FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jaka, niska i u cosu samo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Znam da je jedna, ali ako bi dobili slabijeg onda dat minutazu ovim koji ne igraju puno.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamisli da je tek derbi.
0:6

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Amar je izjavio da su derbiji najbitnije utakmice u sezoni, sto opste nije tacno po mom misljenju, derbi donosi 3 boda ko i svaka druga utakmica, al ovaj derbi u ponedeljak ima vrijednost vise nego bilo koja utakmica u naredni 14 kola..
Zasto
Zbog +12 automaski dobivamo dodatno sampouzdanje moral pred utakmicu sa zrinjskim, zelja dovodimo sa nasom pobjedom ne samo na gubitak titule (sto bi bilo 99%) vec ih dovodimo naj vjerovatnije na gubljenje evrope (jer velez sb zrinjski borac su bolje ekipe)
Oni su tog svjesni plus sto oni i zive vec 9 godina od pobjede nad nama..
Neko je pisao da su se nasi prepali na zadnjem derbiju u drugom poluvremenu jer su ko biva fulili puno sansi. APSULUTNO se ne slazem jer mi smo poveli 1-0 i otisli smo u svlacionicu sa puno sampouzdanja i elana, mislim da vinko nije ocekuva takticku izmjenu osima i jednostavno nije znao da odgovori
Gubitak 2 boda su na Vinku
Zasto
Zbog +12 automaski dobivamo dodatno sampouzdanje moral pred utakmicu sa zrinjskim, zelja dovodimo sa nasom pobjedom ne samo na gubitak titule (sto bi bilo 99%) vec ih dovodimo naj vjerovatnije na gubljenje evrope (jer velez sb zrinjski borac su bolje ekipe)
Oni su tog svjesni plus sto oni i zive vec 9 godina od pobjede nad nama..
Neko je pisao da su se nasi prepali na zadnjem derbiju u drugom poluvremenu jer su ko biva fulili puno sansi. APSULUTNO se ne slazem jer mi smo poveli 1-0 i otisli smo u svlacionicu sa puno sampouzdanja i elana, mislim da vinko nije ocekuva takticku izmjenu osima i jednostavno nije znao da odgovori
Gubitak 2 boda su na Vinku
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako mislite da ćemo dobiti derbi, a igrači nam gladni i bez kuveta u sebi?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Derby ko derby nema pravila nema favorita, da je lijepo kad pobjediš jest vala, ko kaze da nije laže.
Vamos Rajvosa.
Vamos Rajvosa.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Svi bi to voljeli ovdje, prvi ja logicno, ali nema potrebe sad da se hajpa previse, pa ako bude remi ili ne daj Boze poraz, onda pljuvanje.
PSPHM
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sirotinja se uvijek maximalno naloži kad igra protiv šampiona.
Poginut će da nas uzmu pa da mogu opet reć "nije u šoldima sve".
Dosta situacija u zadnje vrijeme smo imali da im spucamo zadnji ekser u tabut i uvijek use.remo. Nikad to ne iskoristimo.
Opet imamo priliku za to, hoćemol konačno uspjet, vidjet ćemo.
Dosta situacija u zadnje vrijeme smo imali da im spucamo zadnji ekser u tabut i uvijek use.remo. Nikad to ne iskoristimo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Prosli derbi je bila prilika za to. Da vidimo hoce neko jos doc, ocekujem Hirosa vjerovatno. Onda imamo malo vise sirine i opcija da ih napadnemo. Samo igrat fajterski od prve minute i poginut na terenu, ali ne bukvalno. Vjerujem i da je Vinko svjestan sta sve treba uraditi s takticke i motivacione strane ako hocem pobjedu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:05Sirotinja se uvijek maximalno naloži kad igra protiv šampiona.
FK SARAJEVO
-
- Kontakt:
Zakucali smo ih 3-0 pa bilo - 17 u jednom momentu, sad - 9 ne bitni su oni i ne treba tako gledati na derby, svako podcjenjivanje i zakucavanje eksera smo popušiliBordoSarajevo je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:05Sirotinja se uvijek maximalno naloži kad igra protiv šampiona.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sad ako opet pokažemo luzerski mentalitet iz derbija, ne znam onda..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pa gori im je keser kad nas pobjede a mi im ispred nosa uzmemo titulu.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde majku mu yebem, izadjite na teren, odigrajte bez imalo straha, uvalit cemo im 2 za poluvrijeme garantujem vam.
Poslije Mesanovic neka udje, zajedno s Adukorom i jos par momaka, da dovrse posao..
Nadam se da su svjesni, da ako ih pobjedimo da su oni izgubili sve nade za titulu..
Poslije Mesanovic neka udje, zajedno s Adukorom i jos par momaka, da dovrse posao..
Nadam se da su svjesni, da ako ih pobjedimo da su oni izgubili sve nade za titulu..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Po ko zna koji put kurava iz doline dugova je na koljenima samo je trebamo ovjeriti i ovaj put cemo to i uciniti!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Samo ih pustit da napadaju i trose se..Ako sa Fanimom ih ne rijesimo na kontre ne znam kad i kako cemo vise
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Imat cemo idealne uvjete za igru, od terena do temperature. Ne smijemo podleci njihovom krkanskom fudbalu, kojeg ce biti sigurno. Ocekujem da ce igrati slicno kao Buducnost protiv nas.
Malo im pustiti loptu, najgori su kad trebaju napasti.
Malo im pustiti loptu, najgori su kad trebaju napasti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.