Ti mozes strucnjace. Daj dokaz jedan da Badzak daje najvise? Ili eto rekla tebi raja, insajderi. Svi sve znate, a od nosa dalje dobaciti ne mozete. Niti je ko pricao ikad sa Badzakom, niti ce pricati. Ima u klubu ko je zaduzen za te stvari i ko ce za klub uciniti sto je najbolje.LjoZee je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:21Daje ih najvise trenutno i ima da se pita najvise sa punim pravom. Ako ko ima i hoce da daje vise od njega bujrum pa neka se pita, ali ga nema trenutno.plavousrcu je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:20Dobro ih daje, mi duzni ko Grcka, a pare se daju ili mozda posudjuju. Amar je tu da stiti interes Zelje, a interes Zelje nije ispunjavati zelje papku koji te prije godinu poslao u pm.
Amar svoje interese ne moze vise zastiti, a ne Zeljine.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobro, navijacu Amara Osima ako sam ja vec ironicno strucnjak.plavousrcu je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:30Ti mozes strucnjace. Daj dokaz jedan da Badzak daje najvise? Ili eto rekla tebi raja, insajderi. Svi sve znate, a od nosa dalje dobaciti ne mozete. Niti je ko pricao ikad sa Badzakom, niti ce pricati. Ima u klubu ko je zaduzen za te stvari i ko ce za klub uciniti sto je najbolje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Zbog ovog Amarovog mahnitanja niko nece ni da radi sa njim. Ako Jaska otjera mozemo komotno kljuc u bravu. Amar je sef struke i tako neka se ponasa. Onaj ko placa taj dogovara uslove.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Zbog ovakvih uvlakaca se i jeste osilio i glumi neko bozanstvo.. Okruzio se zetonima koji mu sole pamet..LjoZee je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:31Dobro, navijacu Amara Osima ako sam ja vec ironicno strucnjak.plavousrcu je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:30Ti mozes strucnjace. Daj dokaz jedan da Badzak daje najvise? Ili eto rekla tebi raja, insajderi. Svi sve znate, a od nosa dalje dobaciti ne mozete. Niti je ko pricao ikad sa Badzakom, niti ce pricati. Ima u klubu ko je zaduzen za te stvari i ko ce za klub uciniti sto je najbolje.
Pročepit će negdje.
Po meni je poštenije da kaže "Neću Ramovića u timu itd", nego što ovo radi, ako su već bili dogovoreni uslovi sa Sinanom
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
To je to. Neka kaze ne treba mi i svi ce to postovati, ali da on nekom odredjuje platu koju ce neko drugi placati i da uslovljava to ne ide nikako.. Nije Zeljo njegov privatluk..
Pročepit će negdje.
- plavousrcu
- Kontakt:
Hahahahaha. Pa citaj sta pises oko moje, vidis da se davis u svojim glupostima. Sta kaze Badzak dogovara plate i on neka dovodi koga hoce. To da preslika Misketa pa da nam ostavi papka iz Gorazda sa 6000, ubojitog lijevog beka Pavica sa 7000, velemajstora iz Banjaluke sa 12000. Prosla vremena, ima ko da brine o Zelji i ta prica Amar i Bazdzak koju gurate ne pije vam vode. Zna Badzak ko treba pricati sa igracima i ko ce stititi interes kluba.LjoZee je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:31Dobro, navijacu Amara Osima.plavousrcu je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:30Ti mozes strucnjace. Daj dokaz jedan da Badzak daje najvise? Ili eto rekla tebi raja, insajderi. Svi sve znate, a od nosa dalje dobaciti ne mozete. Niti je ko pricao ikad sa Badzakom, niti ce pricati. Ima u klubu ko je zaduzen za te stvari i ko ce za klub uciniti sto je najbolje.
Nek se gospoda raspita koje dijelio plate od perioda kad je funkciju preuzeo Badžak od rahm.Džubura da nije možda Amar ili Cerić ili Nihad Selimović možda ?
Zašto se na ljetne pripreme išlo u Livno prošle godine ove godine zimske u Konjicu i Međugorju sigurno zato što je Turska jeftinija od Gardena ?
Ko zna i poznaje Badžaka zna koliki je Željovac i koliko para je samo uložio u opremu za trening,putovanja ekipe,ručak za ekipu na gostovanju,hotel,pripreme !
Da je Bogdom još barem 10 Jasmina ovakvih gdje bi nam kraj bio,ko ga ne poznaje neka ne komentariše da li daje ili ne
Zašto se na ljetne pripreme išlo u Livno prošle godine ove godine zimske u Konjicu i Međugorju sigurno zato što je Turska jeftinija od Gardena ?
Ko zna i poznaje Badžaka zna koliki je Željovac i koliko para je samo uložio u opremu za trening,putovanja ekipe,ručak za ekipu na gostovanju,hotel,pripreme !
Da je Bogdom još barem 10 Jasmina ovakvih gdje bi nam kraj bio,ko ga ne poznaje neka ne komentariše da li daje ili ne
mosa lošmi stićko tit-ula!
Cekaj SSR, kazes da je Badzak sve dogovorio a pored toga pises da Amar ne zeli Ramovica. Pa koji **** su ga recimo 'dogovorili' ako ga sef ne zeli?
-
- Kontakt:
Žao mi je što ti moram reći,ali oni su skupa na večeri sa budućim sponzorom,tako da te ključeve i brave mačku o rep okačiti.MojaMalenkost je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:31Zbog ovog Amarovog mahnitanja niko nece ni da radi sa njim. Ako Jaska otjera mozemo komotno kljuc u bravu. Amar je sef struke i tako neka se ponasa. Onaj ko placa taj dogovara uslove.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Gdje sam rekao da dovodi koga hoce? Zasto se vracas na proslost kad ja nisam nigdje spomenuo bilo koju proslost i Uprave u proslosti? To mene ne zanima. Ja govorim o trenutnoj situaciji i imenima u klubu.plavousrcu je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:36Hahahahaha. Pa citaj sta pises oko moje, vidis da se davis u svojim glupostima. Sta kaze Badzak dogovara plate i on neka dovodi koga hoce. To da preslika Misketa pa da nam ostavi papka iz Gorazda sa 6000, ubojitog lijevog beka Pavica sa 7000, velemajstora iz Banjaluke sa 12000. Prosla vremena, ima ko da brine o Zelji i ta prica Amar i Bazdzak koju gurate ne pije vam vode. Zna Badzak ko treba pricati sa igracima i ko ce stititi interes kluba.
Ja sam samo rekao da ako je ta varijanta da je bilo sve dogovoreno sa Badzakom, a Amar snizio neprihvatljiva. To je onda uradjeno jer ga Amar nece, ali to se kaze otvoreno i direktno i ne ide se dalje. Neces, neces ok.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da je rekao necu ga u timu, ne treba nam pa okej. Super, posteno. Al minirati Badzaka i vec dogovoreno, nema smisla. Cirkus ako je istina
-
- Kontakt:
Pa sta ako su skupa na veceri. To kao nesto znaci. Mozda da i sponzoru zada neki uslov koji on smisli. Ako nastavi da serenda otjerace sve..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Kad budes imao Majstora iz Banjaluke koji te unisti zadnju utakmicu i beka koji ima asistencija i igra na nivou koji je imao Pavic onda se mozes buniti i spominjati ih.plavousrcu je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:36Hahahahaha. Pa citaj sta pises oko moje, vidis da se davis u svojim glupostima. Sta kaze Badzak dogovara plate i on neka dovodi koga hoce. To da preslika Misketa pa da nam ostavi papka iz Gorazda sa 6000, ubojitog lijevog beka Pavica sa 7000, velemajstora iz Banjaluke sa 12000. Prosla vremena, ima ko da brine o Zelji i ta prica Amar i Bazdzak koju gurate ne pije vam vode. Zna Badzak ko treba pricati sa igracima i ko ce stititi interes kluba.LjoZee je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:31Dobro, navijacu Amara Osima.plavousrcu je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:30Ti mozes strucnjace. Daj dokaz jedan da Badzak daje najvise? Ili eto rekla tebi raja, insajderi. Svi sve znate, a od nosa dalje dobaciti ne mozete. Niti je ko pricao ikad sa Badzakom, niti ce pricati. Ima u klubu ko je zaduzen za te stvari i ko ce za klub uciniti sto je najbolje.
Pa tako to ide, dolaze igraci, dolaze sponzori, ide dupla
nemojte srat sve je super. Onda izradila nas pojacanja pljuj igrace, izradili nas sponzori pljuj putare, savez, marsovce. Svi krivi samo poslodavac nije. Deja vu.
Raja jos ne konta da smo djl kao nekad. Opet deja vu. Brate tvoje je da trazis igraca na toj poziciji, dobit ces ponude slobodnih igraca, odaberi jednog i pusti da se zavrsi posao. Nemas ti kao trener sta spustati ponude. Cisto preseravanje.

Raja jos ne konta da smo djl kao nekad. Opet deja vu. Brate tvoje je da trazis igraca na toj poziciji, dobit ces ponude slobodnih igraca, odaberi jednog i pusti da se zavrsi posao. Nemas ti kao trener sta spustati ponude. Cisto preseravanje.
Cuva Bog Zelju svog!
- plavousrcu
- Kontakt:
A kako ti zamisljas da mi funkcionisemo. Jasku de svidja Ikic i sjedne on sa njim da dogovori uslove. Citate li vi sta pisete? Ozbiljno pitam?
- plavousrcu
- Kontakt:
Kralju,ti od 200 postova ns 198 sereš po Želji i Manijacima,providan si.MojaMalenkost je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:40Pa sta ako su skupa na veceri. To kao nesto znaci. Mozda da i sponzoru zada neki uslov koji on smisli. Ako nastavi da serenda otjerace sve..
MIGRANTI iz METROPOLE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Da zavrsimo raspravu. Rekao Amar Badzaku ja zelim Ramovica, hajde dogovori ti s njim, pa kad je on dogovorio onda Amar nazvao Ramovica i rekao mu "slusaj, **** Badzaka, sad sa mnom na razgovor". I onda mu Amar rekao da ne moze 5000, nego ako hoce 1000, samo da naguzi Badzaka.LjoZee je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:39Gdje sam rekao da dovodi koga hoce? Zasto se vracas na proslost kad ja nisam nigdje spomenuo bilo koju proslost i Uprave u proslosti? To mene ne zanima. Ja govorim o trenutnoj situaciji i imenima u klubu.plavousrcu je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:36Hahahahaha. Pa citaj sta pises oko moje, vidis da se davis u svojim glupostima. Sta kaze Badzak dogovara plate i on neka dovodi koga hoce. To da preslika Misketa pa da nam ostavi papka iz Gorazda sa 6000, ubojitog lijevog beka Pavica sa 7000, velemajstora iz Banjaluke sa 12000. Prosla vremena, ima ko da brine o Zelji i ta prica Amar i Bazdzak koju gurate ne pije vam vode. Zna Badzak ko treba pricati sa igracima i ko ce stititi interes kluba.
Ja sam samo rekao da ako je ta varijanta da je bilo sve dogovoreno sa Badzakom, a Amar snizio neprihvatljiva. To je onda uradjeno jer ga Amar nece, ali to se kaze otvoreno i direktno i ne ide se dalje. Neces, neces ok.
Trenutno korisnika/ca: Levin, sebalos, TigerWoods i 46 gostiju.