Još malo, pa kreće.
Moje neko razmišljanje:
- Mi smo bolji u odnosu na jesen, jer, doveli smo ovog Čelikovića, koliko sam mogao upratiti na onim pripremnim brži je i imabolji pas od Hajdarevića. Štilić će nadam se biti bolji (slabo je ono na jesen bilo), E.Zec će biti ključ, nekako predosjećam. Ako još Ramović potpiše moglo bi biti dobro. Na žalost izgleda da nam igra ovisi od uprave(čitja: love). Ako se tu konsolidujemo, moglo bi biti svašta.
- Sarajevo lošije za 30% u odnosu na jesen- Ključni igrači Rahmanović i Tatar su otišli, a riješili su veliku većinu utakmica. Samo treba pogledati utakmice kad ova dvojica nisu igrali.
- Borac će biti ozbiljan kandidat što zbog kvaliteta, što zbog promjene trenera, što zbog saveza
- Velež je po meni tu negdje, nedostajaće Mulić, ali oni su u nekoj euforiji i Dudić je malo sazreo
- TuzlaC- Najveći plus je Husref. koliko god ge neko ne gotivi što je pitar, ipak treba reći da je za našu ligu ime. Imaju solidnu ekipu za našu ligu, nemaju problem sa finansijama
- Zrinjski je opasna ekipa, još su doveli i dobrog trenera, tako da njih očekujem u borbi za sam vrh
- Široki ima problema finansijskih i mislim da će oni otpasti iz igre za evropu.
Sve u svemu već krajem marta ćemo znati na čemu smo. Nadam se da će zaostatak biti smanjen na maksimalno 3 boda.