OTNYS_YNWA je napisao/la:Lahka i duga noc prijatelji.
Ili si već navikao na to?
Nego Stefane jesi se ti prpremio ,jesi kolače napravio ,janje ispeko itd.kolko ćeš odsustvovati sa foruma
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ostrim alat josSamo F.K.S !! je napisao/la:Frutek brate umoci li ti ikad ?vidim ne zalis se vise pa reko da nisi slucajno
Tetak takodje
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- alfarouqaminu
- Kontakt:
PA brate on nikada onda ne bi spavao.
[/quote]
hahahha,ma doće valjda vrijema kad će i on moći spavati
Nego Stefane jesi se ti prpremio ,jesi kolače napravio ,janje ispeko itd.kolko ćeš odsustvovati sa foruma
[/quote]
de si legendo?
hahahha,ma doće valjda vrijema kad će i on moći spavati
de si legendo?
Pa nije baš tako, on je psiholog a ja psihijatar (Devil je napisao/la: PA brate on nikada onda ne bi spavao.
Znači, može spavati mirno.
Tu su sam Kanađaninu. Nisam te dugo karao.alfarouqaminu je napisao/la: De si geronimo? Sta ima?
Ne razbiram baš (gle čuda u ovo doba), budi jasTniji.Monolog je napisao/la: Ti izgleda zelis sto prije otici sa foruma/sa lica zemlje/?
Vom Jäger zum Gejagten
Nisam ljevak,al mogu glumit ljevaka osim kada šutamSexmachineboy je napisao/la:Dobro je, brzo si razumio taktiku. Nadam se da si ljevak.LBJ MVP je napisao/la: Ovo je odlična kombinacija ti bi imao prosjek ko iz najboljih dana,a ja bi te pratio ti si ipak glavna zvijezda ja više volim ostat po strani![]()
![]()
@Frutek dobro naoštri da ne uđeš nespreman
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Devil je napisao/la:PA brate on nikada onda ne bi spavao.geronimo je napisao/la:Također prijatelju, tebi neće biti baš lahko zaspati nakon još jednog neuspjeha Liverpoola.OTNYS_YNWA je napisao/la:Lahka i duga noc prijatelji.
Ili si već navikao na to?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
karaj svoju vukegeronimo je napisao/la:Pa nije baš tako, on je psiholog a ja psihijatar (Devil je napisao/la: PA brate on nikada onda ne bi spavao.) pa sam saznao da i ne voli baš tu ekipu.
Znači, može spavati mirno.Tu su sam Kanađaninu. Nisam te dugo karao.alfarouqaminu je napisao/la: De si geronimo? Sta ima?
Ne razbiram baš (gle čuda u ovo doba), budi jasTniji.Monolog je napisao/la: Ti izgleda zelis sto prije otici sa foruma/sa lica zemlje/?
- legenda reala
- Kontakt:
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pa gdje si ti
oj što smo se sabrali večeras tu su Geronimo ,Monolog ,Devil
a i Bosco neka si svratio na ove spamerske teme
sexmašinu i LBJ ne računam ,kako je raspust oni su uvijek tu
treniraju
oj što smo se sabrali večeras tu su Geronimo ,Monolog ,Devil
a i Bosco neka si svratio na ove spamerske teme
sexmašinu i LBJ ne računam ,kako je raspust oni su uvijek tu
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 06 jan 2011, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Dabogda ga naostrijoFrutek je napisao/la:Ostrim alat josSamo F.K.S !! je napisao/la:Frutek brate umoci li ti ikad ?vidim ne zalis se vise pa reko da nisi slucajno
Tetak takodje![]()
![]()
![]()
Devile papucaru nek ti je sretan i cestit bozic kao i svim pravoslavcima i dabogda te FK Gazprom bar malo obradovao
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Also, @Antonegeronimo je napisao/la: Ne razbiram baš (gle čuda u ovo doba), budi jasTniji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
U alfa najebo si jos je lik mod

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Šta si rek'o? Hajde ponovi pa da te pošaljem na vječna lovišta.alfarouqaminu je napisao/la: karaj svoju vuke
Šta bolan, Tune saobraćajac?Monolog je napisao/la: Also, @Antone, znas da je doticni 'cajac,
O detaljima o(d)brane ćemo poTlije.
Vom Jäger zum Gejagten
Štefko vraže
, želim ti sve najbolje za ovaj praznik i tebi i tvojoj obitelji. Lijepo se provedi.
I sretan pravoslavni Božić svim ostalim forumašima koji slave ovaj priznak. Sve najbolje.
I sretan pravoslavni Božić svim ostalim forumašima koji slave ovaj priznak. Sve najbolje.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kako je dosadno
Kako je dosadno
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Sretan Bozic svim pravoslavcima !
Sretan Bozic svim pravoslavcima !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sretan božić svim forumašima koji slave
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Interista di cuore
- Kontakt:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sretan praznik i od mene
nevjernik@
Sretan praznik i od mene
nevjernik@
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 06 jan 2011, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- legenda reala
- Kontakt:
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nemoj da vrijeđaš ljude haj se sad izvini geronimu ,nije to lijepo
mali sarajlija šta je nedostaje škola ,ma haj proći će i raspust
mali sarajlija šta je nedostaje škola ,ma haj proći će i raspust
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Bing [Bot], VolimBiH96 i 4 gosta.