LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: LA Lakers
jedini nacin da sunsi dobiju je da ponovno ubace preko 20 trica 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
tesko otiso im RichardsonDonnie Darko je napisao/la:jedini nacin da sunsi dobiju je da ponovno ubace preko 20 trica
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:jedini nacin da sunsi dobiju je da ponovno ubace preko 20 trica
Bogami,kako vi ne "briljirate" stoji mogucnost da vas mozemo bez 20,15 pa cak i 10 trica pobijedit.
Chelsea F.C.
Pobjeda u Phoenix-u i to veoma vazna pobjeda iako nismo briljirali ali eto ipak se nadam da je ovo nagovjestaj boljih dana.
Veoma neizvjesna utakmica do samog kraja za konacnih 99-95.
Kobe po obicaju najbolji 24 poena(9-17) uz 7 skokova i 5 asistencija
Bynum 14pts,8reb ali i 5 faula sto se njemu bas cesto desava...ne zna se cuvati faula nikako...
Odom 12,Brown 13 poena a Artest 11 poena od cega najvazniji poeni meca kada je pogodio trojku kod 94-91 za Lakerse...napokon nesto i od njega u napadu...Gasol opet dosta slab poslije dobre partije protiv Pistonsa...
U petak opet protiv Hornetsa gdje moraju nastaviti ovaj mali niz pobjeda a onda u nedelju na pravi ispit protiv Knicksa...
Veoma neizvjesna utakmica do samog kraja za konacnih 99-95.
Kobe po obicaju najbolji 24 poena(9-17) uz 7 skokova i 5 asistencija
Bynum 14pts,8reb ali i 5 faula sto se njemu bas cesto desava...ne zna se cuvati faula nikako...
Odom 12,Brown 13 poena a Artest 11 poena od cega najvazniji poeni meca kada je pogodio trojku kod 94-91 za Lakerse...napokon nesto i od njega u napadu...Gasol opet dosta slab poslije dobre partije protiv Pistonsa...
U petak opet protiv Hornetsa gdje moraju nastaviti ovaj mali niz pobjeda a onda u nedelju na pravi ispit protiv Knicksa...
pozz za sve jezerase, nije me bilo odavno (obaveze
), vidim uzeli smo dvije zaredom, nadam se da cemo ovako i nastaviti
nego jedno pitanjce, zna li neko oko cega je bila rasprava oko philla i artesta nisam to upratio, na cemu je zapelo pa da ne zna neko od vas nesto vise slucajno ????
nego jedno pitanjce, zna li neko oko cega je bila rasprava oko philla i artesta nisam to upratio, na cemu je zapelo pa da ne zna neko od vas nesto vise slucajno ????
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ma nista specijalno se nije desilo ali novinari ovih dana malo pretjeruju u svemu sto se tice Lakersa...collector je napisao/la:pozz za sve jezerase, nije me bilo odavno (obaveze), vidim uzeli smo dvije zaredom, nadam se da cemo ovako i nastaviti
Prvo je Phill u svom stilu pred novinarima malo kritikovao Artesta(kao sto je to radio i sa Gasolom i Kobe-jem ali za Phila nista novo kroz citavu karijeru) pa je onda Artest "porucio" Philu kako treba da ga trenira normalno a ne da ga sramoti u javnosti pred medijima...na kraju se Ron i izvinuo jer je kao pretjerao..sve u svemu nista posebno...
- Megamon
- Kontakt:
Do dvije godine redovna sam pratio ovaj NBA,Lakersi su mi uvijek bili najdrazi.
Kako stoje ove godine,igral' jos uvijek onaj klemplavi Farmer i onaj antitalenat za trice Vujacic?
Kako stoje ove godine,igral' jos uvijek onaj klemplavi Farmer i onaj antitalenat za trice Vujacic?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Sad su u Lakerse došli "neki novi klinci". Evo ti sad njihov roster pa ti vidi: http://www.nba.com/lakers/roster/index.htmlMegamon je napisao/la:Do dvije godine redovna sam pratio ovaj NBA,Lakersi su mi uvijek bili najdrazi.
P.S. Nadam se da ćemo ja i ti zakopati ratne sjekire i da one nesuglasce se neće odraziti na naš korektan odnos, jer te smatram solidnim forumašem. Različita mišljenja i različiti timovi nisu razlog da se svađamo, jel da? Nadam se da se slažeš sa mnom?
I da promjeni timi u košarci uzmi Spurse bolje ti je.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Megamon
- Kontakt:
Uopste ja nisam ljut.I dalje stojim pri tvrdnji da na svaku odgovaras i kad treba i kad ne,al' naucices sa vremenomSexmachineboy je napisao/la:Sad su u Lakerse došli "neki novi klinci". Evo ti sad njihov roster pa ti vidi: http://www.nba.com/lakers/roster/index.htmlMegamon je napisao/la:Do dvije godine redovna sam pratio ovaj NBA,Lakersi su mi uvijek bili najdrazi.
P.S. Nadam se da ćemo ja i ti zakopati ratne sjekire i da one nesuglasce se neće odraziti na naš korektan odnos, jer te smatram solidnim forumašem. Različita mišljenja i različiti timovi nisu razlog da se svađamo, jel da? Nadam se da se slažeš sa mnom?
Pitao si negdje za godine,mogu ti reci da sam stariji od tebe
PS:Hvala bogu pa se rijesimo onoga Turiafa,kakva je samo to klocina bila.
Inace ovaj Bynum bi mogao postati novi O'neal
A sto se tice Spursa,njih bas i ne gotovim zbog mrcine Duncana i onoga trenera Popovicha.
Jedino koga mirisem je Ginobili
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Jbg ja kad osjetim potrebu i odgovorim, ali nema veze. Vidim i sam da si stariji od mene, neke dvije godine, nije problem, poštujem.
Bynum je dobar igrač, biti će nešto od njega, a meni je Turiaf bio simpa sa onom frizurom
Ipak ti navijaj za Spurse, nema veze za Duncana i Popa, ja znam izabrati klubove, vjeruj mi.

Bynum je dobar igrač, biti će nešto od njega, a meni je Turiaf bio simpa sa onom frizurom
Ipak ti navijaj za Spurse, nema veze za Duncana i Popa, ja znam izabrati klubove, vjeruj mi.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Pobjeda prtoiv Hornesta 101-97...treca u nizu...
Naravno Kobe predvodio strijelce sa 25 poena uz 10-19 iz igre zajedno sa 4 asistencije...Bynum ponovo odlican sa 17 poena i 3 blokade...Gasol napokon agresivniji iako je uzeo samo 8 suteva ali je zato izveo 12 slobodnih uz 13 skokova i 7 asistencija...Odom standardno odlican...
Kobe je sada prestigao i O.Robertsona i trenutno je deveti strijelac NBA lige svih vremena...
Sutra nam predstoji prava provjera protiv Knicksa kada cemo vidjeti da li su ove 3 pobjede ostvarene zbog nase dobre igre ili loseg protivnika...
Naravno Kobe predvodio strijelce sa 25 poena uz 10-19 iz igre zajedno sa 4 asistencije...Bynum ponovo odlican sa 17 poena i 3 blokade...Gasol napokon agresivniji iako je uzeo samo 8 suteva ali je zato izveo 12 slobodnih uz 13 skokova i 7 asistencija...Odom standardno odlican...
Kobe je sada prestigao i O.Robertsona i trenutno je deveti strijelac NBA lige svih vremena...
Sutra nam predstoji prava provjera protiv Knicksa kada cemo vidjeti da li su ove 3 pobjede ostvarene zbog nase dobre igre ili loseg protivnika...
- majestic24
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sta je ovo ? Prethodnih dana nisam bio tu i nisam upratio sta se desava i odmah ubljezimo tri pobjede. Sinoc sam malo pogledao utakmicu i nesto nisam bio bas odusevljen. No ovo je reguralni dio sezone i ovdje su bitne samo pobjede, a s kakvom su igrom ostvarene to je sada najmanje bitno. Sutra nas ocekuje mec u Stapelsu protiv NYK gdje se nadam da ce nastaviti ovu mini-seriju pobjeda i da nece dozvoliti da se ponove utakmice kao sto su bile one protiv Bucksa, Heat-a i Memphisa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Uopste ja nisam ljut.I dalje stojim pri tvrdnji da na svaku odgovaras i kad treba i kad ne,al' naucices sa vremenomSexmachineboy je napisao/la:Sad su u Lakerse došli "neki novi klinci". Evo ti sad njihov roster pa ti vidi: http://www.nba.com/lakers/roster/index.htmlMegamon je napisao/la:Do dvije godine redovna sam pratio ovaj NBA,Lakersi su mi uvijek bili najdrazi.
Pitao si negdje za godine,mogu ti reci da sam stariji od tebe![]()
PS:Hvala bogu pa se rijesimo onoga Turiafa,kakva je samo to klocina bila.
Inace ovaj Bynum bi mogao postati novi O'neal
A sto se tice Spursa,njih bas i ne gotovim zbog mrcine Duncana i onoga trenera Popovicha.
Jedino koga mirisem je Ginobili
ti to ozbiljno?
Matt Barnes mora na operaciju koljena i morat ce da pauzira oko 2 mjeseca...Nije nam to sad trebalo ali opet sreca da imamo Waltona koji moze biti rezerva Artestu na toj poziciji...samo da se on potpuno oporavi u ovom periodu...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Sa "pet igrača" lagana pobjeda. Bryant 27 pts i solidno zaustavljen Amare, glavni razlozi za pobjedu. 
- majestic24
- Kontakt:
Bolje reci odlicno zaustavljen Amare. Kad igrac kao on ima sut samo 40%,onda je na njemu bila odlicna obrana. Kobe dobar,Bynum se vraca,Gasol opet sjajno odigrao ,Lamar sjajan....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Kakva igracina je ovaj Bynum...on ako bude zdrav citavu sezonu za nas nece biti problema...Howard moze lagano na casove da nauci kako treba da igra takav tip centra... Sinoc je unistio Stoudemaire-a i u napadu i u odbrani...18 poena,7 skokova i 2 blokade a nije uopste igrao zadnju cetvrtinu jer je iskljucen zbog dvije tehnicke...
Inace ovo je mozda i najbolja partija u sezoni iako 2 glavna igraca Kobe i Gasol nisu bas odusevili sa procentima iz igre ali i pored toga ubjedljiva pobjeda protiv dosta dobrog protivnika...Brown odlican sa klupe...
Pogledajte ovu dominaciju Bynum-a
[youtube][/youtube]
Inace ovo je mozda i najbolja partija u sezoni iako 2 glavna igraca Kobe i Gasol nisu bas odusevili sa procentima iz igre ali i pored toga ubjedljiva pobjeda protiv dosta dobrog protivnika...Brown odlican sa klupe...
Pogledajte ovu dominaciju Bynum-a
[youtube][/youtube]
Najkompletniji centar lige po meni, samo da ga povrede ne zezaju. Inace All-Star ove godine.adnan24 je napisao/la:Kakva igracina je ovaj Bynum...on ako bude zdrav citavu sezonu za nas nece biti problema...Howard moze lagano na casove da nauci kako treba da igra takav tip centra... Sinoc je unistio Stoudemaire-a i u napadu i u odbrani...18 poena,7 skokova i 2 blokade a nije uopste igrao zadnju cetvrtinu jer je iskljucen zbog dvije tehnicke...
Pogledajte ovu dominaciju Bynum-a![]()
[youtube][/youtube]
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Odlicna utakmica sinoc i ubjeljiva pobjeda. Drago mi je da su poceli igrati kao kolektiv i da su sve podredili uspjehu ekipe i odmah se vidi rezultat. Do kraja ove sedmice nas ocekuju cetiri lagane utakmice gdje ne bi trebali imati problema da nastavimo pobjednicki niz, naravno uz predpostavku da nastave igrati kao sto je to bio slucaj i u prethodnim utakmicama.
11/01/2011 CLE @ LAL
12/01/2011 LAL @ GSW
14/01/2011 NJN @ LAL
16/01/2011 LAL @ LAC - direktno na SK
Po meni odlican raspored, ekipa nece puno putovati i imat ce vremena za regeneraciju (da ne bi ne daj Boze bilo jos neke povrede kao sto je bio slucaj s Barnes-om). Oakland je sto se kaze odmah iza "coska".
Raspored za narednu sedmicu je bas "momacki":
17/01/2011 OKC @ LAL
19/01/2011 LAL @ DAL
21/01/2011 LAL @ DEN
11/01/2011 CLE @ LAL
12/01/2011 LAL @ GSW
14/01/2011 NJN @ LAL
16/01/2011 LAL @ LAC - direktno na SK
Po meni odlican raspored, ekipa nece puno putovati i imat ce vremena za regeneraciju (da ne bi ne daj Boze bilo jos neke povrede kao sto je bio slucaj s Barnes-om). Oakland je sto se kaze odmah iza "coska".
Raspored za narednu sedmicu je bas "momacki":
17/01/2011 OKC @ LAL
19/01/2011 LAL @ DAL
21/01/2011 LAL @ DEN
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.