Ne znamo mi to. Niko od nas tada nije bio rodjen

Ne znamo mi to. Niko od nas tada nije bio rodjen
wolfie je napisao/la: ↑21 feb 2021, 23:52Gledaj mlađahne smajli brigade.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljez ... vor/44692/
https://fkzeljeznicar.ba/foto-mustafa-m ... car/44554/
https://fkzeljeznicar.ba/foto-frane-iki ... vor/41843/
Eto u posljednjih pola godine. Redajte smajlije i dalje.![]()
Nema on veze, mene čudi da je izganjao Maribor za njega i Pirića.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 23:56Jel Husara napravio deal da Sarajevo u skorijoj buducnosti mora uzet još nekog njegovog pulena? Kakva ubleha od menadzera. Gdje uspije odvest igrača odjednom ima hvalospjeve o viziji tog kluba i upravi, a svi su ostali odjednom budale
Što se Mešanovića tiče, za ovu ligu vrhunski mada sam očekivao da će iz Maribora otić negdje dalje vani, ali ublehaš od menadzera vjerovatno nema tolko dobru priču vani
Vec prica da nam na ljeto dovodi najboljeg golmana u drzavi. Mada smo mislili da nema boljeg od naseg Kovacevica eto od ljeta cemo imati jos boljegtutankamon1905 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 23:56Jel Husara napravio deal da Sarajevo u skorijoj buducnosti mora uzet još nekog njegovog pulena? Kakva ubleha od menadzera. Gdje uspije odvest igrača odjednom ima hvalospjeve o viziji tog kluba i upravi, a svi su ostali odjednom budale
Što se Mešanovića tiče, za ovu ligu vrhunski mada sam očekivao da će iz Maribora otić negdje dalje vani, ali ublehaš od menadzera vjerovatno nema tolko dobru priču vani
Saksijo, to su itekako bitni igrači za našu igru, vidi minute provedene na terenu otkako su tu. Mešanović nije produžio ugovor. Glupane!OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:00Ono je pred bankrotom i mjere Ikice i Mujezinovice sa Milicevicem i Mesanovicem. Pa dokle smo mi kao narod dosli kada ovakva nedonoscad mogu da pricaju bez da nose sankcije odvaljivanja od beton. Pa stvarno.
Pa guzica im se trese, najveca uzdanica covjek koji ima staklene noge i koji razmislja da zaposli Veselinovica u Marakeš kao sankera da bi ovaj mogao stanarinu platiti.
Pa tacno ste za samara strumfovi. Ima da vam zakucamo ekser u kovceg.
Laku noc.
Sjecam se kad je u Zrinjskom bilo pola njegovih igrača. Odusevljen čovjek Zrinjskim, Sarajevo i Željo neozbiljni klubovi..kad uvali igrača onda su dobriMortemHz je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:00Nema on veze, mene čudi da je izganjao Maribor za njega i Pirića.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 23:56Jel Husara napravio deal da Sarajevo u skorijoj buducnosti mora uzet još nekog njegovog pulena? Kakva ubleha od menadzera. Gdje uspije odvest igrača odjednom ima hvalospjeve o viziji tog kluba i upravi, a svi su ostali odjednom budale
hababb je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:01Vec prica da nam na ljeto dovodi najboljeg golmana u drzavi. Mada smo mislili da nema boljeg od naseg Kovacevica eto od ljeta cemo imati jos boljegtutankamon1905 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 23:56Jel Husara napravio deal da Sarajevo u skorijoj buducnosti mora uzet još nekog njegovog pulena? Kakva ubleha od menadzera. Gdje uspije odvest igrača odjednom ima hvalospjeve o viziji tog kluba i upravi, a svi su ostali odjednom budale
Što se Mešanovića tiče, za ovu ligu vrhunski mada sam očekivao da će iz Maribora otić negdje dalje vani, ali ublehaš od menadzera vjerovatno nema tolko dobru priču vani![]()
Hahahahatutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:02Sjecam se kad je u Zrinjskom bilo pola njegovih igrača. Odusevljen čovjek Zrinjskim, Sarajevo i Željo neozbiljni klubovi..kad uvali igrača onda su dobriMortemHz je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:00Nema on veze, mene čudi da je izganjao Maribor za njega i Pirića.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 23:56Jel Husara napravio deal da Sarajevo u skorijoj buducnosti mora uzet još nekog njegovog pulena? Kakva ubleha od menadzera. Gdje uspije odvest igrača odjednom ima hvalospjeve o viziji tog kluba i upravi, a svi su ostali odjednom budale
Što se Mešanovića tiče, za ovu ligu vrhunski mada sam očekivao da će iz Maribora otić negdje dalje vani, ali ublehaš od menadzera vjerovatno nema tolko dobru priču vani![]()
Joj Frane Ikic igrac. Joj Amare sta im radis. Joj Mujezinovic, pa ni u Velezu ne moze igrati. Ugasi ih Amare vise i uzmi taj pomocni ne pati ih. Vidis da se nedonoscad bore da nesto kazu a ni Ivica ne vjeruje svom sinu u dobronamjernost.wolfie je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:01Saksijo, to su itekako bitni igrači za našu igru, vidi minute provedene na terenu otkako su tu. Mešanović nije produžio ugovor. Glupane!OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:00Ono je pred bankrotom i mjere Ikice i Mujezinovice sa Milicevicem i Mesanovicem. Pa dokle smo mi kao narod dosli kada ovakva nedonoscad mogu da pricaju bez da nose sankcije odvaljivanja od beton. Pa stvarno.
Pa guzica im se trese, najveca uzdanica covjek koji ima staklene noge i koji razmislja da zaposli Veselinovica u Marakeš kao sankera da bi ovaj mogao stanarinu platiti.
Laku noc.![]()
Je li opet ekser? Auuu!![]()
Saksijo, kad jojkaš, zajojkaj i ovako:OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:05Joj Frane Ikic igrac. Joj Amare sta im radis. Joj Mujezinovic, pa ni u Velezu ne moze igrati. Ugasi ih Amare vise i uzmi taj pomocni ne pati ih. Vidis da se nedonoscad bore da nesto kazu a ni Ivica ne vjeruje svom sinu u dobronamjernost.wolfie je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:01Saksijo, to su itekako bitni igrači za našu igru, vidi minute provedene na terenu otkako su tu. Mešanović nije produžio ugovor. Glupane!OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:00Ono je pred bankrotom i mjere Ikice i Mujezinovice sa Milicevicem i Mesanovicem. Pa dokle smo mi kao narod dosli kada ovakva nedonoscad mogu da pricaju bez da nose sankcije odvaljivanja od beton. Pa stvarno.
Laku noc.![]()
Je li opet ekser? Auuu!![]()
Amare gasi plavu kurvu ili na megdan sa Pofalickim za opsinski derbi.
Joj kako cemo rasuti Zelju iz Konjica
Hmmmmmmhababb je napisao/la: ↑21 feb 2021, 23:56wolfie je napisao/la: ↑21 feb 2021, 23:52Gledaj mlađahne smajli brigade.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljez ... vor/44692/
https://fkzeljeznicar.ba/foto-mustafa-m ... car/44554/
https://fkzeljeznicar.ba/foto-frane-iki ... vor/41843/
Eto u posljednjih pola godine. Redajte smajlije i dalje.![]()
![]()
![]()
![]()
Boga mi, ubijediti raju da je Koke ustvari Florentino Perez je težak zadatak. Baš me zanima koliko je plaćen. A brat Admir je prirodan totalno, on volontiraMortemHz je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:15Pa vidi ko je to napisao, forumski klaun koji živi u svom svijetu. Mislim da je bukvalno sve dosad slagao.Pantelija je napisao/la: ↑21 feb 2021, 19:45Da vidite kako izgledaju dva lažova.
Dakle, menager sinana se javi emiru i pita da li nam treba ramovic. Mi kazemo da imamo nekoliko opcija i da za sad se ne zna nista.
On se (valjda ) dogovorio s njima i ovdje ova dva lazova pišu da je on odbio![]()
Znaci men2 stid billo citati. Prvo sinan bi za 10 000 platu igrao u ilijašu, drugo, dinan nikad nece dobiti toliku platu u nasoj ligi.
A tu platu koju spominjete pd 10 000 je ono sto je Hiros strazio, samo ste malo izmixali.
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Lecler, PeppermintSA, perodeformero, samirr i 31 gost.