Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kenijac se objesio zbog poraza Arsenala
Kenijskoga 29-godišnjeg državljanina policija je u mjestašcu blizu Nairobija pronašla kako beživotno visi obješen na vlastitom balkonu. Na sebi je imao dres Arsenala...
Suleiman Alphonso Omondi bio je strastveni navijač londonskoga nogometnog kluba. Večer uoči smrti proveo je s prijateljima gledajući utakmicu Arsenala i Manchester Uniteda u jednome lokalnom baru.
Informacije o detaljima samoubojstva, koje je uslijedilo nakon Arsenalova ispadanja iz Lige prvaka, objelodanila je nairobijska policija.
Kenijskoga 29-godišnjeg državljanina policija je u mjestašcu blizu Nairobija pronašla kako beživotno visi obješen na vlastitom balkonu. Na sebi je imao dres Arsenala...
Suleiman Alphonso Omondi bio je strastveni navijač londonskoga nogometnog kluba. Večer uoči smrti proveo je s prijateljima gledajući utakmicu Arsenala i Manchester Uniteda u jednome lokalnom baru.
Informacije o detaljima samoubojstva, koje je uslijedilo nakon Arsenalova ispadanja iz Lige prvaka, objelodanila je nairobijska policija.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Jedna odlicna vijest za sve navijace Arsenala:Adebayor je izjavio kako ce ostati 100% u Arsenalu i sljedece godine i tako je demantovao sve spekulacije oko eventualnog transfera...
P.S.Ovaj Kenijac je bas puko...Da je neki lik u Londonu pa uredu ali u Keniji

- Cristiano Ronaldo
- Kontakt:
sto ste se fino proveli na emiratima primili tricu lake sale
Kako ce biti uredu da je i predsjednik kluba nije uredu, a kamoli navijac. Vecina ljudi , pa evo i na ovom forumu, bi dali gotovo sve za neke timove za koje navijaju, a npr. igrachi tipa Ronalda (ili bilo kojeg, ovo je samo primjer) neznaju ni da Bosna postoji, a kamoli ti, a vi se ovdje koljete ko je bolji Gerrard ili Ronaldo i tako to... I svi to znaju, ali dzaba, nikad se to nece promjeniti...adnan24 je napisao/la:Jedna odlicna vijest za sve navijace Arsenala:Adebayor je izjavio kako ce ostati 100% u Arsenalu i sljedece godine i tako je demantovao sve spekulacije oko eventualnog transfera...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Genghis je napisao/la: Kako ce biti uredu da je i predsjednik kluba nije uredu, a kamoli navijac. Vecina ljudi , pa evo i na ovom forumu, bi dali gotovo sve za neke timove za koje navijaju, a npr. igrachi tipa Ronalda (ili bilo kojeg, ovo je samo primjer) neznaju ni da Bosna postoji, a kamoli ti, a vi se ovdje koljete ko je bolji Gerrard ili Ronaldo i tako to... I svi to znaju, ali dzaba, nikad se to nece promjeniti...
E vidis ja ne gledam to bas kao ti...Kada gledam utakmicu to mi je 90 minuta opustanja i jedino tada pobjegnem malo od nase glupe stvarnosti...i jos ako igrac kojeg ja volim da neki gol meni ce to popraviti dan ili barem raspolozenje...a to da li on zna gdje je Bosna ili ne...svejedno...Ne kazem da je ovaj Kenijac pravilno postupio ali ipak ne desava se to cesto...
Da, i ja to radim svjesno, ali neznam koliko je to uredu. Svjesno sebe "nabrijavam" nekim patriotizmom i ljubavlju prema recimo repki, i onda jednostavno ti to pocinje jedan od mehanizama zivota... To da cekas tekmu makar ona bila za 2-3 mjeseca i makar bila prijateljska, ti stalno razmisljas o njoj iako znas da nema nikakve dobiti od toga...Ali eto morash sebi naci neke pokretace, a jedan od njih za mnoge je sport...adnan24 je napisao/la:Genghis je napisao/la: Kako ce biti uredu da je i predsjednik kluba nije uredu, a kamoli navijac. Vecina ljudi , pa evo i na ovom forumu, bi dali gotovo sve za neke timove za koje navijaju, a npr. igrachi tipa Ronalda (ili bilo kojeg, ovo je samo primjer) neznaju ni da Bosna postoji, a kamoli ti, a vi se ovdje koljete ko je bolji Gerrard ili Ronaldo i tako to... I svi to znaju, ali dzaba, nikad se to nece promjeniti...
E vidis ja ne gledam to bas kao ti...Kada gledam utakmicu to mi je 90 minuta opustanja i jedino tada pobjegnem malo od nase glupe stvarnosti...i jos ako igrac kojeg ja volim da neki gol meni ce to popraviti dan ili barem raspolozenje...a to da li on zna gdje je Bosna ili ne...svejedno...Ne kazem da je ovaj Kenijac pravilno postupio ali ipak ne desava se to cesto...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
- ]CHELSEA|4|ever[
- Kontakt:
Da ja azem svoje misljenje o Arsenalu, da je ostao Henry ljudi bi HARALI ENGLESKOM , a mozda i LP
-----------------------------------------IMPOSSIBLE IS NOTHING---------------------------------------
ima li ista novo ,planirali venger dovesti jos kojeg igraca osim vermalena. ja mislim da mu je potreban jedan desni bocni, onaj sanja mi je tanak bio prosle sezone kad se vratio poslije povrede.
niccolo je napisao/la:ima li ista novo ,planirali venger dovesti jos kojeg igraca osim vermalena. ja mislim da mu je potreban jedan desni bocni, onaj sanja mi je tanak bio prosle sezone kad se vratio poslije povrede.
Nema nikakvih novosti...
P.S. Sagna je po meni jedan od boljih desnih bekova...stvarno ne vidim ko bi mogao doci bolji od njega...
pa prije povrede je bio prejak, ali kad se vratio nakon povrede primijetio sam da je slampav sto se tice defanzive, ne znam mozda je to samo povreda ostavila traga, vidjet cemo sljedece sezone.
Eov u koliko se Adebayor ipak odlući da ode iz Arsenala Wenger je našao zamjenu za njega:
Arsene Wenger is confident Emmanuel Adebayor will remain at Arsenal, but revealed he would consider Bordeaux striker Marouane Chamakh as a possible replacement.
The future of Togo striker Adebayor is yet to be resolved one way or another - with AC Milan continuing their interest following a public pursuit last summer before the 25-year-old agreed a new deal to stay at the Emirates Stadium.
Adebayor, however, has made it clear he would be happy to remain and lead the Gunners' challenge for honours despite a difficult season.
Arsene Wenger is confident Emmanuel Adebayor will remain at Arsenal, but revealed he would consider Bordeaux striker Marouane Chamakh as a possible replacement.
Wenger has no desire to sell the striker - who netted 30 goals during the 2007-08 campaign - as he prepares for his squad's return to training next week.
"If he does not want to stay, he will leave, but I think he will be still at Arsenal this season," Wenger told French radio station RMC.
Wenger's only signing so far has been Belgian defender Thomas Vermaelen and looks set to continue his quest to bring in a holding midfielder.
However, should Adebayor move on, the Gunners boss could move for Moroccan international Chamakh.
"Yes, but only in the event of a departure," Wenger said of his interest in Chamakh.
The future of Togo striker Adebayor is yet to be resolved one way or another - with AC Milan continuing their interest following a public pursuit last summer before the 25-year-old agreed a new deal to stay at the Emirates Stadium.
Adebayor, however, has made it clear he would be happy to remain and lead the Gunners' challenge for honours despite a difficult season.
Wenger has no desire to sell the striker - who netted 30 goals during the 2007-08 campaign - as he prepares for his squad's return to training next week.
"If he does not want to stay, he will leave, but I think he will be still at Arsenal this season," Wenger told French radio station RMC.
Wenger's only signing so far has been Belgian defender Thomas Vermaelen and looks set to continue his quest to bring in a holding midfielder.
However, should Adebayor move on, the Gunners boss could move for Moroccan international Chamakh.
"Yes, but only in the event of a departure," Wenger said of his interest in Chamakh.
SAMO ŽELJO
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Eduardo za 4-4-2: Odavno sam oprostio Tayloru
Eduardo, hrvatski nogometni reprezentativac i član Arsenala, gostovao je u novom izdanju engleskog nogometnog magazina 4-4-2...
Uglavnom je novinar okrenuo priču i prisjetio se teških trenutaka kroz koje je prolazio Brazilac Eduardo, tijekom prošle kalendarske godine.
U veljači prošle godine 29-godišnji Martin Taylor, nogometaš Birminghama, je brutalno startao na Eduarda, te mu priuštio skoro godinu dana bez natjecateljskog nogometa. Danas je Eduardo ponovno potpuno spreman za nogomet, a za 4-4-2 je podsjetio je li se Taylor ikada ispričao za taj start ili nije.
- Rekao sam mnogo puta da je Taylor bio u bolnici, ali se ne sjećam jesmo li pričali ili ne. Niti mogu garantirati da sam ga vidio. Naime, u to vrijeme je bila operacija i ne sjećam se ničega, a kamoli njegovog dolaska - rekao je Eduardo i dodao:
- No, znam da je došao sa svojim djetetom u bolnicu, a dijete je na komadiću papira nacrtalo hrvatsku zastavu i poklonilo taj crtež mojoj supruzi. Ona je mislila da je to bio neki od navijača Arsenala, hrvatske reprezentacije ili mene. No, bio je Taylor.
Eduardo je zaključio razgovor još jednom poznatom pričom:
- Nakon svega se Taylor preko maila obratio klubu i meni. Izrazio je veliko zadovoljstvo što ponovno igram nogomet, a ja sam mu, pak, oprostio.
Eduardo, hrvatski nogometni reprezentativac i član Arsenala, gostovao je u novom izdanju engleskog nogometnog magazina 4-4-2...
Uglavnom je novinar okrenuo priču i prisjetio se teških trenutaka kroz koje je prolazio Brazilac Eduardo, tijekom prošle kalendarske godine.
U veljači prošle godine 29-godišnji Martin Taylor, nogometaš Birminghama, je brutalno startao na Eduarda, te mu priuštio skoro godinu dana bez natjecateljskog nogometa. Danas je Eduardo ponovno potpuno spreman za nogomet, a za 4-4-2 je podsjetio je li se Taylor ikada ispričao za taj start ili nije.
- Rekao sam mnogo puta da je Taylor bio u bolnici, ali se ne sjećam jesmo li pričali ili ne. Niti mogu garantirati da sam ga vidio. Naime, u to vrijeme je bila operacija i ne sjećam se ničega, a kamoli njegovog dolaska - rekao je Eduardo i dodao:
- No, znam da je došao sa svojim djetetom u bolnicu, a dijete je na komadiću papira nacrtalo hrvatsku zastavu i poklonilo taj crtež mojoj supruzi. Ona je mislila da je to bio neki od navijača Arsenala, hrvatske reprezentacije ili mene. No, bio je Taylor.
Eduardo je zaključio razgovor još jednom poznatom pričom:
- Nakon svega se Taylor preko maila obratio klubu i meni. Izrazio je veliko zadovoljstvo što ponovno igram nogomet, a ja sam mu, pak, oprostio.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Fiorentina pušta Mela u Arsenal, ali traži Ebouea
Engleski nogometni Premierligaš Arsenal ponovno je zagrizao za Fiorentinina veznjaka Felipea Mela (25)...
Londonski je klub već ranije iskazao zanimanje za nogometaša koji je na nedavnom Kupu konfederacija odigrao sve utakmice za pobjednika natjecanja, Brazil.
Melo je nedavno produljio ugovor s Fiorentinom do 2013. godine i činilo se da ostaje u Toskani sve dok se u priču ponovno nije uključio Arsenal. Prema novom ugovoru Melo, naime, može otići ako netko uplati odštetu u visini 25 milijuna eura.
Fiorentina je priopćila da se toj svoti svojom ponudom zasad približio samo Arsenal, ali klub iz Firenze ima bolju ideju. Talijanski je prvoligaš, naime, spreman pustiti Mela i za manje novca, ali od "topnika" traži bjelokošćanskog braniča Emmanuela Ebouea.
Arsenalov odgovor na ovaj prijedlog još uvijek nije stigao.
Pojedini su talijanski mediji tijekom subote objavljivali da je Melo pristupio Juventusu. Igračev agent, ali i Fiorentina, te su navode opovrgnuli.
arsenal na ovo 100% neće pristati
Engleski nogometni Premierligaš Arsenal ponovno je zagrizao za Fiorentinina veznjaka Felipea Mela (25)...
Londonski je klub već ranije iskazao zanimanje za nogometaša koji je na nedavnom Kupu konfederacija odigrao sve utakmice za pobjednika natjecanja, Brazil.
Melo je nedavno produljio ugovor s Fiorentinom do 2013. godine i činilo se da ostaje u Toskani sve dok se u priču ponovno nije uključio Arsenal. Prema novom ugovoru Melo, naime, može otići ako netko uplati odštetu u visini 25 milijuna eura.
Fiorentina je priopćila da se toj svoti svojom ponudom zasad približio samo Arsenal, ali klub iz Firenze ima bolju ideju. Talijanski je prvoligaš, naime, spreman pustiti Mela i za manje novca, ali od "topnika" traži bjelokošćanskog braniča Emmanuela Ebouea.
Pojedini su talijanski mediji tijekom subote objavljivali da je Melo pristupio Juventusu. Igračev agent, ali i Fiorentina, te su navode opovrgnuli.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja mislim da bi Arsenal ovo trebao prihvatiti, s obzirom da je Eboue bio nezadovoljan i da je zelio otici iz Arsenala. Sto se tice Meloa bio bi pravo pojacanje za Arsenal.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa jel stigla ta vise ponuda za Fabregasa...? 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Harrison je napisao/la:Pa jel stigla ta vise ponuda za Fabregasa...?
nek fabregas lijepo stane u red i on će doći samo polako hehehehe

pao predsjednik u nesvijest kad je stiglaHarrison je napisao/la:Pa jel stigla ta vise ponuda za Fabregasa...?

Napadač Arsenala Robin van Persie sa svojim je klubom potpisao novi, petogodišnji ugovor.
SAMO ŽELJO
na kojoj poziciji tacno igra, jel moguce da je on zamjena za fabregasa, ukoliko ovaj ode u spaniju?Mirza_Hordas je napisao/la:Fiorentina pušta Mela u Arsenal, ali traži Ebouea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.