Laik sam pa nadjem...zamisli da imam znanje ko SD nekog kluba pa jos da mogu ponuditi 120.000eura godisnju platu nekom igracu. Doveo bih ovakvih 5 igraca za te pare.NisamInSajder je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:23A gdje ih ti nadjes ...ado-hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:21https://www.transfermarkt.com/alfred-me ... ler/701323
Skuplji smo i bolji od ovih 3 puta haman...gdje ovi nadju ove igrace...i sad ce neko reci da se ovakav napadac od 21god ne moze iskopati...i da ima vise para u Skenderbeu
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bez duznog želje nema ni jakog Sarajeva 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A ovakvi igraci ne mogu biti promasaji ?ado-hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:26Laik sam pa nadjem...zamisli da imam znanje ko SD nekog kluba pa jos da mogu ponuditi 120.000eura godisnju platu nekom igracu. Doveo bih ovakvih 5 igraca za te pare.NisamInSajder je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:23A gdje ih ti nadjes ...ado-hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:21https://www.transfermarkt.com/alfred-me ... ler/701323
Skuplji smo i bolji od ovih 3 puta haman...gdje ovi nadju ove igrace...i sad ce neko reci da se ovakav napadac od 21god ne moze iskopati...i da ima vise para u Skenderbeu
![]()
Jel sad problem sto se i Mesanovic doveo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ovakvih 5 da dovedes mogu biti 2 promasaj, a dodju te isto para kao jedan vamo koji se doveo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:28A ovakvi igraci ne mogu biti promasaji ?
Jel sad problem sto se i Mesanovic doveo![]()
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I popušio kaznu milion eura i 10 godina taraba za EvropuHistoricar je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:25Vjerovatno im sportski direktor ima puno bolje veze i šire vidike od našeg. Na kraju krajeva, Skenderbeg je igrao grupnu fazu Evropske lige prije par godina.ado-hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:21https://www.transfermarkt.com/alfred-me ... ler/701323
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa opet je anonimus, znaci moze proraditi, a moze biti i fula, isto kao i Cmiljanic npr..ado-hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:30Ovakvih 5 da dovedes mogu biti 2 promasaj, a dodju te isto para kao jedan vamo koji se doveo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:28A ovakvi igraci ne mogu biti promasaji ?
Znaci trebamo samo anonimuse dovoditi, a npr provjerene igrace kao Mesanovic izbjegavati

Mislim, pazi, ja sam prvi da se prosiri skauting i da dovodimo igrace iz afrike, ali isto tako nije cilj ni samo takve igrace dovoditi..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo opet ove dvije maskote..
Izvukao lika nekog, anonimus mrtvi, ali eto rešetao bi mreže jer je crn, pa je to garant neki. Svašta..
Izvukao lika nekog, anonimus mrtvi, ali eto rešetao bi mreže jer je crn, pa je to garant neki. Svašta..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Naravno, samo sto ovdje imas 5 igraca mladih od kojih ce bar 2 biti pravo dobra, eto neka 3 budu fule i koje sutra mozes prodati i zaraditi na njima. Igrac koji ima 29god i koji evo npr ima 120.000KM platu godisnju necemo reci da su euri, uzet ce 500.000KM za 3.5god ugovora a mozes ga prodati kasnije za kilu jabuka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:33Pa opet je anonimus, znaci moze proraditi, a moze biti i fula, isto kao i Cmiljanic npr..ado-hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:30Ovakvih 5 da dovedes mogu biti 2 promasaj, a dodju te isto para kao jedan vamo koji se doveo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:28
A ovakvi igraci ne mogu biti promasaji ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije cilj na svakom igracu da se zarade, to su igraci kao Ahmetovic, Benko, pa eto i Mesanovic, koji dolaze kako bi digli kvalitet igre, a da mladi uce od njih(evo uzet cemo u primjer ako dodje ovaj momak iz Zvijezde09, koji bi mogao u buducnosti mnogo toga nauciti od Mesanovica)ado-hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:36Naravno, samo sto ovdje imas 5 igraca mladih od kojih ce bar 2 biti pravo dobra, eto neka 3 budu fule i koje sutra mozes prodati i zaraditi na njima. Igrac koji ima 29god i koji evo npr ima 120.000KM platu godisnju necemo reci da su euri, uzet ce 500.000KM za 3.5god ugovora a mozes ga prodati kasnije za kilu jabuka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:33Pa opet je anonimus, znaci moze proraditi, a moze biti i fula, isto kao i Cmiljanic npr..
Evo ja te pitam, kakva je razlika izmedju ovog nekakvog Alfreda, i Cmiljanica ? Ovaj je crn pa je to neka garancija da ce biti dobar ?
Lizač pakaša ublehe ih Kaknja....pojest ces sva vanago koja si izasrao jednog dana kad skontas ko je taj sto mu lizes jaja, kako dogovara, pregovara, cjenkq se i koje talove ima. Sad svrsavaj na dovodjenje Mesanovica i zadovolji se titulom BiH. Previse je tebi da gledas dugorocno sta je bolje za klub, umorio bi mozdane vijuge.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:35Evo opet ove dvije maskote..
Za malog iz Zvijezde sam apsolutno ZA jer tu nemas sta da izgubis, talenat je mali koji se treba uzetiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:39Nije cilj na svakom igracu da se zarade, to su igraci kao Ahmetovic, Benko, pa eto i Mesanovic, koji dolaze kako bi digli kvalitet igre, a da mladi uce od njih(evo uzet cemo u primjer ako dodje ovaj momak iz Zvijezde09, koji bi mogao u buducnosti mnogo toga nauciti od Mesanovica)ado-hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:36Naravno, samo sto ovdje imas 5 igraca mladih od kojih ce bar 2 biti pravo dobra, eto neka 3 budu fule i koje sutra mozes prodati i zaraditi na njima. Igrac koji ima 29god i koji evo npr ima 120.000KM platu godisnju necemo reci da su euri, uzet ce 500.000KM za 3.5god ugovora a mozes ga prodati kasnije za kilu jabuka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:33
Pa opet je anonimus, znaci moze proraditi, a moze biti i fula, isto kao i Cmiljanic npr..
Evo ja te pitam, kakva je razlika izmedju ovog nekakvog Alfreda, i Cmiljanica ? Ovaj je crn pa je to neka garancija da ce biti dobar ?
-
- Kontakt:
ado-hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:40Lizač pakaša ublehe ih Kaknja....pojest ces sva vanago koja si izasrao jednog dana kad skontas ko je taj sto mu lizes jaja, kako dogovara, pregovara, cjenkq se i koje talove ima. Sad svrsavaj na dovodjenje Mesanovica i zadovolji se titulom BiH. Previse je tebi da gledas dugorocno sta je bolje za klub, umorio bi mozdane vijuge.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:35Evo opet ove dvije maskote..

Vidio rodjo da se preziva Mensah, da je crnac i brzAlfredNobel je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:35Evo opet ove dvije maskote..

Najjace najavljivanje "vidjet cete vi kad..." i naravno nikad nista ne vidjesmo...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ti si, sine moj, jedan dobar komad budale.ado-hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:40Lizač pakaša ublehe ih Kaknja....pojest ces sva vanago koja si izasrao jednog dana kad skontas ko je taj sto mu lizes jaja, kako dogovara, pregovara, cjenkq se i koje talove ima. Sad svrsavaj na dovodjenje Mesanovica i zadovolji se titulom BiH. Previse je tebi da gledas dugorocno sta je bolje za klub, umorio bi mozdane vijuge.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:35Evo opet ove dvije maskote..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kako pojedini imaju fetis na crnce. Konta crn, taj mora biti odlican
Sunce ti, pogleda klip igraca nekog par minuta i umuslja da je menadzer

Sunce ti, pogleda klip igraca nekog par minuta i umuslja da je menadzer

@AlfredNobel
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nigdje nisam ni doveo u pitanje da si drukcije rekao..ado-hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:41Za malog iz Zvijezde sam apsolutno ZA jer tu nemas sta da izgubis, talenat je mali koji se treba uzetiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:39Nije cilj na svakom igracu da se zarade, to su igraci kao Ahmetovic, Benko, pa eto i Mesanovic, koji dolaze kako bi digli kvalitet igre, a da mladi uce od njih(evo uzet cemo u primjer ako dodje ovaj momak iz Zvijezde09, koji bi mogao u buducnosti mnogo toga nauciti od Mesanovica)ado-hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:36
Naravno, samo sto ovdje imas 5 igraca mladih od kojih ce bar 2 biti pravo dobra, eto neka 3 budu fule i koje sutra mozes prodati i zaraditi na njima. Igrac koji ima 29god i koji evo npr ima 120.000KM platu godisnju necemo reci da su euri, uzet ce 500.000KM za 3.5god ugovora a mozes ga prodati kasnije za kilu jabuka.
Samo me zanima, u slucaju da udjemo u grupnu fazu na ljeto, da li idalje vazi da je SD ubleha ?
Prozivao se da ne moze ni ugovore produziti, pa je produzio ugovore, pricalo se da ne zna kapitalca dovesti, pa dovede Mesanovica koji je svemirski brod za nasu ligu..
Takodjer, pljuvalo se, a idalje se pljuje kako npr Cmiljanic ima jako mali broj golova u seniorskom fudbalu, i onda izvuces ovoga garu, koji ima u Albanskoj ligi 5 golova u 18 utakmica, koja bi osnova njegovog dovodjenja bila ?
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:30I popušio kaznu milion eura i 10 godina taraba za EvropuHistoricar je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:25Vjerovatno im sportski direktor ima puno bolje veze i šire vidike od našeg. Na kraju krajeva, Skenderbeg je igrao grupnu fazu Evropske lige prije par godina.ado-hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:21https://www.transfermarkt.com/alfred-me ... ler/701323

- NisamInSajder
- Kontakt:
Kouadio, Ikande, Adukor,Diatta na prvu...A onda kod ostalih ekipa Zrinjski 2 iz Gane i Kamerunca imao 2010, pa Sloboda prije neke 2-3 godine dovela isto nekog anonimusa. Pa nekolko ih je proslo Prvom ligom FBiH, sto kroz probe, sto kroz igre. Osim Adukora ja ne znam da li od tih neko danas igra profesionalni nogomet.
Hocete anonimuse iz Afrike, a za Adukora se pise da je nepotrebno vracen, da ne odskace kvalitetom, a i da svaki stranac treba biti duplo bolji od domaceg igraca. A ti Afrikanci iz pitaj koliko sezona naprave jedan video od minut- dvije i dovedi ih odmah..
Nekako kad se ti stranci spomenu sjetim se Livaaka, reprezentativca Estonije I onda u Sarajevu odigra 5 utakmica.
Hocete anonimuse iz Afrike, a za Adukora se pise da je nepotrebno vracen, da ne odskace kvalitetom, a i da svaki stranac treba biti duplo bolji od domaceg igraca. A ti Afrikanci iz pitaj koliko sezona naprave jedan video od minut- dvije i dovedi ih odmah..
Nekako kad se ti stranci spomenu sjetim se Livaaka, reprezentativca Estonije I onda u Sarajevu odigra 5 utakmica.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Nije stvar u tome jel crnac.Raju iritira što puno manji klubovi od nas, pogotovo iz regiona, imaju razrađenu skautsku mrežu na raznim kontinentima, odatle dovedu dobre igrače koje kasnije prodaju za velike pare.Kod nas u prelaznim rokovoma je jedino sigurno da ce se Hadžija fokusirati na Doboj kod Kaknja.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave i 33 gosta.