FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Znalo se za ovaj iznos vec nekoliko godina. Sporilo se oko te cifre ali su eto na kraju odlucili da nam i to prisiju. Treba potpisati novi reprogram i zavrsiti problem..
Pročepit će negdje.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-dan ... ica/44778/Željezničar se vrijedno priprema za proljetni dio sezone koji otvara u ponedjeljak, 1. marta, derbi susretom sa Sarajevom. Naš tim trenira na Grbavici, a stručni štab je za danas zakazao dva treninga. Jutarnji su fudbaleri već obavili, a poslijepodnevni je na rasporedu u 15:30 sati na pomoćnom terenu. Sutra će prvotimci u 15:30 sati odigrati trening-utakmicu protiv juniora našeg Kluba, na glavnom terenu, bez prisustva gledalaca i medija.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
A mozda da sacekamo da se klub oglasi, poreska kad blokira, blokira racun, ne blokira samo strance. A svi se sa istog racuna isplacuju.
-
- Kontakt:
Ko ce ti potpisati novi reprogram kada ni ovaj nisi u stanju da placas?MojaMalenkost je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:33Znalo se za ovaj iznos vec nekoliko godina. Sporilo se oko te cifre ali su eto na kraju odlucili da nam i to prisiju. Treba potpisati novi reprogram i zavrsiti problem..
-
- Kontakt:
Pa vjerovatno se radi na rjesavanju ovog problema, a ako se ne rijesi vjerovatno ce i racun biti blokiran. Ja mislim da ce se naci nacin da se to rijesi, ali opet to se vec moralo rijesiti na neki nacin do sada. Ono sto je sigurno da cemo mi taj dug morati vratiti. Sad je samo bitno da dogovorimo najbezbolniji nacin vracanja za klub..Manijakdolopate je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:46A mozda da sacekamo da se klub oglasi, poreska kad blokira, blokira racun, ne blokira samo strance. A svi se sa istog racuna isplacuju.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Ja mislim da je taj problem imao presudni uticaj i za prisivanje ovog duga u ovom momentu. Gledali su kroz prste dok se redovno servisiralo..perodeformero je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:55Ko ce ti potpisati novi reprogram kada ni ovaj nisi u stanju da placas?MojaMalenkost je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:33Znalo se za ovaj iznos vec nekoliko godina. Sporilo se oko te cifre ali su eto na kraju odlucili da nam i to prisiju. Treba potpisati novi reprogram i zavrsiti problem..
Pročepit će negdje.
Urađeno vec, ulozena žalba prosle sedmice, poslana dokumentacija, placen dug u iznosu od 30.000 KM a ne 300.000 kako onaj sinoc napisa, Ikic zbogMojaMalenkost je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:57Pa vjerovatno se radi na rjesavanju ovog problema, a ako se ne rijesi vjerovatno ce i racun biti blokiran. Ja mislim da ce se naci nacin da se to rijesi, ali opet to se vec moralo rijesiti na neki nacin do sada. Ono sto je sigurno da cemo mi taj dug morati vratiti. Sad je samo bitno da dogovorimo najbezbolniji nacin vracanja za klub..Manijakdolopate je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:46A mozda da sacekamo da se klub oglasi, poreska kad blokira, blokira racun, ne blokira samo strance. A svi se sa istog racuna isplacuju.
roka za žalbu i razmatranje iste ce vjerovatno propustiti prvo kolo i to je to
Forumi su opšte zlo, sto ljudi sto razlicitih priča a svi krenu svaciji post uzimati za ozbiljno
Pa ima li šta da nas promaši
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
https://fkzeljeznicar.ba/foto-josip-ben ... car/44796/Josip Bender novi igrač FK Željezničar
Nekadašnji golman Splita, Zadra i Solina, Josip Bender, novi je igrač Željezničar. Izdanak Hajdukove omladinske škole otpisao je jednoipogodišnji ugovor s našim Klubom uz opciju produženja na još jednu godinu.
– Željino ime samo za sebe govori dovoljno, veliki klub na našim prostorima pogotovo u BiH i o povijesti Kluba i ne treba pričati previše. Čast i privilegija je biti dio takvog kluba. Već mjesec dana sam tu, svi momci su super, adaptacija neka nije ni trebala i hvala im na tome. Od ranije sam poznavao Lendrića, Blaževića, Ikića i Juričića i vrlo lako sam se uklopio. Navijači i stručni štab od mene mogu očekivati da ću davati maksimum na svakom treningu, na terenu i van njega, te da ću biti primjer i dostojanstveno predstavljati Želju, kazao je Bender.

Sretno Josipe 
-
- Kontakt:
Hajdukova škola golmana je uvijek bila dobra. Nadamo se da je bolji od Erića.
Željezničar za život cijeli!
Ovo vjerovatno znači da Erić i Fejza idu na ljeto
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Nakon Bozidara Radosevica nas klub dobija jos jednog golmana iz Hajdukove skole.
Josipe sretno.
Josipe sretno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Za par dana i krilo potpisuje.
- lijevapolutka
- Kontakt:
E zašto smo potpisali ovog golmana ako nemogu dobiti radnu dozvolu? Znači ili je ona priča od sinoć prenapuhana ili mediji kupe informacije sa forumaaa
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bvsic, ELDIABLO20, Levin, Orvel, Tramvaji29877 i 47 gostiju.