Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A vidi Ramovica, sto se sredio u Svici.
Način na koji danas percipira željezničar u Britaniji, Zapadnoj Evropi, Aziji ili Africi je puno drugačiji nego prije mog ulaska u ovaj klub
Odbio odbio
U Sarajevu odustali od angažmana Amera Hiroša
Hiroš je, kako saznajemo, postavio zahtjeve koje FK Sarajevo nema namjeru ispuniti.
eno ih izvrcu dzepove kuckaju za duple
Ja fakat veceg baksuza za klubove od ovog Blaževića nisam vidio...sampras je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:56Dugovali im 7 plata, Badžak dao jednu nedavno, danas bio sastanak da probaju još jednu skuckati pred derbi i možda neke crkavice za Sinana i izgleda ništa od crkavice za Sinana, a vjerovatno ni od julske![]()
Ikić i Blažević još uvijek bez radnih dozvola, dužni doprinose, dužni bogu ocu, Erić "povrijeđen"...
I ono ismijava što Hiroš nije dobio što je tražio od Sarajeva, veličaju neku navodno ljubav prema željkanu, a da mu je ponuđeno 3 stoje više, ode ljubav.
Da se razumijemo, drago mi je što uhljup neće kod nas, ali ima njegova ljubav cijenu, kao i sinanova![]()
Dečko voli izazove, obzirom da nije fudbaler mora imati neki hobi.Vanja8 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 19:08Ja fakat veceg baksuza za klubove od ovog Blaževića nisam vidio...sampras je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:56Dugovali im 7 plata, Badžak dao jednu nedavno, danas bio sastanak da probaju još jednu skuckati pred derbi i možda neke crkavice za Sinana i izgleda ništa od crkavice za Sinana, a vjerovatno ni od julske![]()
Ikić i Blažević još uvijek bez radnih dozvola, dužni doprinose, dužni bogu ocu, Erić "povrijeđen"...
I ono ismijava što Hiroš nije dobio što je tražio od Sarajeva, veličaju neku navodno ljubav prema željkanu, a da mu je ponuđeno 3 stoje više, ode ljubav.
Da se razumijemo, drago mi je što uhljup neće kod nas, ali ima njegova ljubav cijenu, kao i sinanova![]()
Lik gdje dodje tom klubu kantonalna ne gine...![]()
Rekao je onaj ssr da im je ova sedmica puna lijepih vijesti samo sto nije rekao, da su vijesti lijepe za ostale bh navijače i ne za njih ssme.
Izj*ba ih SSR danima, sumnjam da je njihov ikako.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 19:15Rekao je onaj ssr da im je ova sedmica puna lijepih vijesti samo sto nije rekao, da su vijesti lijepe za ostale bh navijače i ne za njih ssme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.