FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Milicevicu qurcem ga zabij ko i Darko sto je..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne znam ja nista za te uslove spriječen, prespavao tekmu ovo onoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 feb 2021, 13:42Ako Cmilja ne dobije papire, vise ga je sila sprijecila u plodjenju anamo onihhordasDoboj je napisao/la: ↑24 feb 2021, 13:40Steta radi Borisa. Vidjet cemo hoce li Vinko odmah baciti u vatru Mesanovica.
@GiS da ja trazim avatar![]()
![]()

Znam samo da je bilo zabit ce ga ili nece

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Zar nije Miličević u Osijeku?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Opa, izgleda Mili do ljeta 2022 godine, znači ipak se računa i ovih pola godine (sad nešto manje) + godina od novog ugovora.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ugovor je do ljeta 2022 godine kod Milija. Za ubuduće da ne letiš pred rudu. Nisi najpametniji.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:09Potpisao na godinu u februaru 2021, znači to je ugovor do ljeta 2022.BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:03Evo i Milija, odlično.
Na godinu, jel do januara 2022 ili do ljeta?![]()
FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
To je normalno da je ugovor od iduceg leta, jer do ovog ljeta ima vazeci ugovor. Znaci oni su sad pregovarali i ugovor potpisali ali datum je recimo od 01.07.2022 do 31.06.2022
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Fulao si i godine jer u ovom slučaju ugovor je na -1 dan, ali i to što 31.jun ne postojiElCartel11 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 13:58To je normalno da je ugovor od iduceg leta, jer do ovog ljeta ima vazeci ugovor. Znaci oni su sad pregovarali i ugovor potpisali ali datum je recimo od 01.07.2022 do 31.06.2022

- ElCartel11
- Kontakt:
Jbg, zna se poenta mog postaharis004 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 14:29Fulao si i godine jer u ovom slučaju ugovor je na -1 dan, ali i to što 31.jun ne postojiElCartel11 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 13:58To je normalno da je ugovor od iduceg leta, jer do ovog ljeta ima vazeci ugovor. Znaci oni su sad pregovarali i ugovor potpisali ali datum je recimo od 01.07.2022 do 31.06.2022![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ramović novi član željezničara 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Neko te ozbiljno i namjerno prcaOsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:10Evo jos nesto zanimljivo. Sjedilo se sinoc sa Sinanom. Iz prve ruke info. Traze nasi "slicnog" Tataru. Navodno odbio je Osima jer mu je smanjio cifru ugovora kada je trebao da potpise jucer. Odmah prozvao Hadzica da sjednu i pokusaju naci dogovor. Djevojka ga hajca da potpise za Sarajevo. Mala je kcerka od nekog naseg doktora. Iste uslove cemu dati kao i Hirosu i to je to ali naugovor od 2.5 godine. Tj celavi je to vec ponudio, ceka valjda odgovor.
Cim se ovoliko trazi krilo/prednji vezni, nije Vinko zadovoljan ni sa Dalom ni sa Zinedinom a hoce da Susic igra sa Djokanovicem.

FK Sarajevo
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Naravno

-
- Kontakt:
Kovačević
Oremus
Pidro
Milicevic
Dupovac
Djokanovic
Pejovic
Sušić
Fanimo
Velkoski (Jukic)
Sušić
Handzic (Mesanovic)
Oremus
Pidro
Milicevic
Dupovac
Djokanovic
Pejovic
Sušić
Fanimo
Velkoski (Jukic)
Sušić
Handzic (Mesanovic)
- AlfredNobel
- Kontakt:
ramovic je tacno tamo gdje i pripada...celava ubleha zakasnila s napadacem 8 mjeseci. vidjet cemo koga ce dovesti kao zamjenu za rahmana i tatara.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bing [Bot], crnehorde, Google Adsense [Bot], greenwood, Jadnimi, Konzerva, muhamedhulk, nedimmmm1337, Tatamata1946 i 86 gostiju.