zeljeznicar
derbi
derbi
Siroki Brijeg

Velez je odbio kup druze, velikan je to
Hajde ba isfurana prica nemaju neki evropski giganti svoj vec na gradskom igraju normalna pojava nije vam valjda to jedini nacin da se sprdate? Pojma nemam sto se i nasi navijaci pale ko ga hebe nek propadne gradski stadio ja marke sad nebi ulozio cekao bi drzavu i grad da ga naprave jer to su nase pare koje mi dajemo. Doce sigurno vrijeme kad ce im odgovarat da ne stoji ondje oronuli stadion i tad ce pokusat da mi ulazemo u isti sa njima ali...nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:34Nakon sto nisu uspjeli da skupe sadaku od 1KM na Ferhadiji za kupovinu Koseva, pozvali su u pomoc Olimpik da prepolove troskove. Maleno si sarajevo, maleno.
Oni priznaju samo Kup Marsala Tita
Stvarno ovaj SSR nije normalan. Pratim ga duzi period, slican je dosta onom konobaru dokoljenku sto mu je amar metao samo sto ovaj izgleda sa masnicom ima spolne snosaje. Ne hebe ga niko na njegovoj temi pa dosao sampiona da zeza.
- Adis Jahovic, za vrijeme boravka u FKS.“Sjećam se da je jedne prilike predsjednik kluba izašao u javnost da smo dobili sve plate, a mi ustvari – ništa. Na kraju smo se zezali na taj račin. Govorili smo kako se hranimo u pekarama, da jedemo kifle sa viršlom, pa do toga da živimo pod svijećama. Ipak, plata nije bilo, samim tim ni novca za struju. Na kraju mi je Maksumić savjetovao da idem u Švicarsku, bio je plan da igram u tamošnjoj 6. ligi, čisto da dobijem papire, ali sudbina je htjela da me tada zapazi trener Wila i od tada je krenulo. Igrama u drugom rangu izborio sam se za poziv Zuricha, onda su uslijedile epizode u Ukrajini, Hrvatskoj, Rusiji…”
Tako je. Tacno 10 godina kasnite za nama. Sto se nama desavalo prije 10 godina, vama se sada desava.BeHighirly je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:46- Adis Jahovic, za vrijeme boravka u FKS.“Sjećam se da je jedne prilike predsjednik kluba izašao u javnost da smo dobili sve plate, a mi ustvari – ništa. Na kraju smo se zezali na taj račin. Govorili smo kako se hranimo u pekarama, da jedemo kifle sa viršlom, pa do toga da živimo pod svijećama. Ipak, plata nije bilo, samim tim ni novca za struju. Na kraju mi je Maksumić savjetovao da idem u Švicarsku, bio je plan da igram u tamošnjoj 6. ligi, čisto da dobijem papire, ali sudbina je htjela da me tada zapazi trener Wila i od tada je krenulo. Igrama u drugom rangu izborio sam se za poziv Zuricha, onda su uslijedile epizode u Ukrajini, Hrvatskoj, Rusiji…”
Vi se nama smijete dok smo u financijskoj krizi za vrijeme pandemije, a vi prije 10 godina bez korone, bez iceg ni za kifle niste imali![]()
Nego s kim ste u kupu?nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:34Nakon sto nisu uspjeli da skupe sadaku od 1KM na Ferhadiji za kupovinu Koseva, pozvali su u pomoc Olimpik da prepolove troskove. Maleno si sarajevo, maleno.
A nema veze sto sad nema publike, karata, i ostalih financijskih sredstava od kojih zivi 80% lige? Svaki fudbalski klub je osjetio ovu krizu, kako u BiH, tako i u svijetu. Vidio si minus kod Barcelone.OsmaDolazi je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:48Tako je. Tacno 10 godina kasnite za nama. Sto se nama desavalo prije 10 godina, vama se sada desava.BeHighirly je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:46- Adis Jahovic, za vrijeme boravka u FKS.“Sjećam se da je jedne prilike predsjednik kluba izašao u javnost da smo dobili sve plate, a mi ustvari – ništa. Na kraju smo se zezali na taj račin. Govorili smo kako se hranimo u pekarama, da jedemo kifle sa viršlom, pa do toga da živimo pod svijećama. Ipak, plata nije bilo, samim tim ni novca za struju. Na kraju mi je Maksumić savjetovao da idem u Švicarsku, bio je plan da igram u tamošnjoj 6. ligi, čisto da dobijem papire, ali sudbina je htjela da me tada zapazi trener Wila i od tada je krenulo. Igrama u drugom rangu izborio sam se za poziv Zuricha, onda su uslijedile epizode u Ukrajini, Hrvatskoj, Rusiji…”
Vi se nama smijete dok smo u financijskoj krizi za vrijeme pandemije, a vi prije 10 godina bez korone, bez iceg ni za kifle niste imali![]()
Sve si upravu.
Vi ste i tad u dugovima bili a ne zbog koroneBeHighirly je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:46- Adis Jahovic, za vrijeme boravka u FKS.“Sjećam se da je jedne prilike predsjednik kluba izašao u javnost da smo dobili sve plate, a mi ustvari – ništa. Na kraju smo se zezali na taj račin. Govorili smo kako se hranimo u pekarama, da jedemo kifle sa viršlom, pa do toga da živimo pod svijećama. Ipak, plata nije bilo, samim tim ni novca za struju. Na kraju mi je Maksumić savjetovao da idem u Švicarsku, bio je plan da igram u tamošnjoj 6. ligi, čisto da dobijem papire, ali sudbina je htjela da me tada zapazi trener Wila i od tada je krenulo. Igrama u drugom rangu izborio sam se za poziv Zuricha, onda su uslijedile epizode u Ukrajini, Hrvatskoj, Rusiji…”
Nemoj sad da tražim onog crnca što je izjavio da od gladi nisu mogli trenirati u želji a nije bila pandemijaBeHighirly je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:46- Adis Jahovic, za vrijeme boravka u FKS.“Sjećam se da je jedne prilike predsjednik kluba izašao u javnost da smo dobili sve plate, a mi ustvari – ništa. Na kraju smo se zezali na taj račin. Govorili smo kako se hranimo u pekarama, da jedemo kifle sa viršlom, pa do toga da živimo pod svijećama. Ipak, plata nije bilo, samim tim ni novca za struju. Na kraju mi je Maksumić savjetovao da idem u Švicarsku, bio je plan da igram u tamošnjoj 6. ligi, čisto da dobijem papire, ali sudbina je htjela da me tada zapazi trener Wila i od tada je krenulo. Igrama u drugom rangu izborio sam se za poziv Zuricha, onda su uslijedile epizode u Ukrajini, Hrvatskoj, Rusiji…”
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Najprvi, relativizam i 30 gostiju.