FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za derbi su sigurni Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Pejović, Sušić i Fanimo.Dakle, ostaju samo dileme na lijevom krilu i u špicu.
Kakav on, on bi i peticiju fulio
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
De ba fuj.
Yebo ih Ramović sta vide u njemu ccc.
Hajde Hiroša bi inekako prihvatio ima bar neki kvalitet ali ovaj nema nista.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I ja sam skeptican, ali isto bi uradio..
Ako se vec hoces svadjati, oko SD-a uvijek ima prostora za svadju

PS.nikako ne bi volio Ramovica
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da sad ja tebi u kontru odem.ajdohordas je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:55De ba fuj.
Sta tebe briga koga cemo dovoditi, ne placa ti iz svog djepa. Ima u klubu ko jestrucan, placen da odlucuje sta i ko nam treba.
Sta ste momka poceli pljuvat nije jos ni potpisao a niti zaigrao. Sacekaj mo maj pa onda mozemo reci

Joj majko draga do neki dan molili Boga da potpise Ramovic sad odjednom se nesta ku.rcite ne valja vako nako ..Bog vam ne moze ugodit
Jbt prekucali smo sve svadje nemamo cista sta i oko crkag. Kad smo mi dosli u situaciju da mjenjamo uloge za i protiv onda nema vise kud.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:59I ja sam skeptican, ali isto bi uradio..
Ako Hadzija smatra da nam treba ja podrzavam. Igramo na dva fronta tako da nam treba sirine

Ma kao igrac za klupe je ok, ako ga planiraju kao neki "upgrade" ne podrzavam, ali je za neke rotacije vise nego dobar, nesto tipa Cmiljanica, igrac kojeg mozes sa klupe rotirati na vise pozicija, nikako igrac za prvih 11.ajdohordas je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:55De ba fuj.
Mi smo malo previse umislili pa ocekujemo na svakoj poziciji po 3 Mesanovica ili Susica, pa nema ni Bayern takvu širinu.
-
- Kontakt:
Napokon primjecen Milosevic iz Zvijezde 09 

-
- Kontakt:
Ma ne ocekujemo brate ali Ramovic licno je bas nepotreban.pitara je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:02Ma kao igrac za klupe je ok, ako ga planiraju kao neki "upgrade" ne podrzavam, ali je za neke rotacije vise nego dobar, nesto tipa Cmiljanica, igrac kojeg mozes sa klupe rotirati na vise pozicija, nikako igrac za prvih 11.ajdohordas je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:55De ba fuj.
Mi smo malo previse umislili pa ocekujemo na svakoj poziciji po 3 Mesanovica ili Susica, pa nema ni Bayern takvu širinu.
Kazem Hiros je imao kakav takav kvalitet, ovaj nema nista i stalno je povrijedjen ja sam ga takvog upamtio.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kao neka rezerva bi mi nekako i bio ok, neka ga, moze uvijek zatrebati, ali ako ga planiraju kao igraca za prvih 11, nikako nisam za togaShofaII je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:02Jbt prekucali smo sve svadje nemamo cista sta i oko crkag. Kad smo mi dosli u situaciju da mjenjamo uloge za i protiv onda nema vise kud.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:59I ja sam skeptican, ali isto bi uradio..
Ako Hadzija smatra da nam treba ja podrzavam. Igramo na dva fronta tako da nam treba sirine![]()

Ma sve smo teme prekucali, nismo normalni, od SD-a, uprave, stadiona, politike, igraca pa sve do Husrefa

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nije bitno valja li meni ili ne ..Do neki dan ste ga prizivali dok nije Mesanovic dosao i sad odjednom ono kao ljestvicu podigli pa ne valja Ramovic..Do neki dan ste pricali Hadzija ubleha,nema para u klubu pa ste se poklopili..Imaju ljudi koji su strucni za to hvala Bogu pa se s foruma niko ne pita inace bi igrali kanton ko Celik..Lp
-
- Kontakt:
Sta ces ba ti meni ici u kontru ?ShofaII je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:59Da sad ja tebi u kontru odem.ajdohordas je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:55De ba fuj.
Sta tebe briga koga cemo dovoditi, ne placa ti iz svog djepa. Ima u klubu ko jestrucan, placen da odlucuje sta i ko nam treba.
Sta ste momka poceli pljuvat nije jos ni potpisao a niti zaigrao. Sacekaj mo maj pa onda mozemo reci![]()
Pljuvali ste danima ovdje sve i svasta i sra.li pocevsi od SD-a i Cmiljanica pa do marketinga i PR sluzbe u klubu.
Ja napisao svoje misljenje da nam je nepotreban i to je to.
Necu sigurno trubiti danima jedno te isto kao sto ste vi radili.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Neka dođe i povede pravo malu Džejlu, da je nabacimo Zundi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ko ga je prizivao? Ako ga priziva par ljudi to nije vecina daleko im.kuca od nase i njemu i HirosuDV1989 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:07Nije bitno valja li meni ili ne ..Do neki dan ste ga prizivali dok nije Mesanovic dosao i sad odjednom ono kao ljestvicu podigli pa ne valja Ramovic..Do neki dan ste pricali Hadzija ubleha,nema para u klubu pa ste se poklopili..Imaju ljudi koji su strucni za to hvala Bogu pa se s foruma niko ne pita inace bi igrali kanton ko Celik..Lp
-
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:14Neka dođe i povede pravo malu Džejlu, da je nabacimo Zundi.

Prvo Hadzija nije ubleha nego celava ublehaDV1989 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:07Nije bitno valja li meni ili ne ..Do neki dan ste ga prizivali dok nije Mesanovic dosao i sad odjednom ono kao ljestvicu podigli pa ne valja Ramovic..Do neki dan ste pricali Hadzija ubleha,nema para u klubu pa ste se poklopili..Imaju ljudi koji su strucni za to hvala Bogu pa se s foruma niko ne pita inace bi igrali kanton ko Celik..Lp

Drugo neka si to sve izbacio iz sebe pa sad Ramovica za rukicu i uzivaj u ovom suncanom danu.
Trece zahebajem se ne shvataj me ozbiljno. I halali ako sam te iznervirao

Cetvrto neka dovode koga hoce samo da pocne ova nasa liga uzelio sam se pravo. Vjerujem svima u klubu i vjerujem da rade sve za dobrobit kluba.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 24 feb 2021, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trabalo bi se organizovati pred derbi trening da se daa podrska .. Da im malo hajca damo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, bvsic, Google Adsense [Bot], Grbavica786, Vanja8 i 28 gostiju.