Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Šta gmizavci napraviše od Arsenala. Žalosno...
Meni kad bi Sterling dao glavom gol u 70-oj sekundi, ja bih istog trenutka povukao ekipu sa terena i potpisao poraz 0:3. Vrhunac poniženja i nesposobnosti spodobe sa klupe. Da ne pričam o činjenici da se ne pokušava rizikovati protiv Citya i da onda izgleda kao da smo mi dobro odigrali jer eto, izgubili smo samo 0:1. Odvratno i jadno.
U slučaju ispadanja od Benfice, majmun sa klupe treba biti upucan u onu zalizanu glavu i bačen u Temzu.
F.Reminder, Benfica je juče odigrala 0:0 sa ekipom koja se zove Farense.
Meni kad bi Sterling dao glavom gol u 70-oj sekundi, ja bih istog trenutka povukao ekipu sa terena i potpisao poraz 0:3. Vrhunac poniženja i nesposobnosti spodobe sa klupe. Da ne pričam o činjenici da se ne pokušava rizikovati protiv Citya i da onda izgleda kao da smo mi dobro odigrali jer eto, izgubili smo samo 0:1. Odvratno i jadno.
U slučaju ispadanja od Benfice, majmun sa klupe treba biti upucan u onu zalizanu glavu i bačen u Temzu.
F.Reminder, Benfica je juče odigrala 0:0 sa ekipom koja se zove Farense.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Bellerin je užasan, juče mu Pepe dodaje u 16 i on se izmiče jer ne želi ući u duel
Pola fudbalera bi ondje izborilo penal, samo da postavi tijelo. Jbt imamo defanzivca koji bježi od duel igre
Pola fudbalera bi ondje izborilo penal, samo da postavi tijelo. Jbt imamo defanzivca koji bježi od duel igre
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bellerin ima brojke slične desnim bekovima Fulham-a, Brighton-a i Newcastle-a.
Pa Bellerin se boji uci u duel kad ga uvijek otpusu. Jos ima srece kaj igra takvu poziciju di ga bas ne napadaju neke gromade. Malo trckara gore dole, doda koju loptu i tjt.
ARSENAL4ever
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gledao sam ga ja par puta, prosjek obični, nikakva prevaga igrač nije, ne znam iskreno, još je mlad tako da bi čupavog ipak ostavio.
Ali da je neki spasitelj, ne, nije.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
A što je mambu ostavio na klupi za Maria koji nije sedmicama igrao?
⚜️~⚜️~⚜️
Gabriel i Mari bi po meni bili najbolji tandem. Mari donosi mirnocu koju nam stoperi nemaju zadnjih 15 godinaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:23A što je mambu ostavio na klupi za Maria koji nije sedmicama igrao?
Jesmo ovo fkt odbili proslo ljeto 40 miliona za Bellerina Bog ih ne pokaro sve redom u klubu?
Arsenal XI vs. Benfica: Leno; Bellerín, David Luiz, Gabriel, Tierney; Ceballos, Xhaka; Smith Rowe, Ødegaard, Saka; Aubameyang.
Arsenal subs: Ryan, Chambers, Pablo Mari, Cedric, Elneny, Partey, Willian, Pepe, Martinelli, Lacazette, Nketiah, Hein. #afc
Arsenal subs: Ryan, Chambers, Pablo Mari, Cedric, Elneny, Partey, Willian, Pepe, Martinelli, Lacazette, Nketiah, Hein. #afc
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- feniksptica
- Kontakt:
Bellerin i Luiz. Benfica ce dat ko iz pićke
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel dobio karton ovaj QPRov debil?
Zasto igraju u Grckoj?
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa ja mislio u 9 utakmica jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.