FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlicna vijest. Hvala Bogu pa nije doso, mahalski igrac koji nema sanse da igra kod nas u prvih 11, a i klupa bi mu upitna bila.
Hajde doce neko drugi. Ocigledno hoce da igra za Selju ili da ode vani. A i drugi portali pisu da se u pocetku dogovorio s nama, ali da se ipak predomislio.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- Kockoglavi
- Kontakt:
Hirošu ugovor istice u junu, Mušija se sa Ćelavcem skoro sve dogovorio a na njemu je ostalo da dogovori licne uslove, poslali mu dvije ponude i obadvije
odbio i na tome je ostalo, ima naš forumaš koji može i da potvrdi da mu je Ćelavac predložio i da on izađe sa ponudom, zato od sinoc i prcam
indirektno kone na temu oko Hiroša, ko je skontao, skontao je
Zahvaljujuci Badžaku koji je to sve ispratio mi smo aktuelni, momak ima veliku želju da kao Željovac dođe i da zaigra za tim koji mu je u srcu i za
kojeg navija odmalena, a koliko je to bitno u odlučivanju dokazao je i Ramovic koji je odbio mnogo bolje finansijske ponude
Posudba igraca koji konkuriraju za nas prvi tim i eventualno nesto razumno da se plati bi moglo uroditi plodom, jer je svakako slobodan igrac za cetiri
mjeseca i to i sam Mušija zna
Evo kone vec pucaju od muke, nakon Ramovica i Hiroš ih odbio, što svakako nije mala stvar ako obadvojica dođu kod nas
Kakva bolest
odbio i na tome je ostalo, ima naš forumaš koji može i da potvrdi da mu je Ćelavac predložio i da on izađe sa ponudom, zato od sinoc i prcam
Zahvaljujuci Badžaku koji je to sve ispratio mi smo aktuelni, momak ima veliku želju da kao Željovac dođe i da zaigra za tim koji mu je u srcu i za
kojeg navija odmalena, a koliko je to bitno u odlučivanju dokazao je i Ramovic koji je odbio mnogo bolje finansijske ponude
Posudba igraca koji konkuriraju za nas prvi tim i eventualno nesto razumno da se plati bi moglo uroditi plodom, jer je svakako slobodan igrac za cetiri
Evo kone vec pucaju od muke, nakon Ramovica i Hiroš ih odbio, što svakako nije mala stvar ako obadvojica dođu kod nas
Kakva bolest
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Cericev pusikurac, ne znam sta se opterecujes. Hajca raju, pa onda misle navijaci da smo mi fakat s Ramovicem u kontaktu biliKockoglavi je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:40Hirošu ugovor istice u junu, Mušija se sa Ćelavcem skoro sve dogovorio a na njemu je ostalo da dogovori licne uslove, poslali mu dvije ponude i obadvije
Kakva bolest

Vidis i kad se registrovao, sve ti je jasno

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Klub se povukao iz pregovora zbog pritiska Hordi (i neka su). Kakav crni Hiros i odbijanje, ovo spasava obraz placanjem clanka na ovom “portalu”.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
f0rest1946 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:46Sta nam je sa Handzicem Denci?Denchi je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:42a ja, ja zaboravio kolko smo morali taktiku objasnjavat Benki, Jajalu, Delacu...ne mozes tek tako na teren kralju kad polozis polulijevo vol.1, 2 i 4 tek onda mozes minute dobivatNisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2021, 18:39
Pa to sigurno jeste, ali takticki nije pripremljen u Sarajevu, na to sam mislio. Imat ce 4-5 treninga sa ekipom, malo da bi se upoznao na pravi nacin. A i premalo da se neka taktika koja se spremala sa Borisom, promjeni. Tako da mislim da ce Mesanovic sa klupe kao joker uci.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti rece trener prezadovoljan s njim i da nece dovoditi pojacanja jer imaju njega![]()
Skontao Vinko i 2 napadaca nam trebaju tj. Handzic ce biti 3ca opcija
Handzic je kod Vinka prva opcija, a posrecilo se ovim novima da se momak povrijedio pa neko mora igrati..A slazem se sa Denchiem trebali su ga prodati kad su vec imali ponuda.Brzo ce ljeto i ode on svakako !
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ma citam i crkoh od smijehaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:42Cericev pusikurac, ne znam sta se opterecujes. Hajca raju, pa onda misle navijaci da smo mi fakat s Ramovicem u kontaktu biliKockoglavi je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:40Hirošu ugovor istice u junu, Mušija se sa Ćelavcem skoro sve dogovorio a na njemu je ostalo da dogovori licne uslove, poslali mu dvije ponude i obadvije
Kakva bolest![]()
Vidis i kad se registrovao, sve ti je jasno![]()
Samo titulu uzeti i sahraniti ih majku im uhljupsku yebem
- Kockoglavi
- Kontakt:
Al gdje nadjose da nas je Ramovic odbio
Ja kad sam govorio neki dan za Hirosa da lik nije taj kapacitet i da nije kao Figo profesionalac koji bi podjednako dobro igrao i za jedne i za druge. Neki suplju poceli prosipati o parama bacanju na glavu , dokazivanju za pare . Nije sve u šoldima. Stavite se u situaciju da ste ludi od malih nogu za FKS i trebate potpisati za Zelju. Drugacije je to kad neki igraci iz drugih gradova igraju za oba kluba. Izmedju ostalog nikakav igrac . I drago mi je da nas je zaobisao.
Kada sam saznao da nas je Hiros odbio
Pusti to, niko nije vrsio pritisak. Odbio, odbio, nema veze, idemo dalje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Dino Hasanovic protiv Levskog na ogradi proveo 90 minuta, pa potpise tamo. Nema to veze, nije zadovoljan uslovima i nema problema, ostani u MDK i eto.Gomis99 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:50Ja kad sam govorio neki dan za Hirosa da lik nije taj kapacitet i da nije kao Figo profesionalac koji bi podjednako dobro igrao i za jedne i za druge. Neki suplju poceli prosipati o parama bacanju na glavu , dokazivanju za pare . Nije sve u šoldima. Stavite se u situaciju da ste ludi od malih nogu za FKS i trebate potpisati za Zelju. Drugacije je to kad neki igraci iz drugih gradova igraju za oba kluba. Izmedju ostalog nikakav igrac . I drago mi je da nas je zaobisao.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
E čuj Ramović nas odbio,pa yebo vam on majku,onakav invalid može samo gurbetima biti pojačanje ni Mušija ga nije htio a bacili šuplju za Borac samo da se ciganija hajca
Hvala Bogu sto dalje plava vanago koji mu je k trebalo da mu nudi bilo sta uhljupu narkomanskom cuj Hiros lik sa 24 god najozbiljniji klub mMladost i to jedna ozbiljna polusezona nosi ga u 3 pm
Ovo mu je bila sansa zivota. Bolje za nas sto nine dosao na osnovu 3 dobre utakmice dize mu se cijena nigdje veze.
pa nemojte tako, vidite, mi ustvari pucamo od muke sto nas je veliki Hiros odbio, a Ramovica ne smijem ni da spomenem
tacno su veci mitomani od istocnih komsija

Pyro is not a crime !
Ma njemu fali puno za ozbiljnog igrača. Najgora stvar je kad komentatori utakmica kreiraju mišljenje o igračima. Dosta puta sam se susretao sa tim ovde na forumu; ti vidiš šta on govori da je pokupio od Bahe ili tako nekog drugog komentatora sa Sportkluba ili slično a Baha baš i izgleda k'o da je sa Dadom Pršom činio udarni dvojac ekipe iz Monaca.
Malom fali igra sa loptom, malom fali igra bez lopte. To što on na guzove nabije igrača pa se okrene oko sebe nije nikakva tehnika. Tehnika se ogleda u mekoći prijema i slanja pasova razne udaljenosti. Granit Xhaka je jedan od najkritikovanijih igrača na svijetu ali ima vrhunsku tehniku; njegove lopte su obvladljive i njegov prijem je dovoljno dobar da obvlada loptu i to sve može raditi na tri metra ili na pedeset metara; potpuno je svejedno.
Da ne pričamo o tome da on ne zna da trči. Pitanje je da li bi njegove noge mogle izdržati neki veći i jači tempo. Može biti jedna od zvijezda bh fudbala, nikad na nivou ovog Sarajeva, i to mu je najveći domet. Gdje god vani da ode sledeći klub bi mu bio transfer nazad u BHPL.
Generalno mi je kod ovog igrača sve pogrešno i mene je iznenadilo da je Emir uopće zainteresovan za njega.
Ima u Mladosti igrač koji nije loš al' dalo bi ga se unaprijediti u mnogo boljeg čak i u igrača kalibra gorespomenutog Dade Prše ako bi se radilo sa njim. Zna se o kome je riječ.
Malom fali igra sa loptom, malom fali igra bez lopte. To što on na guzove nabije igrača pa se okrene oko sebe nije nikakva tehnika. Tehnika se ogleda u mekoći prijema i slanja pasova razne udaljenosti. Granit Xhaka je jedan od najkritikovanijih igrača na svijetu ali ima vrhunsku tehniku; njegove lopte su obvladljive i njegov prijem je dovoljno dobar da obvlada loptu i to sve može raditi na tri metra ili na pedeset metara; potpuno je svejedno.
Da ne pričamo o tome da on ne zna da trči. Pitanje je da li bi njegove noge mogle izdržati neki veći i jači tempo. Može biti jedna od zvijezda bh fudbala, nikad na nivou ovog Sarajeva, i to mu je najveći domet. Gdje god vani da ode sledeći klub bi mu bio transfer nazad u BHPL.
Generalno mi je kod ovog igrača sve pogrešno i mene je iznenadilo da je Emir uopće zainteresovan za njega.
Ima u Mladosti igrač koji nije loš al' dalo bi ga se unaprijediti u mnogo boljeg čak i u igrača kalibra gorespomenutog Dade Prše ako bi se radilo sa njim. Zna se o kome je riječ.
Dobro. Tako je kako ti kazes.Napapijri je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:55Dino Hasanovic protiv Levskog na ogradi proveo 90 minuta, pa potpise tamo. Nema to veze, nije zadovoljan uslovima i nema problema, ostani u MDK i eto.Gomis99 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:50Ja kad sam govorio neki dan za Hirosa da lik nije taj kapacitet i da nije kao Figo profesionalac koji bi podjednako dobro igrao i za jedne i za druge. Neki suplju poceli prosipati o parama bacanju na glavu , dokazivanju za pare . Nije sve u šoldima. Stavite se u situaciju da ste ludi od malih nogu za FKS i trebate potpisati za Zelju. Drugacije je to kad neki igraci iz drugih gradova igraju za oba kluba. Izmedju ostalog nikakav igrac . I drago mi je da nas je zaobisao.

Ma hajde. Sta ima veze imamo raznih varijanti na krilu. Nije doso odbio nas neka je. Nebi me ni cudilo da sada hadzija dovede jos boljeg igraca...sto neko gore kaze imao je sansu koja se samo jednom nudi. Da se probije do inostranog transfera, nije prihvatio , nek ide u zeljanu onda dzaba igrati.. a mi cemo ako bog da odbraniti titulu i ako bog da kup osvojit.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, nedimmmm1337, SamoDaKazeem, Vrhbosnian i 64 gosta.