Mjesas kruske i jabuke. Jednom ako daju Sarajevu na upravljanje stadion, a smatram da i nasi ne zele to jer bi samo imali ogromne troskove od toga, onda Sarajevo moze postavljati svoje uslove. Do tad, svako ima pravo da igra na Kosevu.AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:01samo pokazatelj koliko su ozbiljni u namjer ida dadnu stadion na koristenje po nasim uslovima. naravno, nakon izbora
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Bosna UnionBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:05Tako je, pa do prije par godina je igrao tu onaj drugligas, Sloga ili kako vec, branio im onaj Ibro Hodzic.![]()

- NisamInSajder
- Kontakt:
Koliko sam ja upucen. Vlasnik je opcina i ona izdvaja svoja sredstva za održavanje stadiona, ali stadionon upravlja Javna ustanova CSR (Centar za sport i rekreaciju), a u toj ustanovi glavni za Kosevo je Alaim. Te on donosi odluke za korištenje stadiona Kosevo i pitanja u vezi njega.AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:57mozel onda i radnik iz hadzica doci igrati, ako je javno dobro. brate dragi ako je vlasnik opcina centar onda opcina i daje saglasnost koliko znam.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:52Objasni, sta nacelnik moze po ovom pitanju? Zabraniti nekom da igra na javnom dobru?badboy je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:35
Ne radujem se niti likujem zbog ovog, niti imam bilo kakve simpatije prema nekoj od vladajucih stranaka -svi su ista g...a. Al samo da prozivem one koji su se kleli u Mandica i ubijali pricim kako ce Mandic rjesit pitanje stadiona, centra za sport itd. Pa bas ga je sad rjesio, kao i jos dosta drugih obecanja iz predizborne kampanje gdje je vec promijenio plocu.
Jedina dobra stvar iz ovoga je da onaj stadion na Otoci sad zvanicno postaje neiskoristena i nepotrebna livada i da bi se tu mozda mogao naci zajednicki jezik sa vlastima u Novom Gradu. Preusmjerit onaj plan sa AFH dole pa nek traje izgradnja u etapama traje i 3-4 godine al da je klubsko vlasnistvo. 12-15 hiljada kapacitet je nama i previse a to se dole moze napravit konforno.
A sto se Otoke tice, vec vidim kako ruse onaj stadion i pocinju zgrade praviti. Ona lokacija vrijedi brat bratu, 20 miliona KM.
da je ajnadzic uradio ovo bilo bi dosao smokljo iz rogatice koji ne zna sta znaci kosevo sarajevu pa se rasipa javnim dobrima
A Mandic ne moze tek tako donijeti neku odluku, opstinsko vijece je "vece" od nacelnika.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 22 feb 2021, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad odjednom Otoka neispunjava uslove 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Jest, dobro si, Bosna nekakva hahaHistoricar je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:10Bosna UnionBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:05Tako je, pa do prije par godina je igrao tu onaj drugligas, Sloga ili kako vec, branio im onaj Ibro Hodzic.![]()
![]()
- NisamInSajder
- Kontakt:
To sam se i ja pitao. U prvom dijelu sezone moze, a u drugom ne moze.

Pa ovo nema ni u Zimbabveu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Svako kome Opstina dozvoli,sto znaci da Opstina moze i ne dozvoliti ,teorijski. Ali to ne bi bilo korektno s njihove strane,a i interes im je,posebno CSR-u,da se neka pinka uzme.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:07Mjesas kruske i jabuke. Jednom ako daju Sarajevu na upravljanje stadion, a smatram da i nasi ne zele to jer bi samo imali ogromne troskove od toga, onda Sarajevo moze postavljati svoje uslove. Do tad, svako ima pravo da igra na Kosevu.AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:01samo pokazatelj koliko su ozbiljni u namjer ida dadnu stadion na koristenje po nasim uslovima. naravno, nakon izbora
Mi smo sa stadionom baš u gadnoj poziciji. Koševo je rupa bez dna, doslovno. Dok popraviš na njemu sve što treba, možeš dva nova stadiona napravit. Da ne pričam o realno ružnom izgledu, tribine previše oborene, sve nejednake, daleko od terena, i ogromne. Napunili ga pet put u 21. vijeku. Izgradnja novog stadiona takođe ogroman projekat, ali isključivo zbog procedura i papirologije. Kad bismo, teoretski, dobili negdje neko zemljište (idealno Butmir), izgradnja samog stadiona ne bi bila toliko skupa. Ne mora bit gotov za godinu, dvije, tri. Pravi ga deset godina, za početak jedna centralna tribina, pa ostale tri polahko praviš, pa reflektori, travnjak, krov... Sve je lakše radit od nule nego ispravljat tuđe zamisli. Al nerealno je i o tom maštat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
slikao bih ti clansku sad stranke kojoj pripadam, ugl nije sda, ali necu da sasvim slucajno objavim javno na forumu svoje ime i prezime.Rahma je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:05Sda ti pise na celu, dzabe pokusavas, nikad nije bilo obecanje da ce stadion biti nasAngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:01samo pokazatelj koliko su ozbiljni u namjer ida dadnu stadion na koristenje po nasim uslovima. naravno, nakon izbora
ja nisam na kcusu ili na drzanvim jaslama pa da se moram pravdati za ovakve stvari.
imam prijedlog, ajmo podrzat sljedeceg nacelnika iz df-a
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
SemaBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:11Jest, dobro si, Bosna nekakva hahaHistoricar je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:10Bosna UnionBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:05
Tako je, pa do prije par godina je igrao tu onaj drugligas, Sloga ili kako vec, branio im onaj Ibro Hodzic.![]()
![]()
NEMA NAZAD
Znaci "SDA ljevica". Pa radije bih onda podrzao SDAAngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:16slikao bih ti clansku sad stranke kojoj pripadam, ugl nije sda, ali necu da sasvim slucajno objavim javno na forumu svoje ime i prezime.Rahma je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:05Sda ti pise na celu, dzabe pokusavas, nikad nije bilo obecanje da ce stadion biti nasAngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:01
samo pokazatelj koliko su ozbiljni u namjer ida dadnu stadion na koristenje po nasim uslovima. naravno, nakon izbora
ja nisam na kcusu ili na drzanvim jaslama pa da se moram pravdati za ovakve stvari.
imam prijedlog, ajmo podrzat sljedeceg nacelnika iz df-a

Sad neka zena izadje iz kluba i kaze da ode u poresku
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Nazalost o ovaj forum je postao politicka k.rava za ciljeva Kojovica i Konakovica. Sada i kada kazes da su nam obecali do Martaa predati stadion na koristenje, nama odgovaraju kako smo SDA botovi. Zalosno. Kada god nekome das glas, izgleda iskoristi te i od.ebe nazalost, ali tako je.
Samo bih vas molio da nas ne vrijedjate da smo botovi. Dok je trebalo za glas slikalo se i u majicama iz fan shopa, kada se doslo na vlast ni prsta ni mukajeta da nam se stadion udijeli.
Jos jedan pokazatelj da se sa politikom ne treba koketirati. Uzeti ledinu i praviti od pocetka sve. Ovo ostalo sve je da te prevedu preko vode i iskoriste dok im trebas.
- NisamInSajder
- Kontakt:
A po cemu je to, konkretno Mandic iskoristio FK Sarajevo. Prvo poslije izbora je odrzao sastanak sa delegacijom FK Sarajeva, dogovorili su se da klub odradi ugovor i da posalje na vijece, a u martu ce se rijesiti to pitanje. A u kampanji je jako malo pricao o FK Sarajevu i pitanju stadiona, za razliku od Ajnadzica, kojem je uz standardni rat i sjecanje na to vrijeme, FK Sarajevo i stadion Kosevo bila osnova kampanje.
Dakle, Mandic niti je iskoristio FK Sarajevo, a niti je poceo "rok" u kojem su se dogovorili Klub i Opcina da se rijesi pitanje stadiona. A mislim da ima hiljadu bitnijih stvari za Mandica od stadiona, realno.
Dakle, Mandic niti je iskoristio FK Sarajevo, a niti je poceo "rok" u kojem su se dogovorili Klub i Opcina da se rijesi pitanje stadiona. A mislim da ima hiljadu bitnijih stvari za Mandica od stadiona, realno.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 22 feb 2021, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Gdje su oni što su mjesec ovdje pisali cim se promjeni nacelnik dobijamo koševo?
Pa sad ce u martu sjednica. Ide ov i tu ce se zvanicno predat nama stadion.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ko je to pisao i ko je to obecao?bordobijeli je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:40Gdje su oni što su mjesec ovdje pisali cim se promjeni nacelnik dobijamo koševo?
Od obecanja, ja se samo sjecam onog plakata 2016. "Gradimo Kosevo zajedno".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Govorilo se, cekajte februar doci ce pojacanja. Dosao februar, dosla i pojacanja. Govorim cekajte mart, doci ce stadion.
Sve u svoje vrijeme.
Sve u svoje vrijeme.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pa nije niko lud da trazi postove 80 korisnika od prije 4 mjeseca. 90% foruma pisalo. Prijatno.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:42Ko je to pisao i ko je to obecao?bordobijeli je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:40Gdje su oni što su mjesec ovdje pisali cim se promjeni nacelnik dobijamo koševo?
Od obecanja, ja se samo sjecam onog plakata 2016. "Gradimo Kosevo zajedno".
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, johntravolta123, Sinfoc1986, skoJaa i 74 gosta.