Pa kakve su sanse da budemo opet nosioci u drugom pretkolu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
"gledam podcast ove dvojice sveda koliko prde na Sarajevo sto je dovelo Mesanovica, pazi ovo isti likovi na twitteru guraju onu sliku zemalja koje nikad nisu igrali grupe, i kao nismo ga trebali dovest nego sa djecom nasom smo trebali ici na grupe" ???
Ta dvojica su diplomu žurnalistike samo na slici vidjela, veze oni sa vezom nemaju, onaj drugi je bivši vođa navijača BHF
.A ovo što su izjavili, to isto su ovdje pisali neki forumaši, kako sa djecom iz Akademije treba ganjati iskorak 
Ta dvojica su diplomu žurnalistike samo na slici vidjela, veze oni sa vezom nemaju, onaj drugi je bivši vođa navijača BHF

Ića je lafo neki licencirani trenerHistoricar je napisao/la: ↑24 feb 2021, 08:35"gledam podcast ove dvojice sveda koliko prde na Sarajevo sto je dovelo Mesanovica, pazi ovo isti likovi na twitteru guraju onu sliku zemalja koje nikad nisu igrali grupe, i kao nismo ga trebali dovest nego sa djecom nasom smo trebali ici na grupe" ???
Ta dvojica su diplomu žurnalistike samo na slici vidjela, veze oni sa vezom nemaju, onaj drugi je bivši vođa navijača BHF.A ovo što su izjavili, to isto su ovdje pisali neki forumaši, kako sa djecom iz Akademije treba ganjati iskorak
![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Serem mu se u diplomuAduka87 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 08:42Ića je lafo neki licencirani trenerHistoricar je napisao/la: ↑24 feb 2021, 08:35"gledam podcast ove dvojice sveda koliko prde na Sarajevo sto je dovelo Mesanovica, pazi ovo isti likovi na twitteru guraju onu sliku zemalja koje nikad nisu igrali grupe, i kao nismo ga trebali dovest nego sa djecom nasom smo trebali ici na grupe" ???
Ta dvojica su diplomu žurnalistike samo na slici vidjela, veze oni sa vezom nemaju, onaj drugi je bivši vođa navijača BHF.A ovo što su izjavili, to isto su ovdje pisali neki forumaši, kako sa djecom iz Akademije treba ganjati iskorak
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ibro Hodžić je za njega Mircea Lucescu.Aduka87 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 08:42Ića je lafo neki licencirani trenerHistoricar je napisao/la: ↑24 feb 2021, 08:35"gledam podcast ove dvojice sveda koliko prde na Sarajevo sto je dovelo Mesanovica, pazi ovo isti likovi na twitteru guraju onu sliku zemalja koje nikad nisu igrali grupe, i kao nismo ga trebali dovest nego sa djecom nasom smo trebali ici na grupe" ???
![]()
![]()
Da se razumijemo ja nisam zadovoljan Hadzijinim radom jer mislim da je moglo bolje i da je imao strasnih fula.
Ali, ali, ali jbg ja nisam Nam a ocito je da je on zadovoljan. Ja vjerujem Namu i samim tim vjerujem i upravi i svim u klubu. Nam daje vise prilika prije nego neko dobije nogu, Husref vise prilika prokockao, Jahic svoje, pa mislim da je i Bukovica nekog za jezik sto ne zna jezik...
Sa Mesanovicem je Hadzija napravio zaokret. Ja se nadam da ce i Cmiljanic da bude pogodak bar na jesen kad nam bude trebala dupla postava.
Ali najvise bih volio da Zinedin proigra, vidi se da zna ali se vidi da razmislja i da ga koci sve izvan granica igrališta. Samo treba da zaboravi da postoji bilo sta osim trenera van terena.
Prelazni rok je zavrsen hajde da se sad okrenemo ovom nasem cirkusu u kojem nece biti lahko. Svi od TC-a pa do kona ce se boriti za evropu. Bice svega i svugdje ce se traziti bodovi i na svakakav nacin.
Ali, ali, ali jbg ja nisam Nam a ocito je da je on zadovoljan. Ja vjerujem Namu i samim tim vjerujem i upravi i svim u klubu. Nam daje vise prilika prije nego neko dobije nogu, Husref vise prilika prokockao, Jahic svoje, pa mislim da je i Bukovica nekog za jezik sto ne zna jezik...
Sa Mesanovicem je Hadzija napravio zaokret. Ja se nadam da ce i Cmiljanic da bude pogodak bar na jesen kad nam bude trebala dupla postava.
Ali najvise bih volio da Zinedin proigra, vidi se da zna ali se vidi da razmislja i da ga koci sve izvan granica igrališta. Samo treba da zaboravi da postoji bilo sta osim trenera van terena.
Prelazni rok je zavrsen hajde da se sad okrenemo ovom nasem cirkusu u kojem nece biti lahko. Svi od TC-a pa do kona ce se boriti za evropu. Bice svega i svugdje ce se traziti bodovi i na svakakav nacin.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- SarajevoForza
- Kontakt:
Pretpostavljam da si mislio na prvo pretkolo, tu je za sad okej situacija, većina liga je u 3-4 boda između 1. i 2. mjesta
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ta dva debila su bitni ko lanjski snijeg. Eto dijasporcad ce doci da nas uce sta i kako treba. Nek’ se drze Malmea i Vrapcica.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Sve se slazem, samo mislim da su rekli za cmiljanica i ovog velezovog napadaca, kao da nisu ni igrali nesto posebno negdjeDenchi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 08:09gledam podcast ove dvojice sveda koliko prde na Sarajevo sto je dovelo Mesanovica, pazi ovo isti likovi na twitteru guraju onu sliku zemalja koje nikad nisu igrali grupe, i kao nismo ga trebali dovest nego sa djecom nasom smo trebali ici na grupe???
pa onda kaze mogo si boljeg dovest za te pare, srecom spomenu al kad bi htjeli igrat u Bosni hahahahah i kaze pazi kae niko da stavi mladog stopera u sastav(mujakic,mihojevic) al mora bit stoper ne lijevi bek,golman,vezni.....znaci dva retarda, kao sta ce ti mesanovic?
pa red hvale za Velez
pa opet pljuc,pljuc
pa stavi u istu ravan Mesanovica i onog Velezovg bugarskog makedonca![]()
![]()
This time next year, we'll be millionaires!
-
- Kontakt:
Pola večerašnjeg programa 1/8 finala Lige prvaka čine naši donedavni evropski protivnici, kojima smo uvalili 4 gola

Nećemo spominjati broj primljenih golovaHistoricar je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:14Pola večerašnjeg programa 1/8 finala Lige prvaka čine naši donedavni evropski protivnici, kojima smo uvalili 4 gola![]()
![]()

Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Te dvije ekipe su medju 16 najboljih u evropi. To dovoljno govori koliko smo kurate srece bili.THEC je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:23Nećemo spominjati broj primljenih golovaHistoricar je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:14Pola večerašnjeg programa 1/8 finala Lige prvaka čine naši donedavni evropski protivnici, kojima smo uvalili 4 gola![]()
![]()
![]()
I to smo ih mi zakačili kad su hvatali zalet. Onaj Gladbach je bio bolja ekipa nego danas. Thorgan Hazard, Xhaka, Krusse, Nordtveit, Raffael, De Jong, Jantchke... Atalanta doduše nije bila bolja nego danas, al su i oni tek te godine postali ovo što danas imaju, godinu dana ranije nisu bili ni blizu onako eksplozivni.OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:24Te dvije ekipe su medju 16 najboljih u evropi. To dovoljno govori koliko smo kurate srece bili.THEC je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:23Nećemo spominjati broj primljenih golovaHistoricar je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:14Pola večerašnjeg programa 1/8 finala Lige prvaka čine naši donedavni evropski protivnici, kojima smo uvalili 4 gola![]()
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Za vikend pocinje najbolja i najzanimljivija liga svijeta, bar za mene 

Sve istina ali za 8 komada na kosevu nema opravdanja taman da je city dosa. Raja na poluvremenu poce izlaziti, ja mislio sviran krajOsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:24Te dvije ekipe su medju 16 najboljih u evropi. To dovoljno govori koliko smo kurate srece bili.THEC je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:23Nećemo spominjati broj primljenih golovaHistoricar je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:14Pola večerašnjeg programa 1/8 finala Lige prvaka čine naši donedavni evropski protivnici, kojima smo uvalili 4 gola![]()
![]()
![]()
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Atalanta prema kladionicama favorit protiv najtrofejnijeg kluba svih vremena..OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:24Te dvije ekipe su medju 16 najboljih u evropi. To dovoljno govori koliko smo kurate srece bili.THEC je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:23Nećemo spominjati broj primljenih golovaHistoricar je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:14Pola večerašnjeg programa 1/8 finala Lige prvaka čine naši donedavni evropski protivnici, kojima smo uvalili 4 gola![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Samo da počne špica na bh. pašnjacima 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Ma ne pada mi na pamet pravdati. Puno je 8 kuci da je od Citya.holyman je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:39Sve istina ali za 8 komada na kosevu nema opravdanja taman da je city dosa. Raja na poluvremenu poce izlaziti, ja mislio sviran krajOsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:24
Te dvije ekipe su medju 16 najboljih u evropi. To dovoljno govori koliko smo kurate srece bili.
Razlika između nas i komšija je devet bodova, ne znam šta ti je tu zanimljivo.bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:35Za vikend pocinje najbolja i najzanimljivija liga svijeta, bar za mene![]()

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
12 za koji dan..Bordo23 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:45Razlika između nas i komšija je devet bodova, ne znam šta ti je tu zanimljivo.bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:35Za vikend pocinje najbolja i najzanimljivija liga svijeta, bar za mene![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️