Kup Bosne i Hercegovine 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2020/21
sve pogodiSky9 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 00:35Uvaženi forumaš tuzlac već zna parove, uz vrlo jasno objašnjenje:tuzlac je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:55Ne njih oni su se naoštrili.Zvijezda09 , to je naš bratski klub.
Buturović ide u Banju Luku.Borac je nešto ozaifio.(oslabio)
Znaš da i mi sada "konja za trku imamo".(N/FSBIH)
Ne može se s Tuzlom više brisat patos.U prevodu gurni je Zrinjskom.
SARAJEVO ĆE ŠKUTAMA U GOSTE (ŠIROKI ILI ZRINJSKI) ,DA IH POGURA ,JER SIGURNI SU U TITULU.
ŽELJO ISTO U GOSTE ŠKUTAMA, PA ĆE ONI PREBITI KROZ LIGU.
borac - klis
zri/šir - sar/želj
z09 - ssh
Živi bili pa vidjeli![]()

NOT
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dobro se potrefilo,niko nema sigurno da kazes da ce proci,cak i ovi drugoligasi se sastavili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Šta je sa ovim Klisom ? Ovo je drugi put u kratkom periodu da dolaze do 1/4 Kupa BiH, amaterska ekipa koja igra drugu federalnu. Respekt. 

it's football day
Široki - Borac, oba tima kojima kup BiH ne treba jer BiH nije njihova drzava, znaci dalje ide Borac.
Mjau !
Idemo malo sutra.
Nama je Hercegovina izlet, u negativnom smislu.
Nama je Hercegovina izlet, u negativnom smislu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Idemo ovo proci ko plitak potok.
Melji R'ajvo!

Melji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Sky9 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 12:31sve pogodiSky9 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 00:35Uvaženi forumaš tuzlac već zna parove, uz vrlo jasno objašnjenje:tuzlac je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:55Ne njih oni su se naoštrili.Zvijezda09 , to je naš bratski klub.
Buturović ide u Banju Luku.Borac je nešto ozaifio.(oslabio)
Znaš da i mi sada "konja za trku imamo".(N/FSBIH)
Ne može se s Tuzlom više brisat patos.U prevodu gurni je Zrinjskom.
SARAJEVO ĆE ŠKUTAMA U GOSTE (ŠIROKI ILI ZRINJSKI) ,DA IH POGURA ,JER SIGURNI SU U TITULU.
ŽELJO ISTO U GOSTE ŠKUTAMA, PA ĆE ONI PREBITI KROZ LIGU.
borac - klis
zri/šir - sar/želj
z09 - ssh
Živi bili pa vidjeli![]()
NOT

Strucnjak lvl pro

-
- Kontakt:
Nevidjeh protiv koga igra stara babetina od sto ljeta

Tuzla City / Sloga Simin Han
Masiraj si bradavice i u transu viči:elvirbaljic je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:53Nevidjeh protiv koga igra stara babetina od sto ljetaili je borba za opstanak vaznija od kupa ?
Aza Aza Aza, i tako sve do vrhunca

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Jos uvije placete za ,,Azom,, tako da nemogu navijaci raspalog gorkog na tu temu pisu i pametuju.Sky9 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:56Masiraj si bradavice i u transu viči:elvirbaljic je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:53Nevidjeh protiv koga igra stara babetina od sto ljetaili je borba za opstanak vaznija od kupa ?
Aza Aza Aza, i tako sve do vrhunca![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
- feniksptica
- Kontakt:
Kad se sjeetim Siminog Hana i kluba prije 15ak godina. najgori mesari u zadnjoj ligi BiH...Na gostovanje u SH isli samo najhrabriji
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
balja, wannabe provokator, u fazonu: Ti voliš njuuu, a tebe jaaaelvirbaljic je napisao/la: ↑23 feb 2021, 15:05Jos uvije placete za ,,Azom,, tako da nemogu navijaci raspalog gorkog na tu temu pisu i pametuju.Sky9 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:56Masiraj si bradavice i u transu viči:elvirbaljic je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:53
Nevidjeh protiv koga igra stara babetina od sto ljetaili je borba za opstanak vaznija od kupa ?
Aza Aza Aza, i tako sve do vrhunca![]()

"Kao dijete volio sam fudbal, navijao sam za Slobodu. Kod nas u selu su dječaci navijali uglavnom za Zvezdu i Partizan, rijetko ko za Željezničar ili Sarajevo, a za Slobodu skroz malo. Ja sam bio Slobodaš, otac rahmetli je navijao za Slobodu. To je klub koji volim, kojem sam poklonio mnogo, kako ljubavi tako i energije. Ne znam koliko će to ljudi prepoznati, ali nije ni bitno. Meni je bitno da sam kao čovjek u trenutku kada je Slobodi bilo potrebno, a ja imao mogućnost, pomogao. Mislim da i danas ono što Sloboda jeste u jednu ruku vuče onaj moj period jer sam digao visoko ljestvicu i bilo bi nerealno da svi koji vode brigu o Slobodi sada je spuštaju. Mislim da ovi novi momci koji su došli na čelo kluba rade prave stvari."
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sisoje samo sto je usao u savez a vec poceo mutne radnje. Odma tuzli nastimao najlakseg protivnika
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Izgleda da je poželio opet željkana iskarati.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Srijeda, 1/4 finala Kupa BiH:
14h Tuz-Želj (Sivac)
14h Klis-Z09 (Bandić)
16h Šir-Bor (Mulahasanović) - ASBiH
18.30h Sar-Zri (Njegomirović) - ASBiH
14h Tuz-Želj (Sivac)
14h Klis-Z09 (Bandić)
16h Šir-Bor (Mulahasanović) - ASBiH
18.30h Sar-Zri (Njegomirović) - ASBiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.