@LBJ MVP
Drago mi je to čuti.
A za limit ćemo i ja i ti nahebati.
Nisu nam puno odmakli. nije toliko loše za sad.
P.S. Ovo za Bonera- pa tako je bilo čitavu tekmu sinoć.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
hem ću nahebat za limit hem ću nahebat što ujtru do 2 neću ustatSexmachineboy je napisao/la:Hvala svima na linkovima, gledam na ovom od legende![]()
@LBJ MVP
Drago mi je to čuti.
A za limit ćemo i ja i ti nahebati.![]()
Nisu nam puno odmakli. nije toliko loše za sad.
Ja danas u tri ustao, šta ima veze.LBJ MVP je napisao/la: hem ću nahebat za limit hem ću nahebat što ujtru do 2 neću ustat
Evo vodimoSexmachineboy je napisao/la:Ja danas u tri ustao, šta ima veze.LBJ MVP je napisao/la: hem ću nahebat za limit hem ću nahebat što ujtru do 2 neću ustat
Prosjek na raspustu mi je negdje oko pola 3.
mashino san antonio se uozbiljioSexmachineboy je napisao/la:Ja danas u tri ustao, šta ima veze.LBJ MVP je napisao/la: hem ću nahebat za limit hem ću nahebat što ujtru do 2 neću ustat
Prosjek na raspustu mi je negdje oko pola 3.
Za ljetni me ništa i ne pitaj, tad fejs radi maximalno noću.LBJ MVP je napisao/la: Evo vodimo![]()
Meni na ljetnom bio 2 na ovom zasad sam dobar pola 1
Lahko je Rondu pored onakvih igrača.alfarouqaminu je napisao/la: mashino san antonio se uozbiljio
rondo vec 8 asis
rondo is crazyyyLBJ MVP je napisao/la:Šta Rondo uradi Hillu![]()
Dobro je sve dok Big Baby uzima one šuteve
Pravi navijaci pisu cijele recenice na istome jezikuD1n0 je napisao/la:Pravi navijaci gledaju cijelu tekmu!!
Ja sam gledao sve tekme u 2006 NBA finals!
Da to je istina ako te ne hebe limitD1n0 je napisao/la:Pravi navijaci gledaju cijelu tekmu!!
Ja sam gledao sve tekme u 2006 NBA finals!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.