FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako sam ja skontao Inijesta je pravi ins... i ima onaj jos jedan ?
Opet prica da cemo "lahko"protiv Zelje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jaki protivnici realno dole i mlatili se rusi ko pjaniZip je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:15Najjaci konkurent za titulu, jel moguce da gola nisu dali?
Marko Maksimović sasvim sigurno ne može biti zadovoljan napadačkom igrom svog tima jer Borac nije zabio pogodak.
Četiri meča u Antaliji su izgubili bez da su postigli gol, a danas je i golman Krupe ostao nesavladan.

Druga stvar Maksa im je promjenio zadatke i trazi trku u oba smjera i disciplinu, tako da nemaju ni duse vise za bilo sta vise....kad dodju sebi malo proigrat ce
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jel Ziljkic opet plakao nakon utakmice?Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:24Jaki protivnici realno dole i mlatili se rusi ko pjaniZip je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:15Najjaci konkurent za titulu, jel moguce da gola nisu dali?
Marko Maksimović sasvim sigurno ne može biti zadovoljan napadačkom igrom svog tima jer Borac nije zabio pogodak.
Četiri meča u Antaliji su izgubili bez da su postigli gol, a danas je i golman Krupe ostao nesavladan.
Druga stvar Maksa im je promjenio zadatke i trazi trku u oba smjera i disciplinu, tako da nemaju ni duse vise za bilo sta vise....kad dodju sebi malo proigrat ce
PSPHM
Neće biti problema oko forme, kondicije jer je Mešanović redovno igrao do sad.Pitar6785 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:06Ja da se pitam ja bi dozvolio 4 stranca u prvih 11, al bi bio uslov 4 igraca ispod 22 god i 1 na klupi stranac i 1 ispod 20 godina i1 nebitno koliko godina da ima al da ima nase drzavljanstvo..
Sto se tice danasnje utakmice, vidi se da smo igrali bez spica i da ova ekipa ce ovisit o Mesanovicu, i to je zalosno.
Odluciti da cekas 7 dana do pocetka prvenstva a prelazni rok 2 mjeseca trajao, da dovodis spica od kojeg ti ovisi prvenstvo je tuzno smjesno..
Prije bi pristo na spica sa 20% manje kvaliteta al da je dosao bar 20 dana prije prve utakmice. Jer moze bit sad priblema sa papirologijom sa formom kondicijom..
I plus veoma mali broj prijateljski utakmica smo odigrali a dosta ce ekipa bit drugacija na sprem one iz prvog djela..
Zadovoljan bi bio remijem na sugi pobjeda nad zrnjskim i remi u sb
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Nećemo mi nikad lahko s njima, da smo na terenu 100 puta kvalitetniji, oni izgore tih 90 minuta. Mi smo njih rastavili na terenu u zadnjem derbiju al mahalski mentalitet nas je uništio, kad je svakom igraču bilo važnije da se proslavi i da mu sutra raja govori "jesi im yebo mater", nego da odigraju dobru taktičku utakmicu i uzmu tri boda, kao npr protiv Borca.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bit' će zeznuto protiv plavih, ako izgube gotovo. Moramo se paziti Bgm.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ma necemo lako ali mozemo pametno, do Vinka je
Njima je ova Sekspirska "biti il ne biti" , treba nam fokus i disciplina i mozemo ih nadmudriti i zavrsiti...
Hladna glava i zavrsnica...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nasa prednost je i sirina, trebamo povesti i drzati prednost nekih 60 minuta i onda svakih 5-6 minuta izmjena do kraja...oni em nemaju kvalitete u rezervama a nemaju ih ni toliko zbog ovih suspenzija i radnih dozvola....
- f0rest1946
- Kontakt:
Kvalitetniji smo od malenih ali to nista ne mora znaciti, njima je ovo finale ako izgube oprastaju se od titule a mozda i evrope.
Al opet i nama je finale, ako pobjedimo titula na 90%
Sa X bi bio zadovoljan.
Al opet i nama je finale, ako pobjedimo titula na 90%

Sa X bi bio zadovoljan.
- ElCartel11
- Kontakt:
Naspram zadnjeg derbija nemamo Rahmanovica i Tatara. Dobili smo Susica, Mesanovica, Cmiljanica i mozda jos nekog.
Po mom mišljenju, da nismo slabiji nista nego prvu polusezonu. Hocemo li biti cak i bolji to moraju pokazati ovi pridosli
Po mom mišljenju, da nismo slabiji nista nego prvu polusezonu. Hocemo li biti cak i bolji to moraju pokazati ovi pridosli

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Bekric,Zec,Stilic,Alispahic sve iskusni igraci ,slobodno mozemo reci majstori..svaki od njih sam moze potezom rjestiti utakmicu.Uzdati se u trku Pejovica i Djokanovica ne dati im da prime loptu rahat.Sve su dizelasi srecom ali da su.majstori itekako su majstori.Realno govoreci osim Susica nemamo nijednog igraca tog kalibra.
Pod ovo"kalibra"mislim na taj profil igraca koji "zna sa loptom"
Pod ovo"kalibra"mislim na taj profil igraca koji "zna sa loptom"
FK SARAJEVO.
ElCartel11 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 21:02Naspram zadnjeg derbija nemamo Rahmanovica i Tatara. Dobili smo Susica, Mesanovica, Cmiljanica i mozda jos nekog.
Po mom mišljenju, da nismo slabiji nista nego prvu polusezonu. Hocemo li biti cak i bolji to moraju pokazati ovi pridosli![]()
Najveci dobitak ce biti ako handzic ne pocne utakmicu. A da cemo lako, necemo. Ne samo sljedeci, nego ni jedan derbi. Da ispadnu u kantonalnu, i sretnemo se u Kupu npr. isto bi napisao: Necemo lako.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Jači jesmo, samo je bitno kako ćemo se postaviti i naravno popraviti realizaciju, koja nas je koštala zadnji derbi kad smo se dobar dio utakmice šalili sa njima.
Ne treba ih podcijeniti, jer oni umiru za ovu utakmicu i njima je derbi jedina nada godinama unazad.
Ne treba ih podcijeniti, jer oni umiru za ovu utakmicu i njima je derbi jedina nada godinama unazad.
Ja sam prosli puta napisao, sad cu ponoviti, iako je nepopularno misljenje. U zadnjih par navrata su nam nabili kompleks takav da se plasimo pobjede. Sve dok se zadovoljavamo nerijesenim rezultatom, necemo pobijediti. Imam osjecaj da i igraci slicno razmisljaju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Moramo ih natjerati da trčimo po terenu cijelu utakmicu. Mi imamo široku klupu i puno bolje kondiciono pripremljene igrače. Naše je da ih istrošimo trčanjem i tempom i naravno pobjedimo a onda će se oni u sledećim kolima sami od sebe štediti ili u suprotnom povredjivati i eto gdje možemo napraviti još značajniju razliku.
Posebno ta prva utakmica kad noge nisu navikle na takmičarski ritam - posebno se tu može izmoriti protivnik da poslije toga pola godine ne može da stoji na nogama.
Posebno ta prva utakmica kad noge nisu navikle na takmičarski ritam - posebno se tu može izmoriti protivnik da poslije toga pola godine ne može da stoji na nogama.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jesenas smo ih prvih 30 min ubili rukama i nogama nisu mogli loptu iznijeti vani.
Izredali smo par prilika, u medjuvremenu konacno neko i zabi gol kasnije se kao htjeli šaliti malo sa njima i tako se otisli na poluvrijeme. U drugom poluvremenu kao, da smo dresove zamjenili mada ni 10% nas nisu oni stisli kao mi njih.
Izredali smo par prilika, u medjuvremenu konacno neko i zabi gol kasnije se kao htjeli šaliti malo sa njima i tako se otisli na poluvrijeme. U drugom poluvremenu kao, da smo dresove zamjenili mada ni 10% nas nisu oni stisli kao mi njih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, bordobijeli, Dave, Google Adsense [Bot], juka55, nedimmmm1337, rimljanin90, skoJaa, Vanja8 i 58 gostiju.