FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

svrakino1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la svrakino1921 » 23 feb 2021, 19:31

Citaju vas
Imamo gostiju
Kao kad igramo sa Krupom iz Vrbasa

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 feb 2021, 19:31

UBIPITAR je napisao/la:
23 feb 2021, 19:28
Kralju,pa to su plate za 80+ zaposlenih,jel moguće da moderator ovo napiše,šta ti je?
Ti si te pare dao iz budzeta kluba bilo Brkovicu ili Veselinovicu. Budzet kluba se popunjava i kroz rezultat jer smo fudbalski klub. Ne mozes da nemas rezultate, a da na budzetu se to ne osjeti i da nisi na gubitku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Mamla
Kontakt:

Post Postao/la Mamla » 23 feb 2021, 19:34

svrakino1921 je napisao/la:
23 feb 2021, 19:31
Citaju vas
Imamo gostiju
Kao kad igramo sa Krupom iz Vrbasa
:clap: :urnebes:

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 23 feb 2021, 19:37

LjoZee je napisao/la:
23 feb 2021, 19:25
Cifra od rezultata je cista. Pare od karata su bonus kao i TV prava. Kroz rezultat mogao si uzet milione da si bio prvi u konkurenciji gdje si imao najbolji ili jednak igracki kadar sa Sarajevom, mogao si uzeti milion KM kao Borac ili ovako pola kao mi jer si uzeo samo sto ucestvujes. Rekao sam poslije Haife Amara niti bilo koga ne krivim sto smo odmah ispali, ali krivim sto si imao igracki kadar, Semira u formi kao i vecinu igraca, a uspio si izgubiti prvo mjesto jer smo u jednom trenutku bili prvi. E i tu lezi razlog nase financijske krize. Jednim dijelom uz koronu i nerad.
Brate u vecini se slazem sa tobom, ali za velez nisi u pravu, sjecas li se tekme razmontirali smo ih imali smo 24 suta oni 4 igraci fulali sta se smije i ne smije i sigurno Amar nije kriv za tu tekmu.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

frkt
Kontakt:

Post Postao/la frkt » 23 feb 2021, 19:40

Cekajte ako je ovaj pitari iz inostranstva dobio licencu da igra jer je imao problema sa registracijom jel ko zna onda jel ovaj nas Ikic ista dobio il stoji da mozda otpadne?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 23 feb 2021, 19:40

LjoZee je napisao/la:
Cifra od rezultata je cista. Pare od karata su bonus kao i TV prava. Kroz rezultat mogao si uzet milione da si bio prvi u konkurenciji gdje si imao najbolji ili jednak igracki kadar sa Sarajevom, mogao si uzeti milion KM kao Borac ili ovako pola kao mi jer si uzeo samo sto ucestvujes. Rekao sam poslije Haife Amara niti bilo koga ne krivim sto smo odmah ispali, ali krivim sto si imao igracki kadar, Semira u formi kao i vecinu igraca, a uspio si izgubiti prvo mjesto jer smo u jednom trenutku bili prvi. E i tu lezi razlog nase financijske krize. Jednim dijelom uz koronu i nerad.
Opet ti kazem, saberi i oduzmi sta je ekipa i sa tim drugim mjestom zaradila i potrosila i onda cemo nastaviti. Kazem ekipa, ne svi uposleni. Pare od karata zaradi ekipa svojim dobrim igrama. Ti izletis sa cifrom, bubnes brate i to svalis na ledja ekipi i Amaru. Koliko smo onda izgubili od posljednje titule? Kao da je propisano da mi moramo biti sampioni. To je tvoja racunica, ali samo kad to treba svaliti na ledja Amaru. Isto kao i ovo za Ramu.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 23 feb 2021, 19:41

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
23 feb 2021, 19:37
LjoZee je napisao/la:
Brate u vecini se slazem sa tobom, ali za velez nisi u pravu, sjecas li se tekme razmontirali smo ih imali smo 24 suta oni 4 igraci fulali sta se smije i ne smije i sigurno Amar nije kriv za tu tekmu.
Nije on kriv, ja sam selektovao i dovodio igrače iz sjene

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 23 feb 2021, 19:42

Jednostavno pojedinci na ovom forumu puno sebi daju za pravo.Jos jedan nedostaje,taj isti je nekad banovao ovdje kako mu je k cejf bio.Isti su hinjsku podrsku davali u vrijeme Misketa i nadali se da kiksamo,da kazu "jesam li vam rekao".
Oni znaju koji su to,a i vecina koji su citali forum u tim vremenima.Sad ispadaju veliki Zeljovci pozivaju na jedinstvo i pravdaju svaki nebulozni korak uprave,trenera.
Amara volim kao clana porodice,ali ima sve granice.U vakat je bio najpametniji,pa hajmo o fudbalu,jeio licencu,pa pametovao "**** Voju,Graovca", brm i slicno.
Karma je cudo,i sve to vrati.Naravno rasirenih ruku su primljeni nazad izdajnici tipa Stanica,potpisan tad najveci ugovor sa Zecom koji nije odigrao 3 utakmice u nizu,Jamak,Bogi veze s vezom nema ta transfer politike.Ali kriitika istih navijaca Amara Osima(Zeljeznicara) izostaje.
Stadion,sponzorstva su miseona imenica za nas trenutno,ali nije ni cudo ako ih Amar vodi i nama to NE SMETA.
Da se kojim slucajem desila licenca Misketu.. pa njima su u nizu 7 pobjeda pricali kako se treba igrati/trenirati..
Posteno je reci Ramovic mi ne treba,nego cirkuzat.On niti je kalibar Miletica,Blazevica.Vidjet cemo u sustini a i vidjeli smo kakav je kad je bio u Mladosti.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 23 feb 2021, 19:43

Iskren da vam budem, ja se nekako ljepse osjecam kad je ova negativa. Nisam navikao, citav dan mi srklet kad vidim kako se svi nadaju pobjedi protiv pitara. Koljite se do ponedjeljka ljubi vas brat.
Jos sad kad brat kana uleti sa nekom informacijama tipa “Sinan potpisuje..Amar ga ****...gasimo se do titule aBd braco vjerujte mi”

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 23 feb 2021, 19:44

Kakav ovo belaj imamo s prijavom za strance, haman cemo bez Franeta na pitare ?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 feb 2021, 19:44

23 feb 2021, 19:37
Isto tako mozes reci za onu u Mostaru 3:3, sa Zrinjskim na Grbavici 2:2. Imao ili ne srece rezultat se pika i slabo koga zanima ili se sjeca kako si nesto odigrao sto te kostalo.
plavousrcu je napisao/la:
23 feb 2021, 19:40
Opet ti kazem, saberi i oduzmi sta je ekipa i sa tim drugim mjestom zaradila i potrosila i onda cemo nastaviti. Kazem ekipa, ne svi uposleni. Pare od karata zaradi ekipa svojim dobrim igrama. Ti izletis sa cifrom, bubnes brate i to svalis na ledja ekipi i Amaru. Koliko smo onda izgubili od posljednje titule? Kao da je propisano da mi moramo biti sampioni. To je tvoja racunica, ali samo kad to treba svaliti na ledja Amaru. Isto kao i ovo za Ramu.
Ne svalim ja Amaru samo nista. Sve ovo vrijedi kad god nismo ostvarili rezultat, a nesto smo ulozili vise nego sto smo dobili. Mi rezultat nemamo odavno ni sa Amarom ni bez njega. Pricamo o ovoj situaciji sa Amarom jer je najbliza i ima krivice za sadasnji budzet i krizu. Nije kriza samo zbog toga, ali ima i do toga.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 23 feb 2021, 19:44

MrkiMedo je napisao/la:
23 feb 2021, 19:43
Jos sad kad brat kana uleti sa nekom informacijama tipa “Sinan potpisuje..Amar ga ****...gasimo se do titule aBd braco vjerujte mi”
:rol: :rol: :rol:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 23 feb 2021, 19:50

Ja najviše volim kad smo autsajderi jer tad najbolje odigramo a kad smo optimistični i kad se umislimo brzo padnemo na zemlju sa visine
mosa lošmi stićko tit-ula!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 23 feb 2021, 19:56

Jel se gasimo ili ne? Nikako da skontam
moSa ljoŽe

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 23 feb 2021, 19:59

timpramosavePla je napisao/la:
23 feb 2021, 19:42
Jednostavno pojedinci na ovom forumu puno sebi daju za pravo.Jos jedan nedostaje,taj isti je nekad banovao ovdje kako mu je k cejf bio.Isti su hinjsku podrsku davali u vrijeme Misketa i nadali se da kiksamo,da kazu "jesam li vam rekao".
Oni znaju koji su to,a i vecina koji su citali forum u tim vremenima.Sad ispadaju veliki Zeljovci pozivaju na jedinstvo i pravdaju svaki nebulozni korak uprave,trenera.
Amara volim kao clana porodice,ali ima sve granice.U vakat je bio najpametniji,pa hajmo o fudbalu,jeio licencu,pa pametovao "**** Voju,Graovca", brm i slicno.
Karma je cudo,i sve to vrati.Naravno rasirenih ruku su primljeni nazad izdajnici tipa Stanica,potpisan tad najveci ugovor sa Zecom koji nije odigrao 3 utakmice u nizu,Jamak,Bogi veze s vezom nema ta transfer politike.Ali kriitika istih navijaca Amara Osima(Zeljeznicara) izostaje.
Stadion,sponzorstva su miseona imenica za nas trenutno,ali nije ni cudo ako ih Amar vodi i nama to NE SMETA.
Da se kojim slucajem desila licenca Misketu.. pa njima su u nizu 7 pobjeda pricali kako se treba igrati/trenirati..
Posteno je reci Ramovic mi ne treba,nego cirkuzat.On niti je kalibar Miletica,Blazevica.Vidjet cemo u sustini a i vidjeli smo kakav je kad je bio u Mladosti.
Donekle se slazem sa tobom, nervira me sto se ljudi svadjaju izmedju sebe zbog Amara ja Amara volim i podrzavam i vazda cu ga podrzavat neke stvari koje radi mi nisu jasne i ne slazem se sa njima, Željo je bio i prije Amara bit ce i poslije ali ljudi koji ga na najgnusniji nacin vrijedjaju psuju i slicno i onda kasnije govore Amarovci navijate za Amara i slicno su mi nesto najodvratnije, najuspjesniji nas trener i oni mu psuju majku(zenu od najveceg covjeka u historiji naseg kluba) i slicno ne branim ga slijepo ima stvari koje radi pogresno ali covjek je toliko radosti donio svakom Željovcu i nije zasluzio ovakve uvrede!
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 23 feb 2021, 20:06

lijevapolutka je napisao/la:
23 feb 2021, 19:56
Jel se gasimo ili ne? Nikako da skontam
Citajuci ovo juce smo se ugasili
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 23 feb 2021, 20:07

23 feb 2021, 19:59
timpramosavePla je napisao/la:
23 feb 2021, 19:42
Donekle se slazem sa tobom, nervira me sto se ljudi svadjaju izmedju sebe zbog Amara ja Amara volim i podrzavam i vazda cu ga podrzavat neke stvari koje radi mi nisu jasne i ne slazem se sa njima, Željo je bio i prije Amara bit ce i poslije ali ljudi koji ga na najgnusniji nacin vrijedjaju psuju i slicno i onda kasnije govore Amarovci navijate za Amara i slicno su mi nesto najodvratnije, najuspjesniji nas trener i oni mu psuju majku(zenu od najveceg covjeka u historiji naseg kluba) i slicno ne branim ga slijepo ima stvari koje radi pogresno ali covjek je toliko radosti donio svakom Željovcu i nije zasluzio ovakve uvrede!
Ma drug,jedna rijec za takve bolesnici.
Amar Tito za ove sve,ali se mora neki red znati.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 23 feb 2021, 20:12

ako smo se vec ugasili ima li koji brat u vjeri da zna fino prouciti za nas cafire hahahhahaha i da sta nam dovi da pobjedimo u pon

samo vulgarno protiv kona prostitutki sa ulica Hanoi-a

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 feb 2021, 20:15

Eto zvanicno(?). Vratiti Celikovica na stopera ako Ikic ne bude mogao do kraja sezone biti registrovan. Miletic-Kosoric mogu kolo, dva biti zajedno u prvih 11.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 23 feb 2021, 20:17

Sjajna je ova sedmica, puna dobrih vijesti

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987, MrkiMedo i 49 gostiju.