Ma sve ce to biti dobro vidjeces
Cemu dosljedan? Ti hoces nazor da meni nesto smeta, ali ne smetakillafrommanilla je napisao/la: ↑22 feb 2021, 13:15Sto se mene tice i kad mi preuzmemo stadion neka Olimpika, ja licno apsolutno nista protiv nemam. Cekamo Mart i lijepe vijesti
Ahahahahhaahha supljaka, otjero bi ih za deset minuta da mozes, mojne supljaka ostani dosljedan![]()
Gdje su nam plate, gdje nam je Milicevic, gdje Vladan ??SSR je napisao/la: ↑22 feb 2021, 13:16Oni kontaju uslovi u pitanju zasto Olimpik ne igra na Otoci više![]()
Ovaj u Olimpiku Becirspahic ili Becirovic kako se vec preziva je u Našoj Stranci i nece ljudi vise da placaju Efendiću i Novom Gradu cifru kao do sada, i
sada za mnogo manje para presli na gradski stadion Koševo racunajuci i pomocne terene i treninge
Bolan zasto nam ne kazes, jel del boy placa u £ ili sendvicima?
Momak je toliki pacenik da ga ismijavaju i ponizavaju momci sa pdf-a zelje, pa ti skontaj.
Dokurcina za njega pojam inteligentnogJohnKeynes97 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 13:53Momak je toliki pacenik da ga ismijavaju i ponizavaju momci sa pdf-a zelje, pa ti skontaj.
Lik najavi bombu neku za dan X, kad to naravno ne bude tako, nema ga na forumu po 3-4 dana, i evo izadje iz rupe.feniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2021, 13:53Dokurcina za njega pojam inteligentnogJohnKeynes97 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 13:53Momak je toliki pacenik da ga ismijavaju i ponizavaju momci sa pdf-a zelje, pa ti skontaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.