Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Znaci hiros
Jos uvijek nam nisi rekao placa li Del Boy u £ ili u sendvicima
A za Hiross nemamo para
Crvena zvezda odustala od dovođenja fudbalera Sarajeva, razlog nije visina obeštećenja
Međutim, MONDO saznaje da Vladan Kovačević zaista jeste bio ranije na radaru Crvene zvezde, ali je procijenjeno da ''nema dovoljan kvalitet da bi mogao da naslijedi Milana Borjana''.
Kontaktirali smo Nenada Bjelicu, trenera Osječana i tražili kratki komentar za eventualni transfer Miličevića i dobili smo vrlo jasan odgovor.
"Mi u ovom trenutku ne tražimo odbrambenog igrača", kratko je ovaj odlični stručnjak rekao za SportSport.ba.
a ni plata nemamo jeldeSSR je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:14Crvena zvezda odustala od dovođenja fudbalera Sarajeva, razlog nije visina obeštećenja
Međutim, MONDO saznaje da Vladan Kovačević zaista jeste bio ranije na radaru Crvene zvezde, ali je procijenjeno da ''nema dovoljan kvalitet da bi mogao da naslijedi Milana Borjana''.Kontaktirali smo Nenada Bjelicu, trenera Osječana i tražili kratki komentar za eventualni transfer Miličevića i dobili smo vrlo jasan odgovor.
"Mi u ovom trenutku ne tražimo odbrambenog igrača", kratko je ovaj odlični stručnjak rekao za SportSport.ba.![]()
Haj se prvo odluci sta ces ismijavati, to sto nam idu igraci il sto ne idu?SSR je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:14Crvena zvezda odustala od dovođenja fudbalera Sarajeva, razlog nije visina obeštećenja
Međutim, MONDO saznaje da Vladan Kovačević zaista jeste bio ranije na radaru Crvene zvezde, ali je procijenjeno da ''nema dovoljan kvalitet da bi mogao da naslijedi Milana Borjana''.Kontaktirali smo Nenada Bjelicu, trenera Osječana i tražili kratki komentar za eventualni transfer Miličevića i dobili smo vrlo jasan odgovor.
"Mi u ovom trenutku ne tražimo odbrambenog igrača", kratko je ovaj odlični stručnjak rekao za SportSport.ba.![]()
Poenta svega, Hiroš vas popišaoKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:11Kao što sam već rekao, više bih volio gledati našu djecu da igraju nego Amera Hiroša, koji ruku na srce nije loš igrač. Sad je sve do nas, da li ćemo našu omladinu slati po Sandžaku, Tuzli itd. ili ćemo ih promovisati i koristiti u našem klubu. Ne sumnjam da ljudi u Upravi znaju težinu ovog što se sad desilo i da smo se ponizili zbog jednog malenog Hiroša.
Cekaj, ti mislis da mi to vidimo kao ponizenje? Al fakat?SSR je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:33Poenta svega, Hiroš vas popišaoKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:11Kao što sam već rekao, više bih volio gledati našu djecu da igraju nego Amera Hiroša, koji ruku na srce nije loš igrač. Sad je sve do nas, da li ćemo našu omladinu slati po Sandžaku, Tuzli itd. ili ćemo ih promovisati i koristiti u našem klubu. Ne sumnjam da ljudi u Upravi znaju težinu ovog što se sad desilo i da smo se ponizili zbog jednog malenog Hiroša.
Da ima realnih Hordaša pa priznaju da su poniženi![]()
Jel mu to .... prijetio da ne smije potpisati?
Pantelija je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:39Cekaj, ti mislis da mi to vidimo kao ponizenje? Al fakat?SSR je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:33Poenta svega, Hiroš vas popišaoKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:11Kao što sam već rekao, više bih volio gledati našu djecu da igraju nego Amera Hiroša, koji ruku na srce nije loš igrač. Sad je sve do nas, da li ćemo našu omladinu slati po Sandžaku, Tuzli itd. ili ćemo ih promovisati i koristiti u našem klubu. Ne sumnjam da ljudi u Upravi znaju težinu ovog što se sad desilo i da smo se ponizili zbog jednog malenog Hiroša.
Nakon 3 pokala u dvije godine i ako Bog da jos dva za koji mjesec? Haj se malo saberi ili da te pošaljemo kod AElme malo da se skloniš
E čuj da te ponizi igrač kojem je najveći domet nargila i MDK,pa nas nije ponizio Hajrović i Ibišević koji su odbili doći a da nas ova trulja ponizi,baš je jadno navijati za želju i ovakve stvari slaviti dok ti gradski rival uzima titule i sere ti se na 100 godina klubaSSR je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:33Poenta svega, Hiroš vas popišaoKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:11Kao što sam već rekao, više bih volio gledati našu djecu da igraju nego Amera Hiroša, koji ruku na srce nije loš igrač. Sad je sve do nas, da li ćemo našu omladinu slati po Sandžaku, Tuzli itd. ili ćemo ih promovisati i koristiti u našem klubu. Ne sumnjam da ljudi u Upravi znaju težinu ovog što se sad desilo i da smo se ponizili zbog jednog malenog Hiroša.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.