Divi ga u trenirci!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fan shop i danas novi artikal.

Je l se sa Sinanom zakljucuje ovaj transfer rok?
Nadam se pobjedi od 2:0 što se tiče derbija, to je ono što mogu poručiti navijačima i stručnom štabu i igračima kojima sam se obratio prije dvije sedmice preko Zooma. Vjerujem da imamo najjači tim u ligi, najboljeg trenera u ligi, ako ne i u regionu i vjerujem da zajedničkim snagama uz sve ono što nas je zateklo zadnjih mjeseci možemo kroz jednu takvu veoma bitnu pobjedu da izađemo kao pobjednici iz svega ovoga", poručio je Cerić.
Skormno
Skormno
2-0 hattrick Veselinovica
-
Grbavica786
- Kontakt:
Amer Hiroš zvanično odbio kone i po svemu sudeći uz Ramovića i Bendera naš je novi igrac 
Evo ne znam.
-
perodeformero
- Kontakt:
-
Plavamamba
- Kontakt:
Mušija ga more pofamfat sad, Hiroš ima odriješene ruke da pregovara s kim hoće.perodeformero je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:04Frajer ima ugovor jos pola godine, po kakvom ce to sudjenju doci u Zelju?! Musija ima tal sa Sarajevom, kakva mu je korist da ga ovdje pusti, a on se svakako ne pita nista
Osim ako želi da ostane u MDK.
-
Newgeneration1921
- Kontakt:
Odusevljen sam sa informacijama za Sinana i Hirosa. To je Zeljo, dzaba vam soldi udbasi, manijaci se ne prodaju za novce. Momci mene ste kupili pa sve i da su vam obje lijeve
Hirošu ugovor istice u junu, Mušija se sa Ćelavcem skoro sve dogovorio a na njemu je ostalo da dogovori licne uslove, poslali mu dvije ponude i obadvije
odbio i na tome je ostalo, ima naš forumaš koji može i da potvrdi da mu je Ćelavac predložio i da on izađe sa ponudom, zato od sinoc i prcam
indirektno kone na temu oko Hiroša, ko je skontao, skontao je
Zahvaljujuci Badžaku koji je to sve ispratio mi smo aktuelni, momak ima veliku želju da kao Željovac dođe i da zaigra za tim koji mu je u srcu i za
kojeg navija odmalena, a koliko je to bitno u odlučivanju dokazao je i Ramovic koji je odbio mnogo bolje finansijske ponude
Posudba igraca koji konkuriraju za nas prvi tim i eventualno nesto razumno da se plati bi moglo uroditi plodom, jer je svakako slobodan igrac za cetiri
mjeseca i to i sam Mušija zna
Evo kone vec pucaju od muke, nakon Ramovica i Hiroš ih odbio, što svakako nije mala stvar ako obadvojica dođu kod nas
odbio i na tome je ostalo, ima naš forumaš koji može i da potvrdi da mu je Ćelavac predložio i da on izađe sa ponudom, zato od sinoc i prcam
indirektno kone na temu oko Hiroša, ko je skontao, skontao je
Zahvaljujuci Badžaku koji je to sve ispratio mi smo aktuelni, momak ima veliku želju da kao Željovac dođe i da zaigra za tim koji mu je u srcu i za
kojeg navija odmalena, a koliko je to bitno u odlučivanju dokazao je i Ramovic koji je odbio mnogo bolje finansijske ponude
Posudba igraca koji konkuriraju za nas prvi tim i eventualno nesto razumno da se plati bi moglo uroditi plodom, jer je svakako slobodan igrac za cetiri
mjeseca i to i sam Mušija zna
Evo kone vec pucaju od muke, nakon Ramovica i Hiroš ih odbio, što svakako nije mala stvar ako obadvojica dođu kod nas
-
kontramraku21
- Kontakt:
Bravo Amere.
Je li ozbiljno Cerić dolazi u Sarajevo ili je šala??
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!