Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Virto, sad bez zajebancije da komuniciramo. Ja mislim da je nemoguce da zbog tog duga ako je potpisan reprogram vam se nada registrovati strance.Virtu4l je napisao/la: ↑24 feb 2021, 07:19
Trolčino, ovo je onaj stari poreski dug koji je bio utvrđen još davno i nema nikakve veze sa 'ovima', ali smo uložili žalbu i nekako izborili status quo, a moguće je i da su nam ovi iz poreske malo gledali kroz prste jer se sve uredno izmirivalo.
To se nekad moralo aktivirati, i rješenje je uvijek bilo da se to doda na reprogram koji svakako plaćamo.
Tu se nesto aktivorao ured za strance ili migracioni centar zbog neke povrede prava radnika stranaca. Ne razumijem se puno u tu tematiku.
Mogu li registrovati kakvog migranta iz Afganistana??OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 07:58Virto, sad bez zajebancije da komuniciramo. Ja mislim da je nemoguce da zbog tog duga ako je potpisan reprogram vam se nada registrovati strance.Virtu4l je napisao/la: ↑24 feb 2021, 07:19
Trolčino, ovo je onaj stari poreski dug koji je bio utvrđen još davno i nema nikakve veze sa 'ovima', ali smo uložili žalbu i nekako izborili status quo, a moguće je i da su nam ovi iz poreske malo gledali kroz prste jer se sve uredno izmirivalo.
To se nekad moralo aktivirati, i rješenje je uvijek bilo da se to doda na reprogram koji svakako plaćamo.
Tu se nesto aktivorao ured za strance ili migracioni centar zbog neke povrede prava radnika stranaca. Ne razumijem se puno u tu tematiku.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- feniksptica
- Kontakt:
S Virtom bez zajebancije pisat. Tesko, to je drugi covjek poslije utakmice Buducnost Seltik
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ni meni nije jasno. Kad covjek hoce normalno da pise, njega nigdje.feniksptica je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:25S Virtom bez zajebancije pisat. Tesko, to je drugi covjek poslije utakmice Buducnost Seltik
Evo ih opet.
JeL zIv ZeLjKaN

JeL zIv ZeLjKaN
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Koprca se i dalje Kineski klub iz Konjica, sa Doline dugova.
-
- Kontakt:
Za taj dug nikad nije potpisan reprogram, posljednja informacija je da smo uložili žalbu i nakon toga se ništa nije dešavalo. Ja se referiram na informaciju koju je prenio PepermintSA o poreskoj.OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 07:58Virto, sad bez zajebancije da komuniciramo. Ja mislim da je nemoguce da zbog tog duga ako je potpisan reprogram vam se nada registrovati strance.Virtu4l je napisao/la: ↑24 feb 2021, 07:19
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kontam ako ste ulozili zalbu onda nije pravosnazan. Ako je pravosnazan samo se trebao repregram dogovoriti i nema problema. Valjda.Virtu4l je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:06Za taj dug nikad nije potpisan reprogram, posljednja informacija je da smo uložili žalbu i nakon toga se ništa nije dešavalo. Ja se referiram na informaciju koju je prenio PepermintSA o poreskoj.OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 07:58Virto, sad bez zajebancije da komuniciramo. Ja mislim da je nemoguce da zbog tog duga ako je potpisan reprogram vam se nada registrovati strance.Virtu4l je napisao/la: ↑24 feb 2021, 07:19
Saksijice, je l potpisao Mesanovic produzenje?

Jeste li spremili cekic i eksere?
-
- Kontakt:
Sto bi mi spremali čekić i eksere pored Lorda iz Londona i Brke sa Malte!
Oni čekićaju evo ima 2 godine. Još malo im je ostalo.
- AlainProst
- Kontakt:
duzni 14 milionaf0rest1946 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 15:34Ma ovi Zeljovci pravi srbi postali, sve neke teorije zavjere svi su krivi samo oni nisu i svi su protiv njihAlainProst je napisao/la: ↑23 feb 2021, 15:12suti kokuze
poklopi se
samo suti i ne javljaj se duznice
pekaru hljeba ne placate
duzni ste i Bogu i narodu
sinonom za dugove
kako vas stid nije![]()
A ne vide sta im njihovi bolidi rade, srozase im klub yebe ih svako selo iz BIH.
nekome platu, nekome robu, nekome usluge itd
i hoce da ih se stavlja u isti kos sa nama
Sarajevo je 2013 pozvalo sve koji imaju potrazivanja prema klubu da se jave
sve je placeno
neko je igrao, neko je kupio robu pa im dao, neko je odradio posao
i oni nisu platili
to radi samo fukara
plati sta si duzan
do tada suti i poklopi se
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
Jesi li to ti, lordu iz Londona!?
- AlainProst
- Kontakt:
idi prosi po semaforimalet3 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 15:16U pravu si, vazda si bio u pravuAlainProst je napisao/la: ↑23 feb 2021, 15:15drzi jezik za zubima kokuze
zavezi dok ti klub duguje na sve strane
ono se naslo kurciti a osnovnu kulturu ne znate
kad nesto kupis to i platis
a ne da otmes kako je fukara poput vas i navikla
stid me da takvi ljudi dijele grad sa nama![]()
nosi u klub
jedino im tako mozes pomoci
kokuze
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
Smajli brigada.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Haj sad pjevaj: Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:43Zar sumnjas?

-
- Kontakt:
Vidio si me jednom, neces drugi put 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.