Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije umalo, nego su zabili.BordoSarajevo je napisao/la: ↑22 feb 2021, 17:42Al kad se sjetim derbija, kup, vodimo, imamo rezultat za prolaz, 90 minuta i umal nam ga ne zabiše i ne izbaciše nas iz kupa. Srce mi stalo bilo. Tad smo čini mi se uzeli kup.
Ja sam pesimističan jer smo ih uvijek "vraćali" u život, yebem ga ja nikad da ih skroz dotučemo. Inat i želja je uvijek na strani slabijeg, dokaz tome je i onaj derbi kad im Bekić izbi titulu. Nismo mi tad bili puno slabi al smo bili drastično oslabljeni i atmosfera u i oko kluba je bila toksična.
Sta se ti imas druziti sa nekim ko na jug ide?skoroalen je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:25Nije umalo, nego su zabili.BordoSarajevo je napisao/la: ↑22 feb 2021, 17:42Al kad se sjetim derbija, kup, vodimo, imamo rezultat za prolaz, 90 minuta i umal nam ga ne zabiše i ne izbaciše nas iz kupa. Srce mi stalo bilo. Tad smo čini mi se uzeli kup.
Ja sam pesimističan jer smo ih uvijek "vraćali" u život, yebem ga ja nikad da ih skroz dotučemo. Inat i želja je uvijek na strani slabijeg, dokaz tome je i onaj derbi kad im Bekić izbi titulu. Nismo mi tad bili puno slabi al smo bili drastično oslabljeni i atmosfera u i oko kluba je bila toksična.Al mahač poništio zbog ofsajda. Onda Manijaci počeli divljat na jugu i murija ih satrala, moj drug dobio pendrek u glavu, dva mjeseca mrežicu onu nosio na glavi.
Ja mislim da je Mesanovic u najboljoj takmicarskoj formi od sve i jednog igraca sarajevaNisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:34Boris pocinje derbi, ukoliko bude registrovan do srijede. To je logicno, takticki ce biti vise pripremljen od Mesanovica. Mada ni start Mesanovica nije nemoguc.
Pa to sigurno jeste, ali takticki nije pripremljen u Sarajevu, na to sam mislio. Imat ce 4-5 treninga sa ekipom, malo da bi se upoznao na pravi nacin. A i premalo da se neka taktika koja se spremala sa Borisom, promjeni. Tako da mislim da ce Mesanovic sa klupe kao joker uci.Zip je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:35Ja mislim da je Mesanovic u najboljoj takmicarskoj formi od sve i jednog igraca sarajevaNisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:34Boris pocinje derbi, ukoliko bude registrovan do srijede. To je logicno, takticki ce biti vise pripremljen od Mesanovica. Mada ni start Mesanovica nije nemoguc.al ev vidjet cemo
Šta se ima upoznavati, neka iskoristi šanse i tjt.NisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:39Pa to sigurno jeste, ali takticki nije pripremljen u Sarajevu, na to sam mislio. Imat ce 4-5 treninga sa ekipom, malo da bi se upoznao na pravi nacin. A i premalo da se neka taktika koja se spremala sa Borisom, promjeni. Tako da mislim da ce Mesanovic sa klupe kao joker uci.Zip je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:35Ja mislim da je Mesanovic u najboljoj takmicarskoj formi od sve i jednog igraca sarajevaNisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:34Boris pocinje derbi, ukoliko bude registrovan do srijede. To je logicno, takticki ce biti vise pripremljen od Mesanovica. Mada ni start Mesanovica nije nemoguc.al ev vidjet cemo
a ja, ja zaboravio kolko smo morali taktiku objasnjavat Benki, Jajalu, Delacu...ne mozes tek tako na teren kralju kad polozis polulijevo vol.1, 2 i 4 tek onda mozes minute dobivatNisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:39Pa to sigurno jeste, ali takticki nije pripremljen u Sarajevu, na to sam mislio. Imat ce 4-5 treninga sa ekipom, malo da bi se upoznao na pravi nacin. A i premalo da se neka taktika koja se spremala sa Borisom, promjeni. Tako da mislim da ce Mesanovic sa klupe kao joker uci.Zip je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:35Ja mislim da je Mesanovic u najboljoj takmicarskoj formi od sve i jednog igraca sarajevaNisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:34Boris pocinje derbi, ukoliko bude registrovan do srijede. To je logicno, takticki ce biti vise pripremljen od Mesanovica. Mada ni start Mesanovica nije nemoguc.al ev vidjet cemo
Sta nam je sa Handzicem Denci?Denchi je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:42a ja, ja zaboravio kolko smo morali taktiku objasnjavat Benki, Jajalu, Delacu...ne mozes tek tako na teren kralju kad polozis polulijevo vol.1, 2 i 4 tek onda mozes minute dobivatNisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:39Pa to sigurno jeste, ali takticki nije pripremljen u Sarajevu, na to sam mislio. Imat ce 4-5 treninga sa ekipom, malo da bi se upoznao na pravi nacin. A i premalo da se neka taktika koja se spremala sa Borisom, promjeni. Tako da mislim da ce Mesanovic sa klupe kao joker uci.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imam ih vise od dva, ne znam na koji mislisJohnKeynes97 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:47Tacno.
Jer si ti sa svoja dva profila, bas pouzdan insider.
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, Konzerva, miguelramos i 55 gostiju.