Odbio 40 milja i stan da bi rekao NE SarajevuPantelija je napisao/la: ↑24 feb 2021, 14:51Ma ja![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 feb 2021, 14:50Nije Sinan neki igrač da se razumijemo, ali je bolji i od Jukića i od Velkoskog, tako da je itekako mogao.![]()
Jos jednu karijeru da ima nece biti ni blizu Velkoskog u PL,cinjenice.
Krste

Ramovic

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Cuj 40 zutih
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Uzeo ga je Sinan na žutim kartonima, sto jest jest. Treba priznat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Pa dobro, što ga je 'adžija zvao i nalazio se sa njim? Pa ne možeš reći yebo njega i 3 puta sastančiti sa njim.
Željezničar za život cijeli!
Joj zete pa nije njega hadzija zvao nego se on nudio njima.SudoHusika je napisao/la: ↑24 feb 2021, 15:30Pa dobro, što ga je 'adžija zvao i nalazio se sa njim? Pa ne možeš reći yebo njega i 3 puta sastančiti sa njim.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Nasi podigli ponudu na 15 000 i on nas opet odbiojoker90 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 02:46Svaka čast onome ko vodi računa o karijeri Sinana Ramovića. Ovo je vrhunski odrađeno. Puste šuplju među navijače kako ga je FKS tražilo i on jos odbije 10 000 KM platu, ni manje ni više. Navijačima plavih se odmah pičić navlaži na tu priču kao i na svaku patetiku u koju samo oni vjeruju. Sad Sinan u njihovim očima od lika kojeg su hrakali i govorili da ima 1 gol u 20 utakmica, isti učinak i u švicarskoj cvajti, odjednom postaje igračina koju treba vratiti.
Sad Sinan od njih zahtjeva finu cifru jer eto FKS mu je nudilo velike pare pa mora da on vrijedi. I sad je Željkan u gadnoj situaciji da mora preplatiti prosječnog Sinana ako ne želi nezadovoljstvo svoje krezube baze navijača. Odlično ovo odradiše Sinanovi, naročito što i danas u medije pustiše da nema još dogovora. Izmuzi im i zadnju marku, sve ćeš to poslije svakako tužbama naplatiti.![]()

FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa vidiSudoHusika je napisao/la: ↑24 feb 2021, 15:30Pa dobro, što ga je 'adžija zvao i nalazio se sa njim? Pa ne možeš reći yebo njega i 3 puta sastančiti sa njim.
Dodje on nama i mi kazemo 3000 ili 5000 nebitno i ne garantujemo da ces igrati
Dodjete vi i kazete pola godine isto para idi gdje hoces i imas startnih 11 garant
I sad mi reci sto bi on dosao nama

S tim da dugorocno a i trenutno vi ga duvate s ovim nacinom rada
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- svrakino1921
- Kontakt:
Jeko taj??svrakino1921 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 15:40
Josip Bender je rođen 1. marta 1995. godine u Dubrovniku. Prošao je omladinske selekcije splitskog Hajduka, a u seniorskom fudbalu branio je boje Splita, Zadra i Solina

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- svrakino1921
- Kontakt:
Gledaj ovog Pantelije
Steba mi niz
Strpi se malo
Steba mi niz
Strpi se malo
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma golman iz zemlje koja je viceprvak svijetaBordo23 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 15:43Jeko taj??svrakino1921 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 15:40
Josip Bender je rođen 1. marta 1995. godine u Dubrovniku. Prošao je omladinske selekcije splitskog Hajduka, a u seniorskom fudbalu branio je boje Splita, Zadra i Solina![]()
![]()
Nista vazno
-
- Kontakt:
Samo što si zaboravio enormnu razliku u ponuđenim uslovima. Plus, Sinan nema obezbijeđeno mjesto u prvih 11, 100% sam uvjeren.Pantelija je napisao/la: ↑24 feb 2021, 15:42Pa vidiSudoHusika je napisao/la: ↑24 feb 2021, 15:30Pa dobro, što ga je 'adžija zvao i nalazio se sa njim? Pa ne možeš reći yebo njega i 3 puta sastančiti sa njim.
Dodje on nama i mi kazemo 3000 ili 5000 nebitno i ne garantujemo da ces igrati
Dodjete vi i kazete pola godine isto para idi gdje hoces i imas startnih 11 garant
I sad mi reci sto bi on dosao nama
S tim da dugorocno a i trenutno vi ga duvate s ovim nacinom rada
Ne znam što se palite toliko i ovdje nešto ismijavate. Kao da je kraj svijeta što nije odabrao vas. A svakako tvrdite da imate bolje igrače na njegovoj poziciji/pozicijama.
Željezničar za život cijeli!
Još obrisao originalni post da se ne bruka, ali sam ipak našao jer su ga citiraliOsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:10Evo jos nesto zanimljivo. Sjedilo se sinoc sa Sinanom. Iz prve ruke info. Traze nasi "slicnog" Tataru. Navodno odbio je Osima jer mu je smanjio cifru ugovora kada je trebao da potpise jucer. Odmah prozvao Hadzica da sjednu i pokusaju naci dogovor. Djevojka ga hajca da potpise za Sarajevo. Mala je kcerka od nekog naseg doktora. Iste uslove cemu dati kao i Hirosu i to je to ali naugovor od 2.5 godine. Tj celavi je to vec ponudio, ceka valjda odgovor.
Cim se ovoliko trazi krilo/prednji vezni, nije Vinko zadovoljan ni sa Dalom ni sa Zinedinom a hoce da Susic igra sa Djokanovicem.

Da vama nabije cijenuSudoHusika je napisao/la: ↑24 feb 2021, 15:30Pa dobro, što ga je 'adžija zvao i nalazio se sa njim? Pa ne možeš reći yebo njega i 3 puta sastančiti sa njim.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo iskreni navijaci zeljA bi odbili 15 milja KM platu kod ljutog rivala da bi igrao u ZeljA za 5 milja 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.